Új hozzászólás Aktív témák

• adam3

aktív tag

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni, nagyon kezdő vagyok ebben a témában. Vettem egy 3D-s Smart TV-t, amivel a lejátszást eddig az asztali gépről indított Plex szerverhez való csatlakozással oldottam meg. Iszonyat tetszik, mert a 3D-t is simán viszi. A probléma azonban a fogyasztás. Igény lenne arra, hogy a szerver folyamatosan menjen, de ehhez az asztali gép 100W feletti fogyasztása nekem már sok (bár a htpc ára nem tudom mikorra hozná vissza a vele elérhető áramszámla csökkenést...).

Szóval mennyiből lehetne kihozni egy olyan gépet ami halk (lehet akár aktív hűtésű is, lassan forgó ventikkel), alacsony fogyasztású, de megbírkózik a 3D-s tartalommal is. Nem játszanék rajta, arra ott az asztali gép, csak film/zene menne róla a TV-re, mobilra. Mennyire érdemes itt előre gondolkodni? Gondolok itt arra, hogy most egy nagyobb összeg befektetésével később kell majd újat vennem.

Egy ilyen eszközzel megoldható lenne, hogy netes rádiót is hallgathassak? Most vagy a gépnek vagy a TV-nek ehhez mennie kell :(

Köszönöm a segítségeteket előre is.
    Ádám

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés