- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
coolrob #37958 üzenetére
Bár nem igazán használok Kodit,csak picit más aspektusból belekóstoltam, és láttam, hogy van olyan opció ami a filmkockasebességet a kijelzőhöz igazítja és fordítva, ott kell neked állítgatni, de nem akarok hülyeséget írni, ezt majd a rutinosabbak megírják. Viszont a tv-re ahová dugtad, jól be van állítva a 24p megjelenítés? Samunál ez pl. úgy van, hogy a forrás csatornát át kell nevezni Blu-ray-re. Nem tudom Sony-nál van-e ilyen lehetőség. Illetve 24p-ben is fogsz röcögéssel találkozni, ami elvileg nem olyan durva, mint a 60Hz-es pulldown, de őszintén szólva én sokkal nagyobb változásra számítottam, számomra csalódás ahhoz képest, hogy mennyire dicsérték...azt kell mondjam számomra tv-n ez a 24p-s kadenciahelyes megjelenítés nem váltotta meg a világot. Havernál vásznon a puldown nem zavar, tv-n a 24p viszont hosszútávon elég nyomasztó a szememnek...lehet, hogy csak meg kellene szokni, de részemről maradt egy minimális mozgás javító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest