- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Melyik WRT? Nálam DD-WRT van fent.
Ahogy írtam régen volt, de routeren asszem nem sokat állítottam, inkább a hálókártyákon: jumbo packet, ahogy írtam, különböző flow control-ok, green funkciók kikapcsolása, stb...
Előtte nem ment, csak 30MB körül. Az állítgatások és tesztelgetések után sikerült belőle 80-90MB-ot kipréselni, ott már a HDD-k is korlátoztak, de amúgy sem ment gyorsabban, iperf-el mérve sem.
Persze az is lehet, hogy azóta 2 év alatt csiszolódtak a lan driverek vagy legalább az alapbeállításaik. Mostanában nem másoltam vele, nem tudom mit bír.
Az biztos, hogy anno megszenvedtem vele.És ez csak az egyik része volt. Amikor sima win megosztással ment ez a sebesség FTP-n akkor is képtelen volt ilyen átvitelre. Kb. 6-7 FTP szervert próbáltam ki, de a bufferektől és magától a programtól függően változó volt a sebesség. Volt amelyik 30/20-al másolt down/up irányokba. Volt amelyik 40/40 körül. És volt amelyik down hozta amit kell: 70MB/s, de uploadban 10MB-ot tudott összehozni.
Ed Parker: cat5 elvileg nem elég neki. cat5e kell legalább. De ahogy fentebb írtam, szerintem még ezen kívül sok mindentől függhet. De az is látszik, hogy másoknak meg megy ahogy összedugták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest