- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
dabadab #10329 üzenetére
mATX lap van most az egyik gépemben ami a projira van dugva kvázi HTPC-nek csak készülök ágyat cserélni és ez az öreg P4-es ami most az ágy mögött lapul meg kényelmesen és észrevétlen így előkerülne az ágycsere miatt és valójában ez az amit nem szeretnék. Úgy amúgy annyira nem kavar fel a HTPC dolog teljes, távirányítós .kialakítása amiről gondolom ez a topic valójában szól. Kézenfekvő megoldásként merült fel, hogy csak házat cserélek és beteszem a TV alá az üvegajtós részbe ezt a P4-et, így kerültem ebbe a topic-ba, hiszen a korlátozott szellőzés annyira nem nagy gond, mert a projit csak a filmre használom tényleg, így minimális üzemidőről van szó.
Az ATX meg úgy került bele, hogy "mi lenne ha meg is szűntetném a régi gépet a fenébe és a napi használatban lévőt tenném be egy drága, de szép házba ha már lúd legyen kövér jeligére" de ez igazából minden sebből vérzik, mert egy moddolt CM Stacker 830-ban lakó vízhűtéses i7 konfigról van szó, szóval az egy álom, hogy én azt belepréselem egy HTPC házba ebbe a 40x40x40cm-es lyukba és még túl sem melegszik. Ennyi energiát szerintem nem ölök a projektbe. Egy harmadik gépet venni...hát akkor már inkább marad a hosszú átjátszási távolság valami kábelcsatornás megoldással és megy a proji is az i7-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Sorozatok
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest