Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
PumukliM
csendes tag
válasz
jerry311
üzenetére
Végig el akartam kerülni, hogy ízlésekről szóljon a beszélgetés. A kijelentéseimet személyes tapasztalatokra alapoztam, és belátom, hogy ezek alapján nem lehet általánosítani.
Azt továbbra is fenntartom, hogy szerintem több munkabefektetés kell X ember szórakoztatásához klasszikus értelemben vett hangszerekkel, mint elektronikus ketyerékkel. (Több zenész barátom is van, illetve magam is próbálkozom.)
Részemről a beszélgetést lezártnak tekintem, mivel csak azok érthetik miről beszéltünk itt GombócArtúr kollégával, akiknek már volt szerencséje egy valóban igényes zenekar koncertjén részt venni. És ehhez nem kellenek tudatmódosítók se.
Divot.. ez van. Kisebbségben vagy (vagyunk), a többség nem lát kivetnivalót az #1-ben kifejtett dolgokkal, mint ahogy a szintén általad felvetett metroszexualitás kérdésében se.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Temu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest