Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Kicsit OFF:
Olyan szoftvert keresek pc-re, amivel kalibrálni lehet a hangfalakat.
Valami olyasmire gondoltam, amivel lehet grafikonokat készíteni minden csatornán lévő hangfalról (front, center, surround, subwoofer)
Mérőmikrofont kaptam az erősítőhöz, de annak elég gagyi a kiegyenlítő rendszere, ezért gondoltam pc-re.
HDMI-n csatlakoztatnám az erősítőhöz, a mikorofont pedig egy usb-s hangkari mikrofon bemenetére.Próbálkozott már vki ilyesmivel?
Igazából azt veszem észre, hogy itt a htpc topikban szinte mindenki a képminőséggel maximálisan foglalkozik, de a hang valahogy kimarad.
Pedig szerintem legalább annyira fontos.A szoftverhez visszatérve jó lenne az ereedmények alapján jobban belőni az erősítőt, mint a gyári rendszer (hangerő, hangnyomás, távolság, equalizer) vagy pedig pc-n eltárolni egy hangprofilt, ami alapján már eleve így átdolgozva jjutni ki a 7.1 (5.1) multichannel hang az erősítőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Subaru topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Milyen videókártyát?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest