Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
Hat egy kicsit elbatorodtam most töle .Az s905 böl van nekem 2 is ,ugy tartaleknak egy masik teven jol van .
Nekem most hogy volt egy Samsung 4k as lejatszom ,az en szememnek sokkal jobb volt a kepminösege mind a 905 .(visszaküldtem mert a ventilatorja zavart ) Most valahogy több kepminöseget varnek el ,meghat egy htpc nel több lehetöseg is van .Most ha veszek csak egy Popcorn t vten vagy valami hasonlot ,kepminöseg szep lesz de a többi buta marad .Es akkor a HTPC marad csak.
Csak nem tudom hogy mi es mennyi eleg egy htpc böl ?!
En is ebbe Nuc ban gondolkodtam , nezegetem meg mindeg , de közben mast ist is , hogy esetleg van e mas jobb valasztas ?!
Gondoltam az Asrockot j4355 ben,de egyszerüen nem tudom milyen kepminöseget tudok elerni vele ?!
Meg mas is összekevert ,mivel mondtak hogy erösebbet kell venni ha kep minösegben gondolkodom.
Most ha belegondolok persze sosem nincsen felsö hatar es elkell nekem is hatarozni valami hatart hogy mi is lenne eleg nekem ?!.
Alitolag a Lanzcos 3 menne ,de meg azt sem tanultam meg hogy, eggyaltalan azt hogyan kell bealitani ?!Nem tudod veletlen hogy a CEC a nuc nal müködik csak ki es bekapcs vagy megy a teve taviranyitojaval val a kesöbbi iranyitasok ,peldaul Kodi kezelese?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Billentyűzet gondom van
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest