- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DesertDog
tag
Sziasztok!
Én is építenék egy HTPC-t. Ha a kérdésem ismétlés, elnézést kérek. (Az elejéről olvasom a topicot, de még csak 1111-ig jutottam.) Az utóbbi időben nem nagyon követtem a hardverpiacot, és most egy kicsit bajban vagyok. Mindenképpen mobil processzor szeretnék tenni a gépbe, de nem tudom eldönteni, hogy milyet? Az én notebookom egy 2,8GHz-es sima P4. Ezen már rendesen szaggat egy 720p-s HD film, tehát ennél azért gyorsabb processzort szeretnék. Viszont ahogy elnézem, mostanában 2,8GHz-nél jóval alacsonyabb órajelű procik futnak. Azt nem hiszem, hogy ezek lassabbak lennének, mint a korábbi processzorok, gondolom, volt valamilyen jelentős architektúra változás a procikban. A kérdés lényege az lenne, hogy létezik -e, tudtok -e valahol a hálón valamilyen teszteredményt, amiben ezeket a procikat összehasonlították:
- régi Intel P4 mobil család
- Intel CoreDuo T sorozat (mobil procik)
- Celeron M sorozat?
Még fontosabb, hogy nektek van -e ezekkel a procikkal valamilyen tapasztalatotok???
Én sajnos semmi használhatót nem találtam a neten, így nem tudom eldönteni, hogy a Celeron elég-e vagy a CoreDuo kell? A gépet csak HTPC-nek és letöltésre használnám, az alaplap egy Abit IL-90MV lenne.
Fontos lenne a dolog, merthátugye a CoreDuo árában a ''pókos nyolcszáz'' és a ''pukkasztott egyes'' faktorok sajnos nem játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest