- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Üdv minden csatilakónak.
Pár éve már kacérkodtam a gondolattal, (na jó volt az már tizen+ éve, még pentiumok, és 486-ok idején) hogy építek egy HTPC-t.
Aztán változott az életem, és kisebb gondom is nagyobb volt a HTPC építésnél.
Pár éve érkeztek a médialejátszásra alkalmas TV-k (én is beújítottam 1-et) ami simán tolta az 5.1-et az előlködőbe koax-on, szal Yo volt az is, + aztán nem kellett vacakolni a PC halkításával, STB...
Szal az élet ilyen téren öröm és bódottáá...
Pár hónapja beújítottam egy HDMI mini Pc-t. (Modecom Free Pc) és elkezdem "nyúzni".
Szép és jó, meg minden. Totál kellemes dolog, hogy nem kell a mobil vinyóval vacakolni, csak kijelölni amit meg szeretnék nézni, és GO!!!
Csak az a fránya távvezérlő... Az hiányzik nagyon...
Mondjuk van Vezeték nélküli bill + egér, de az kicsit macerás... (+ nagy a bill, és különben is nagyon nyom a billentyűzet amikor elalszok a filmen és ráfordulok...+ aztán nem is biztos hogy jót tesz neki, bár eddig nem panaszkodott.
)
Naszóval nézelődtem már kicsit távvezérlés témakörben, de pl a régebbi linkek legtöbbje már nem elérhető, leszedték a play-ről, STB...
Tehát ha valaki tud ajánlani valami jó távvezélési lehetőséget, akár app-ot, légyszi ne tartsa vissza magát.
Mindjárt futok egy kört a régi "kacatjaim" között, valahol kell lennie egy USB-s infra adóvevőnek amivel annó a Sagem MyV-3-ra töltöttem fel csengőhangokat...
Tehát ha jól sejtem az infra sem kizárt, de nem is feltétel.
Ieginkább valami progi érdekelne amit lehet jól távvezérelni, esetleg a meglevő távvezérlőre megtanítani, appot hozzárendelni, STB....Előre is köszi a segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest