Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
gratulalok, ez egy igen szivhezszolo, es meghato bocsanatkeres volt a korabbi banto dolgokert
mondossze DS-t, es azt a kategoriat, az olvasoit, illetve ezzel a hasonlattal szinte mindenkit lehuztal, aki nem azt hallgatja, amit Te
en halgatok nehanapjan csajkovszki-t (mondjuk ettol nem tudom leirni a nevet) beethoven-t (oket bakelitrol), szovjet indulokat (lehet kovezni, de nekem tetszik az, a zenei mufaj is) vagy pl az istvan a kiraly-t....emellett megis leginkabb a progressziv house-t kedvelem, ez szol legtobbet (most is epp egy kozel 4 oras nick warren mix megy), de ettol ne vagyok sem tobb, sem kevesebb, mint te (ezek utan szandekosan kisbetu)
most mit szolnal, ha en pl azt mondanam, hogy aki komolyzenet hallgat, az a modernizacio ellen van, mitobb, visszamaradott tusko? (azert ezt a peldat hoztam, mrert nem tudom, te mit hallgatsz, de abban is talalnek kivetnivalot, hidd el)
szoval megegyszer gratulalok
Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest