Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
szerintem az alapveto momentum az az egeszben h akar koncert akar diszko akar mi azert mennek az emberek h jol erezzek magukat.
es van akinek zenekar kell vkinek az sem. van aki nem tud lazulni ivas nelkul (meg egyebek) rolam alt azt hiszik h drogos vagyok ha eleresztem magam mikor meg inni sem ittam...
szoval az ember elhatarozza h neki mi kell ahhoz h jol erezze magat es csak annak kell teljesulnie... ha vki direkte depizik mindig annak mutathatsz bazari majmot is akkor sem fogja elvezni.
vlad te inkvizitor... CSAK EGYSZER LASSALAK MAR ALUDNI AMIKOR EN EBREN VAGYOK ARRA FOGOM VERNI EGESZ ELETEMBEN...
mindenesetre csak azert h neked is szemelyesen nyujtsak at egy olajtagat
lehet jo zenet csinalni ami nem rock. csak az en gyomrom nem veszi be...
ennek oromere megyek meghallgatom a peaches albumot ami most jott le.
bugosg...q3
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
c d e f g a h c, illetve ezek tetszoleges kombinacioja
az alaphangok mar megvoltak, ez a betoven gyerke csak jo sorrendben csapkodta a billentyuket klimpirozas kozben
p.s.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Loha: kerlek valamivel kevesebb flameszitas legyen mar (annak ellenere, hogy igy is csak ertelmetlen hitvita)
PumukliM: egyre meghatottabb vagyok, komolyan mondom el fogok erzekenyulni (''Tudtam, hogy szar...'')
hagyjuk
[Szerkesztve] -
Tsabi5
csendes tag
Tiesto messze áll attól, hogy zenét csináljon, ez mind feldolgozás de nem ő csinálja, őt csak eladják.
Egyedül csak kever, bár azt jól csinálja. -
PumukliM
csendes tag
válasz
jerry311
üzenetére
Végig el akartam kerülni, hogy ízlésekről szóljon a beszélgetés. A kijelentéseimet személyes tapasztalatokra alapoztam, és belátom, hogy ezek alapján nem lehet általánosítani.
Azt továbbra is fenntartom, hogy szerintem több munkabefektetés kell X ember szórakoztatásához klasszikus értelemben vett hangszerekkel, mint elektronikus ketyerékkel. (Több zenész barátom is van, illetve magam is próbálkozom.)
Részemről a beszélgetést lezártnak tekintem, mivel csak azok érthetik miről beszéltünk itt GombócArtúr kollégával, akiknek már volt szerencséje egy valóban igényes zenekar koncertjén részt venni. És ehhez nem kellenek tudatmódosítók se.
Divot.. ez van. Kisebbségben vagy (vagyunk), a többség nem lát kivetnivalót az #1-ben kifejtett dolgokkal, mint ahogy a szintén általad felvetett metroszexualitás kérdésében se.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
PumukliM
üzenetére
Meg is fordíthatjuk... hehehe
Őszintén, tudod Te hány év kemény munka kell ahhoz, hogy valaki kiállhasson egy dance-trance partyn hajnal négy órakor megforgatni ''pár fityfasz gombot'' úgy, hogy utána a közönség esetleg tomboljon?
Nem kell szeretni a másik által kedvelt zenét, de a tisztelet szerintem kijár ''mindkét'' ''zenésznek''. Az egyiknek azért mert ezrek tombolnak a gitárszólójára, a másiknak meg azért mert ezrek tombolnak a általa megalkotot sample-re
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
PumukliM
üzenetére
ez szép hozzászólás volt!
Én kiszállok. Izlésekről és stílusokról nem lehet vitatkozni, csak mindig megfeledkezem magamról, ha zenéről van szó. Aki zenét akar hallgatni az továbbra is azt teszi, aki ''zenére'' vágyik annak sem fog változni ettől a véleménye.
idővel... spontán... mindenki változik. -
PumukliM
csendes tag
Ahhoz hogy elvezheto elektro zenet csinaljon valaki ( csinalni, nem feldolgozni, atalakitani stb. ) sokkal nagyobb tudas igenyeltetik mint par fityfasz gitarhurt megpenditeni...
Szólásszabadság van meg minden, de azért ekkora baromságokat ne írjunk le kész tényként, kérem.
Őszintén, tudod Te hány év kemény munka kell ahhoz, hogy valaki kiállhasson egy blues-rock-jazz fesztiválon délután négy órakor megpendíteni ''pár fityfasz gitárhúrt'' úgy, hogy utána a közönség esetleg tapsoljon? -
Aha. Akkor olvasd el a topiknak a címét.
Aki megír egy számot, az nem zenét szerez. Vonatkoztass el attól, hogy van DJ, aki csak mixel. Jó lenne, ha megértenéd, most más a téma.
Valahogy neked sem sikerül átgondolnod a mondandómat, meg a többiekét sem. Magyarán felesleges bármit mondani neked. -
PumukliM
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Kedves VladimirR!
Nagyon is érthető a hozzászólásod hangvétele, mert siettem és kihagytam a lényeget. Semmi bajom azzal, aki DS-t olvas (sőt, sokkal jobb, mint ha nem olvasna semmit!), azzal már inkább, ha nem tudja elhelyezni magát és elkezdi mondogatni mennyivel is jobb mint az állítólagos szépirodalom, GM már rég idejétmúlt, stb. Olyan ez, mint mikor egy kiszavazósókon edződött televíziónéző nyilvánosan gyalázza mondjuk Lynch filmjeit, mert nem érti és nem hajlandó gondolkodni sem rajta. (Elnézést a kiszavazósókon edződött televíziónézőktől, akik nyilvánosan gyalázzák Lynch filmjeit, mert nem értik és nem hajlandóak elgondolkodni rajta..)
>ezzel a hasonlattal szinte mindenkit lehuztal, aki nem azt hallgatja, amit Te
Egyáltalán nincs bajom senkivel, aki nem azt hallgatja, amit én. Korábban hallgattam egyfajta igénytelen zenét, de nem helyeztem el a képzeletbeli zenei paletta csúcsára. Teljes mértékig tisztában voltam az értékével / értéktelenségével. Tudtam, hogy szar, de az tetszett és kész.
Nem hallgatok komolyzenét, nem hallgatok bluest, nem hallgatok jazzt (...) mégis becsülöm őket, mert pontosan tudom mennyi erőfeszítés és kitartás kell ahhoz, hogy valaki híres lehessen belőle. Ezt a gondolatot nem folytatom, további indulatos postok elkerülése végett.
Gondoltam helyrerakom, amit elmulasztottam, ne haragudj, ha megbántottalak. -
bbazsy
őstag
majd holnap végigolvasom...
Igen, ha valakit meghívnak egy Olimpiai megnyitóra zenélni, akkor az BIZTOS nem tud semmit, nem szeretik, találomra hívták őt..
Na ne viccelődjünk, valakinek a metal embertelen, valakinek ez. Most minden ilyesmiről nyitunk új témát!?
Jaés igen, Tiesto megy... -
Kokog
tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Vedd a fáradtságot,és olvasd végig a topicot.
-
Fade_Away
őstag
Már látom milesz ítt.... egy gép csinálta az athéni olimpia nyitózenéjét vége a világnak, meneküljön ki merre tud...
-
jerry311
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Miért nem az érdeklődést érzem ebben a kérdésben?

-
Tuib
aktív tag
Sokáig gondolkodtam, hozzászóljak-e egy abszolút szubjektív dologról szóló vitához, végül is a kis egom győzött, és megírom e sorokat:
Szóval, akik olvasták valamelyik zenei ajánlómat, vagy netán valamelyik hozzászólásomat a ''milyen zenét hallgatok'' topikban, az tudja, hogy jómagam abszolút az akusztikus zene híve vagyok, legyen az jazz, blues, world music, folk, stb... (és az eddigi reagálásokból úgy érzem, elég egyedül vagyok
) Előrebocsátom, hogy az alábbi vélemény szigorúan szvsz.
Mi is a gondom az elektronikus zenével. Egyetlen dolog: Nem érzem mögötte az embert, aki eljátsza, elénekli, átéli az adott darabot. Nem tudom, egyáltalán élvezte-e a zenélést, milyen hangulatban van, nem érzem, hogy koncentrál a játékra, figyeli a többieket, egy fonalon van-e velük. Nem érzem, milyen érzelmet tolmácsolna, mit szeretne mondani, nem látom a zene mögött az arcát. Ahogy ügyel minden hangnál, vagy épp elentétesen, vadul csapong. Nem érzem hangulatot, amit meg akart, és amit megteremtett. Szóval ez.
Ja, és igazából semmi gondom nincs a DJ-kel, csak mondjuk ne hasonlítgassuk őket Beethovenhez, ha lehet
Tuib -
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Például végigjátszotta az athéni olimpiát. De ahogy feltetted a kérdést, felesleges lenne neked bármit is írnom.

-
GombócArtúr
senior tag
ó valóban? éssőő... mit is művelt ő pontosan?
-
Kokog
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
De bizony William Orbit volt.Tiesto meg szerintem nagyon ügyes.Elég sok olyan dolgot művelt már,ami kiválthatna 1 kis tiszteletet azokból is,akik nem ezt a fajta zenét kedvelik.
-
Fade_Away
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
Tudomisén milyen oldalon minden évben van egy ki a legnagyobb DJ. Erre az oldalra minden évben érkezik kiscsillió szavazat kiscsillió embertől és Tiesto minden évben nyer.
Én úgymondanám, hogy jelenleg a világ legnépszerübb DJ je Tiesto.
(Ráadásul miután überismert lett az athéni olimpia zenéjének megirásával, játszásával csak még népszerübb lett.) -
jerry311
nagyúr
válasz
viharhozo
üzenetére
Döntse el a szakma, a rajongók, dj ''mérkőzések'' nekem mindegy, nem ez a kérdés.
Mellesleg mindig lesznek, akik szerint az éppen legjobbnak mondott nem az, főleg egy ilyen szubjektív értékelésű ''versenyszámban''.
Mitől jobb mint Oakenfold vagy Dimitri vagy Miss Kittin vagy Vida L?
Semmitől, de most éppen őt szeretik a legtöbben, talán.
Lesz majd egy másik, aki jobb lesz nála és véget ér majd a ''királysága''.
Nem ez a lényeg. hanem, hogy beszálltam ebbe az idióta topicba, ami nem szól értelmes dologról
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Nemdetalán William Orbit ??

Divot : azér' nem embertelen teljesen a zenéje-stílusa,hiszen ez a Tiesto gyereket is csak anya szülte
Való igaz hogy nem klasszikus értelemben vett koncertet csinál,de hát ide fejlődtünk-jutottunk,hogy szoftverrel-és emberi segítséggel készített zene is megmozgat embertömegeket,már nemcsak az 'énekeljünk-valamit-öngyújtót-gyertyát-magasba-tartva-közben-gitárszólótól
-megborzadva' érzés hódít,ha neked talán pont az ilyesmi jelenti/jelentette is A koncertet.Megpersze az általad említett DJ pontosan a műfajának a géniusza,a vérében van a képesség hogy a langyi trance műfajban kultszámokat alkosson (akkor is ezt kell mondanom,ha nekem nem is ez a style fexik igazán
.
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
nagyon elvagy ebben a témában keveredve divot.
Gépek tartják a koncertet, zenéhez se kell ember LOL
Azt a zenét ki kell találni meg kell alkotni és ezek után lehet egyszemélyesen koncertezni vele. Nem a gitárt pengeti hanem a lemezeket cseréli a samplekat írja.....
Tiesto korunk egyik legnagyobb DJje félelmetesen nagy tehetség mint beethoven, kirk hamet... tölts le pár Tiestot divot ajánlom: Battleship Grey, Beautiful Things, UR, Close to You..... -
viharhozo
addikt
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Tiestot szerintem te kevered Dj szatmárival, o (tiesto) ugyanis sajat soundpackel dolgozik, es a legtobb uj albumanal teljesen uj hangokat hasznal, tehat semmit sem ''konzervekbol'' vesz elo..
Ezt nyilvan o mondta. En '97-ben napont hivtam a DJ Service-t, h mikor vehetem meg a Flightot, de az egesz bajzli nem mozdult azota egy tizedmillimetert sem, ez az en nagy-nagy problemam. -
jerry311
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
3 éven át (és még most is) a világ legjobb DJ-jének lenni, valószínűleg kevés lenne egy pár soundpack, sampler, lemezjátszó...
Ehhez kell tehetség is, szerintem.
És isten áldja a Kraftwerk-et az elektronikus zenéért, szerintem ez az ág is kellet a zenébe, és ki tudja mit hoz még a jövő.
Mielőtt még valaki besorolna valahova: nem vagyok sem Tiesto sem más DJ, rock banda, akármi fanatikus hívője. Engem, szerencsémre, megáldott azzal a tulajdonsággal az élet, hogy bármilyen (számomra) JÓ ZENÉT képes vagyok hallgatni. Ebbe ugyanúgy beletartozik a Rammstein vagy Hammerfall, mint ahogy Tiesto vagy Palotai vagy akárki. -
TexT-BoY
addikt
Tiestorol:
Halgasd meg hogy az In concertbe hogy kenik a 2004esben sokszor igazi dobbal!
Az adagio for string az egy teljesen ''gépi'' zene... DE ezt is tiesto komponálta akár vivaldi... Semmi külömség nemvolt... Az inconcertet pedig 100% Tiesto kevergette+az elé kongás éneklős izé...
Szal szerintem ez a jövő de nem csak a gépé az élet amugy nemtudom probáltále már egy Rebbirth + Furitty Loops + dobgép + keverő + 2 szinti... (hihetetlenül nehéz a BPM-ekkel és mindennel jáccadozni)
igaz mikor mi ezeket hazsnáltuk akkor 4en zenéltünk egy formációban amolyan HC-s trance stilusba de hidd el nagy melo ezt mind megoldani és mégis csak a GÉPEK adtak hangot.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Én mint rocker
Ez mulatságos 
Kero_San: Én értékelem az elektronikus zenei irányzatok mindegyikét(Jó, talán a jungle nem az én világom) house-tól a dnb-n át chilloutig mindent, de nekem egyáltalán nem szimptaikus tiesto. A másik meg az, hogy nem tudok 1 számot 3-4 percbe belesűrítve elképzelni. Nálam 7-9 perc az átlag, 3 perc alatt nem tud kibontakozni annyi hangszer, amennyivel elegendő layert lehet produkálni a sima és mégis összetett zenei hangzáshoz. -
GombócArtúr
senior tag
a kedvencedet csak kik istenítik?
A fentebbi valódi művészek azért nem csak a ''rokkerbuzik'' körében elismertek...
DJ gombócartúr nem elég trendi név ahhoz hogy akár Röcsmögfalva legismertebb dj-je legyen. Az igazi hangszereket elszámitógépesíteni meg elég dekadens dolog.
Tudom, KUSS!, és éljen Tiesto, meg a műanyagkultúra.
-
KERO_SAN
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Mas kerdes, a minoseg. Mind elektronikus mind hangszeres zenebol van igenyes, es igenytelen is. ennyi.
Tiestot szerintem te kevered Dj szatmárival, o (tiesto) ugyanis sajat soundpackel dolgozik, es a legtobb uj albumanal teljesen uj hangokat hasznal, tehat semmit sem ''konzervekbol'' vesz elo..
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ennek oromere megyek meghallgatom a peaches albumot ami most jott le.