Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz dabadab #10329 üzenetére

mATX lap van most az egyik gépemben ami a projira van dugva kvázi HTPC-nek csak készülök ágyat cserélni és ez az öreg P4-es ami most az ágy mögött lapul meg kényelmesen és észrevétlen így előkerülne az ágycsere miatt és valójában ez az amit nem szeretnék. Úgy amúgy annyira nem kavar fel a HTPC dolog teljes, távirányítós .kialakítása amiről gondolom ez a topic valójában szól. Kézenfekvő megoldásként merült fel, hogy csak házat cserélek és beteszem a TV alá az üvegajtós részbe ezt a P4-et, így kerültem ebbe a topic-ba, hiszen a korlátozott szellőzés annyira nem nagy gond, mert a projit csak a filmre használom tényleg, így minimális üzemidőről van szó.
    Az ATX meg úgy került bele, hogy "mi lenne ha meg is szűntetném a régi gépet a fenébe és a napi használatban lévőt tenném be egy drága, de szép házba ha már lúd legyen kövér jeligére" de ez igazából minden sebből vérzik, mert egy moddolt CM Stacker 830-ban lakó vízhűtéses i7 konfigról van szó, szóval az egy álom, hogy én azt belepréselem egy HTPC házba ebbe a 40x40x40cm-es lyukba és még túl sem melegszik. Ennyi energiát szerintem nem ölök a projektbe. Egy harmadik gépet venni...hát akkor már inkább marad a hosszú átjátszási távolság valami kábelcsatornás megoldással és megy a proji is az i7-ről.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés