Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
PumukliM
csendes tag
válasz
jerry311
üzenetére
Végig el akartam kerülni, hogy ízlésekről szóljon a beszélgetés. A kijelentéseimet személyes tapasztalatokra alapoztam, és belátom, hogy ezek alapján nem lehet általánosítani.
Azt továbbra is fenntartom, hogy szerintem több munkabefektetés kell X ember szórakoztatásához klasszikus értelemben vett hangszerekkel, mint elektronikus ketyerékkel. (Több zenész barátom is van, illetve magam is próbálkozom.)
Részemről a beszélgetést lezártnak tekintem, mivel csak azok érthetik miről beszéltünk itt GombócArtúr kollégával, akiknek már volt szerencséje egy valóban igényes zenekar koncertjén részt venni. És ehhez nem kellenek tudatmódosítók se.
Divot.. ez van. Kisebbségben vagy (vagyunk), a többség nem lát kivetnivalót az #1-ben kifejtett dolgokkal, mint ahogy a szintén általad felvetett metroszexualitás kérdésében se.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Könyvajánló
- Hálózati / IP kamera
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest