- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
Steve-0 #3885 üzenetére
(1)Mindegy, tényleg hagyjuk.
(2) Nem tudom, mert nem tudom, hogy milyen csatlakozó van a "régi PII-esed" alaplapján-tápján. Bár az ATX már terjedőben volt, sok lapon-tápon még az AT csatlakozót használták. Ha ATX van rajta, akkor az 20 pines, a lapon meg - ha jól tudom - 24 pines van, plusz egy 4 pines 12V-os csatlakozó. Meg lehet csinálni, de forrasztani kell - nem tudom, hogy ez megy-e neked -, illetve akkor is csak egy régi, valószínűleg rossz hatásfokú, gyenge védelmű és nagy méretű tápod lesz...
Ha ez jelent valamit, én az ilyet biztosan egy DC-DC konverterrel és külső táppal oldanám meg, de erről már írtak sokat az Atomos topik(ok)ban.
(3) Nem, sohasem használtam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest