Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Eheh, nagggyon melle.
A legtobb DJ kizarolag konzervbol dolgozik, megkapja a mintakat, aztan uccuneki. Ebbol szuletnek aztan a triggerelt negynegyedes szarok, amik Tiestoval egyutt sztem mar ot eve is vercikinek minosultek, dehat izlesek es pofozok.
Nyilvan vannak olyanok, akiket zenesznek tekinthetunk, nagyon szerettem peldanak okaert az Astral Projection kezdeti dolgait, de ok sem tudtak kilepni a sajat arnyekukbol.
Aztan masok szepen kukazgatnak (Fatboy Slim), es ezt piackepesse teszik, evvel sincs semmi gond, bar a Mushroom hasonlo jellegu munkassaga tobb tiszteletet ebreszt bennem, ok valoban a ''mufaj hatarait feszegettek''.
Az mar csak raadas, h anno kepes voltam 3 napon keresztul kevergetni a rogzitett gitarhangzast a Sound Forge-dzsal, dehat ez mar regen volt.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Kés topik
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest