- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ave
tag
Na elvetettem a vezeték nélkül irányítás ötletét.
Végig olvastam a topikot ami nem kevés idő volt.
Én is belefognék HTPC építésbe de magán a házon kívül is van nem egy hanem ezeregy probléma ami felmerül és a végeredmény hát nagyon sok pöcsölés árán lesz korántsem tökéletes.
Így az jutott eszembe hogy mivel nekem van egy erős asztali gépem miért ne legyen ez egyben a htpc gépem is. A koncepció a következő lenne: fogok 2x20 méter koax kábelt, az egyiken elviszem a vga outot, a másikon a hangkártya digitális outputját amit a házimozi erősítőbe fogok dugni. Na és itt jön a csavar hogy ugye jó lenne távirányítani a dolgokat mert azért a másik szobából átjárkálni elég macarás.
Ezért szeretném a microsoft infrás távirányítóját úgy üzembe helyezni hogy a géptnél feltennék egy usb hubot onnan 20m utp kábellel elmennék a tvig és ott ismét betennék egy usb hubot és arra dugnám a távirányító vevőjét.
Ezután feltennék egy windows MCE-t mint második oprendszer vagy nemtom lehet e futtatni a meglévő xp-n is alkalmi szinten hogy mikor mozizni akarok akkor fut egyébként meg nem?!
És így kapnék egy teljes értékű htpct netelérésel meg mindennel úgy hogy teljes csönd honol a szobában és nem zavar be semmilyen susogás se filmezésbe se zenehallgatásba.
Szerintetek ez így járható út lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest