Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Pff, az szuper
Amúgy Székely Jenővel kezdtünk, szimpatikus volt, mint mondtam. Aztán variáltak valamit, és megkaptuk a Ráczot, mikor már vége volt a versenyjelentkezésnek is. (Először nem tudtuk, miféle szerzet ez a toprongyos izé, aki bejött...)Ma engem hívott ki a táblához. Utálom, ha szétoffolnak, pláne ilyenekkel, hogy nekem még gimiben volna a helyem, nem is ezen az egyetemen - mert nem tudtam fejből valami alighasznált (vagy talán általam sosem hazsnált) azonosságot, mert eddig függvénytáblát használtunk... Asszem, ez egy ilyen túlélős félév lesz, vagy pedig reménytelen. Amúgy az előadás anyagával sokat nem kezdenék, fejezetekkel előtte járunk gyakon. Vagy előre elolvassuk, vagy pedig előismeretek nélkül kérdezi a gyakorlatot... :| De az elmélettel sem sokat kezdünk, ahogy észrevettem, minden feladatot másként old/oldat meg, össze-vissza utalgat, össze-vissza ír, ésatöbbi. Szóval hurrá

Durva, hogy itt most igazolod a sejtésemet... Eddig még reménykedtem, hogy talán tévedek.
MOD: most olvasom a hsz-okat utána, behalás
Nálunk még többnyire csak a részeges járást, amorf székenülést meg az asztaldöntögetést adta elő, egyéb - nagyon eltárő - nyalánkságok még nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy Székely Jenővel kezdtünk, szimpatikus volt, mint mondtam. Aztán variáltak valamit, és megkaptuk a Ráczot, mikor már vége volt a versenyjelentkezésnek is. (Először nem tudtuk, miféle szerzet ez a toprongyos izé, aki bejött...)
Nálunk még többnyire csak a részeges járást, amorf székenülést meg az asztaldöntögetést adta elő, egyéb - nagyon eltárő - nyalánkságok még nem voltak.