- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
üzenetére
És azt kell mondjam, hogy igazad van, valóban ott van a sima DD is, az viszont érdekes, hogy eltérő bitrátával. A beágyazottaké általában 640 kbit-esek, míg a mellé rakott vagy 448, vagy 384-es. Valamint a beágyazottak DD-EX formátumúak, ami akkor lenne érdekes, ha lenne még hátsó középső sugárzóm, de ez istenigazából számomra nem oszt, nem szoroz, egyszóval, viszont én úgy tudom, hogy pont az lenne a lényege a beágyazottnak, mint a DTS core-nak is, hogy menjen régebbi rendszereken is. Viszont, így, ahogy te is fogalmaztál, kénytelen leszek a DD hangsávot kiválasztani TrueHD helyett...asszem ezt a veszteséget túlélem...

Viszont hajt a kíváncsiság, hogy miért nem megy a beágyazott...
Mindenesetre köszi a tippet.(#37844) MasterMark:
Távirányítót megnéztem, semmilyen érdemleges információval nem szolgál a kapcsoló hang formátum tekintetében.
Én komolyan úgy emlékszem, hogy sima TrueHD-nál ment az embededd, de kezdesz elbizonytalanítani. Tudsz mondani olyan filmet aminek TrueHD volt a hangja? Hátha havernak megvan Blu-ray-en, menten meg is nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Apple iPhone Air - almacsutka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenesetre köszi a tippet.