- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attas
aktív tag
válasz
canniball #11388 üzenetére
Szia. A belinkelt oldalt inkább csak az XBMC tipp-ek miatt lehet kezdő felhasználónak olvasgatni.
2. Ez egy fizetős oldal, ugyan nem drága...1500ft/év aszem. Utánna lehet elérni a letölthető dolgokat.
3. A webes elérésre akkor lehet szükséged, ha mondjuk mint én is, egy másik asztali PC-ről vezérlem rendezgetem a HTPC-t. Az ajánlott webes eléréssel rendezgetheted, módosíthatod a fájlokat, vagy akár a leírásukba nyúlhatsz bele. Pl. már találkoztam olyan mediával amihez nem volt magyar leírás a port.hu-n, nos ekkor máshonand kerestem leírást és a webes felületen keresztül módosítottam.
4. A miértje az nfo-fájlnak az, hogy ha letöltesz valamelyik megosztóról egy filmet és mellékeltek hozzá nfo filet de pl az angol, alapból a z infót abból szedi ki az XBMC, és ha az nem megfelelő akkor manuálisan kell frissítened az inot. Ha te teszel nfo-t a portos info eléréssel akkor egyből megtalálja. (nos Én sem használom amúgy)
5. regisztrálva
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Honda topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest