Új hozzászólás Aktív témák

• canniball

nagyúr

válasz fenergie84 #42107 üzenetére

HD hangok, mint TrueHD, DTS-HD MA; de ezek szerint nincs rá szükséged. :)
    Azért kérdeztem, mert Intelnél most a Braswell az aktuális vonal, de ehhez Win alatt nincs megfelelő driver a HD hangokhoz. Viszont ha nem kell akkor mindegy; azért tudj róla.
    Az AMD-s "ellenfél" a Kabini (AM1), ennek külön topikja is van, ha gondolod ott is nézelődhetsz.
    Házat lesz talán a legnehezebb ajánlani mivel van belőle millió féle, ez erősen egyéni ízlés és pénztárca kérdése. Szerintem keress rá arra hogy "HTPC case", nézegesd őket és lehet megtalálod mi az ami tetszik; vagy legalább tudsz valamit mutatni hogy kb. milyen is jönne be.
    Táp attól függ milyen rendszer mellett teszed le a voksod. Az integráltak alacsony fogyasztása mellé picoPSU-t vagy esetleg paneltápot szoktunk használni/ajánlani (ha nem riaszt el az ára), de ha erősebb kell akkor lehet érdemesebb az ATX-nél maradni.

regger!
    Bár én nem élek vele, de emlékeim szerint a torrent+lejátszó párosítást már a Brazos is bírta.

Khelben!
    Vettek itt páran ilyesmit, de nem mindenki visszajáró így nem biztos hogy lesz válasz, én azt javasolnám keress rá itt a topikban.
    Amúgy milyen vevőd van ami nem működik, és csak w10 alatt nem?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés