- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
MasterMark #38199 üzenetére
Asus P8Z77-V. dVGA-m nincs, az alaplapi gpu-t használom.
Nézd meg a képet jobban, ha a felsőre van állítva, akkor megy csak képpel. Azzal nincs is gond. az alsóval van a gond, az a hangkártya. Amit lehet optikaira vagy HDMI-re beállítani.
Tehát az alsó az alaplapi hangkártya, ami nem megy sehogy, se képpel, se anélkül.
Szerintem arról lehet szó, hogy mivel nincs dVGA a gépemben, csak az alaplapi, HDMI csatlakozóból pedig csak egy van, azt pedig lehet használja az Intel gpu, ezért nem működik a Realtek audio.
De egyet enm értek, miért működött fél percig.
Az erősítőről lecsatlakoztattam a tv-t is utána, be ne zavarja esetleg. Beledugtam a HDMI-t BD-be, DVD-be, egyikkel sem jó.
Tehát a képen az alsó három a hangkártya, felső az Intel IGP hang. Minden működik, kivéve az alsót, aminek lehet az Intel IGP az oka, esetleg letiltja a HDMI-t a Realtek audio számára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest