Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sándor -P20-

senior tag

Üdv minden csatilakónak.
    Pár éve már kacérkodtam a gondolattal, (na jó volt az már tizen+ éve, még pentiumok, és 486-ok idején) hogy építek egy HTPC-t.
    Aztán változott az életem, és kisebb gondom is nagyobb volt a HTPC építésnél.
    Pár éve érkeztek a médialejátszásra alkalmas TV-k (én is beújítottam 1-et) ami simán tolta az 5.1-et az előlködőbe koax-on, szal Yo volt az is, + aztán nem kellett vacakolni a PC halkításával, STB...
    Szal az élet ilyen téren öröm és bódottáá... :K
    Pár hónapja beújítottam egy HDMI mini Pc-t. (Modecom Free Pc) és elkezdem "nyúzni".
    Szép és jó, meg minden. Totál kellemes dolog, hogy nem kell a mobil vinyóval vacakolni, csak kijelölni amit meg szeretnék nézni, és GO!!!
    Csak az a fránya távvezérlő... Az hiányzik nagyon...
    Mondjuk van Vezeték nélküli bill + egér, de az kicsit macerás... (+ nagy a bill, és különben is nagyon nyom a billentyűzet amikor elalszok a filmen és ráfordulok... :U :DDD + aztán nem is biztos hogy jót tesz neki, bár eddig nem panaszkodott. ;] )
    Naszóval nézelődtem már kicsit távvezérlés témakörben, de pl a régebbi linkek legtöbbje már nem elérhető, leszedték a play-ről, STB...
    Tehát ha valaki tud ajánlani valami jó távvezélési lehetőséget, akár app-ot, légyszi ne tartsa vissza magát.
    Mindjárt futok egy kört a régi "kacatjaim" között, valahol kell lennie egy USB-s infra adóvevőnek amivel annó a Sagem MyV-3-ra töltöttem fel csengőhangokat...
    Tehát ha jól sejtem az infra sem kizárt, de nem is feltétel.
    Ieginkább valami progi érdekelne amit lehet jól távvezérelni, esetleg a meglevő távvezérlőre megtanítani, appot hozzárendelni, STB....

Előre is köszi a segítséget... :R

Új hozzászólás Aktív témák