- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Balázzs #22426 üzenetére
S-video kimenetet eddig egy alaplapon láttam (VIA procis csodákat leszámítva), S939 foglalatos DFI mATX alaplap volt (volt is ilyenem, nagyon jó cucc volt a maga idejében). Mai lapokon biztos nem fogsz találni, tehát a megoldás egy belépő szintű és megfelelő korú passzív VGA vásárlása (HD2xxx vagy HD3xxx széria ATi-ból, nVidiákat nem ismerem ilyen téren), vagy - ha létezik ilyen - akkor valami D-sub vagy HDMI átalakító beszerzése (D-sub-ról szerintem esélyes). A belépő szintű alaplapokon jellemzően van D-sub (sima VGA) csati, így ez utóbbi szerintem a célnak megfelel.
Az optikai kimenet relatív elterjedt, szerintem fogsz olyan alaplapot találni amin van, és olcsó is. Ha ilyet mégsem találsz, ha van alaplapi tűsor formájában S/PDIF aljzat, akkor csak egy optikai kivezetést kell hozzá venned. Aprón lehet találni, vagy rendelésre összerakott gépekkel foglalkozó kisebb számtechüzletekben is lehet szerezni, mert korábban több alaplaphoz tartozék volt.
Azokat a ventiket célszerű Arctic F8 PWM-ekre (vagy ha elférnek akkor F8 Pro PWM-ekre) cserélni. Olcsók, közösíthetőek, így egy PWM-es csatira kötve az alaplap együtt tudja őket szabályozni. Ha tudsz szerezni Ninja Minit, akkor ez a két venti elég lehet az egész rendszer hűtésére (meg ugye a tápé), a Ninja Minire nem is kell a saját ventije (ami jó, mert k***a hangos). Ha más procihűtő lesz végül, akkor is jobbak lehetnek mint az eredetiek, főleg ha az alaplap másodlagos ventialjzata is PWM-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest