Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
PumukliM
csendes tag
válasz
jerry311
üzenetére
Végig el akartam kerülni, hogy ízlésekről szóljon a beszélgetés. A kijelentéseimet személyes tapasztalatokra alapoztam, és belátom, hogy ezek alapján nem lehet általánosítani.
Azt továbbra is fenntartom, hogy szerintem több munkabefektetés kell X ember szórakoztatásához klasszikus értelemben vett hangszerekkel, mint elektronikus ketyerékkel. (Több zenész barátom is van, illetve magam is próbálkozom.)
Részemről a beszélgetést lezártnak tekintem, mivel csak azok érthetik miről beszéltünk itt GombócArtúr kollégával, akiknek már volt szerencséje egy valóban igényes zenekar koncertjén részt venni. És ehhez nem kellenek tudatmódosítók se.
Divot.. ez van. Kisebbségben vagy (vagyunk), a többség nem lát kivetnivalót az #1-ben kifejtett dolgokkal, mint ahogy a szintén általad felvetett metroszexualitás kérdésében se.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest