Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

cinemazealot addikt válasz  pszihopata85

üzenetére pszihopata85

üzenetéreMúltkor meséltem, hogy végül egy HP Proliant Microserver lett a házi szerverem, amiben most az alábbi eszközök vannak: - 1 db 32 GB-os USB pendrive 
 - 3 db 1 TB-os Toshiba HDD
 - ASUS Xonar DGX hangkártya
 - Sapphire Radeon HD 4550 videokártyaA gép 2010-es (tehát nem mai darab), a procija pedig egy 12 W TDP-vel rendelkező kétmagos AMD Athlon II Neo N36L (sem integrált videó, sem integrált hang nincs benne), de egyébként szervernek szánt lap dolgozik benne, bekapcsoláskor 100 wattot vesz fel (nem tudom, a bővítőkártyák jelenléte mennyire releváns az induláskori teljesítményfelvételnél), pedig a Toshibának ezen típusai kifejezetten az alacsonyabb fogyasztású HDD-k közé tartoznak. Üresjáratban kb. 50 wattot eszik a gép, és annak ellenére, hogy lekapcsoláskor egyértelműen hallani, ahogy egymás után (kb. 0,5 másodpercenként) állítja le a vinyókat, bekapcsoláskor szerintem nem figyel erre, vagy ha mégis, akkor a vinyók pörögnek fel nagyon lassan, viszonylag nagy átfedéssel. Szóval ha 4 HDD-t szánsz a gépedbe, akkor mindenképpen érdemes a nagyobb tápot választanod. Hozzáteszem, hogy a fogyasztást egy konnektorba dugható digitális háztartási fogyimérővel mértem, ami ki tudja, mennyire pontos, nem kizárt, hogy voltak 100 wattnál nagyobb csúcsok is. Ja, és én most csak 3 HDD-t üzemeltetek, nem 4-et (igaz, bővítőkártyákkal és egy microserver-nek szát táppal, ami bekapcsoláskor fúj egy nagyot). 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest