Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Eheh, nagggyon melle.
A legtobb DJ kizarolag konzervbol dolgozik, megkapja a mintakat, aztan uccuneki. Ebbol szuletnek aztan a triggerelt negynegyedes szarok, amik Tiestoval egyutt sztem mar ot eve is vercikinek minosultek, dehat izlesek es pofozok.
Nyilvan vannak olyanok, akiket zenesznek tekinthetunk, nagyon szerettem peldanak okaert az Astral Projection kezdeti dolgait, de ok sem tudtak kilepni a sajat arnyekukbol.
Aztan masok szepen kukazgatnak (Fatboy Slim), es ezt piackepesse teszik, evvel sincs semmi gond, bar a Mushroom hasonlo jellegu munkassaga tobb tiszteletet ebreszt bennem, ok valoban a ''mufaj hatarait feszegettek''.
Az mar csak raadas, h anno kepes voltam 3 napon keresztul kevergetni a rogzitett gitarhangzast a Sound Forge-dzsal, dehat ez mar regen volt.
Aktív témák
Hirdetés
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest