Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
c d e f g a h c, illetve ezek tetszoleges kombinacioja
az alaphangok mar megvoltak, ez a betoven gyerke csak jo sorrendben csapkodta a billentyuket klimpirozas kozben
p.s.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Loha: kerlek valamivel kevesebb flameszitas legyen mar (annak ellenere, hogy igy is csak ertelmetlen hitvita)
PumukliM: egyre meghatottabb vagyok, komolyan mondom el fogok erzekenyulni (''Tudtam, hogy szar...'')
hagyjuk
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
gratulalok, ez egy igen szivhezszolo, es meghato bocsanatkeres volt a korabbi banto dolgokert
mondossze DS-t, es azt a kategoriat, az olvasoit, illetve ezzel a hasonlattal szinte mindenkit lehuztal, aki nem azt hallgatja, amit Te
en halgatok nehanapjan csajkovszki-t (mondjuk ettol nem tudom leirni a nevet) beethoven-t (oket bakelitrol), szovjet indulokat (lehet kovezni, de nekem tetszik az, a zenei mufaj is) vagy pl az istvan a kiraly-t....emellett megis leginkabb a progressziv house-t kedvelem, ez szol legtobbet (most is epp egy kozel 4 oras nick warren mix megy), de ettol ne vagyok sem tobb, sem kevesebb, mint te (ezek utan szandekosan kisbetu)
most mit szolnal, ha en pl azt mondanam, hogy aki komolyzenet hallgat, az a modernizacio ellen van, mitobb, visszamaradott tusko? (azert ezt a peldat hoztam, mrert nem tudom, te mit hallgatsz, de abban is talalnek kivetnivalot, hidd el)
szoval megegyszer gratulalok
Aktív témák
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Autós kamera eladó
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)