Új hozzászólás Aktív témák

• btomi9

aktív tag

válasz AGE-T #37696 üzenetére

+1 az audiofilek táborához.

Én sztereo irányba indultam el, mert egyrészt az 5.1 panellakásban szomszédkiller lenne, másrészt osztottam-szoroztam és sztereoból jobb hangminőséget lehet kihozni adott (szintén nem kevés) pénzösszegből. Így először jó hangfalakat vettem, aztán csöves erősítőt, majd kábeleket (hangfalkábel és RCA), jelenleg még Popcorn C300-ról játszom le mindent, de én is lineáris táp + USB kártya + DAC + HTPC vonalon gondolkozom.

Én is benne lennék egy vaktesztelői csapatban, ezt hívják ABX tesztnek ha jól tudom. Meghallgatod az "A" eszközt, legyen is az akármicsoda, aztán a "B" -t, majd a végén egy vakteszt, amikor nem mondják meg, hogy melyiket hallod, csak meg kell tippelni.

Eddig akitől csak hallottam, hogy áááá, nem számít ám a kábel, meg ó, nem tudod úgyse meghallani a különbséget az erősítők között stb. végül csak motoszkált bennem a kisördög, fejlesztettem dolgokon, és láss csodát, mindig leesik az állam, hogy mennyire "ki tud nyílni a világ" egy-egy fejlesztéstől. Úgyhogy szerintem számít, de majd megmondom, ha odajutok :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés