Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
PumukliM
csendes tag
válasz
jerry311
üzenetére
Végig el akartam kerülni, hogy ízlésekről szóljon a beszélgetés. A kijelentéseimet személyes tapasztalatokra alapoztam, és belátom, hogy ezek alapján nem lehet általánosítani.
Azt továbbra is fenntartom, hogy szerintem több munkabefektetés kell X ember szórakoztatásához klasszikus értelemben vett hangszerekkel, mint elektronikus ketyerékkel. (Több zenész barátom is van, illetve magam is próbálkozom.)
Részemről a beszélgetést lezártnak tekintem, mivel csak azok érthetik miről beszéltünk itt GombócArtúr kollégával, akiknek már volt szerencséje egy valóban igényes zenekar koncertjén részt venni. És ehhez nem kellenek tudatmódosítók se.
Divot.. ez van. Kisebbségben vagy (vagyunk), a többség nem lát kivetnivalót az #1-ben kifejtett dolgokkal, mint ahogy a szintén általad felvetett metroszexualitás kérdésében se.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 1db! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest