- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domy
aktív tag
Nem is olyan régen, alig több mint egy hete váltottam pár privátot egy fórumtárssal, és a Madvr-ről faggattam, továbbá arról, hogy az új 13-as béta XBMC hogy viszonyul hozzá minőségben?
Azóta összeállt a Brazos rendszerem, így leírom a tapasztalataimat néhány mondatban.
Az Openelec 13-as beta verzió tökéletesen működik, viszont egyrészt nem kezeli az USB-s hangkártyámat (DXIO Pro), másrészt az upscaling szűrői gyakorlatilag nem működnek jól, így a 720p-s anyagok "szép" pixelesek és maradnak, és a tömörítési blokkok is jól kivehetőek.
Kapott a rendszer második körben egy Windows 7-et, majd utána gyorsan egy Windows 8.1-et, ennél maradtam. Bár a 7-essel komoly gondjaim nincsenek, valahogy mégis az az érzésem, hogy hangminőségben a 8.1 jobb, kiegyensúlyozottabb, a kép pedig mindkét esetben számomra megfelel. Működnek az upscaling szűrők is, a képminősége pedig mintha jobb lenne, mint a 12.3-as XBMC-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- iPhone topik
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Formula-1
- Hegesztés topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest