- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs hogy idepofátlankodok én mérnök infóra járok győrbe mondjuk tökmind1 inkább a szak a lényeg.
Nálunk kevesebb a matek jóval sztem össz asszem 5 félév van csak. Nálunk mondjuk talán kicsit több a programozás rész. Vagiys nemtom a proginfen úgy halottam kevesebb progot tolnak főleg a legelső félévben nemigen.
Nálunk C-vel kezdődik meg második félév is C aztán Java. Meg van közben SQL bár azt nem kedvelem túlzottanA 3. félév után meg végülis lehet nálunk választani hogy milyet akarsz tanulni úgy nagyvonalakban. C-t lehet Javat asszem van vmi Visual Basic meg Delphi is. Meg persze lehet SQL-t is.
Szal itt jóval kevesebb a matek tényleg sokkal) cserébe mondjuk van egypár fizikás tantárgy meg mivel nekünk BSc asszem azért kötelező egypár ilyen gazdasági tantárgy is( Gazdasági jog,Jog,Közgazdaságtan...)
Nem mondanám hogy kifejezetten programozó szak lenne de az alapokat meg lehet tanluni programozásból itt + van pár tantárgy ahol végülsi meg lehet tanluni a fejlesztés menetét a teammunkát meg hasonlókat. Én mondjuk azt omndom hogy hiába végeztél el egy iylen szakot az inkább csak diplomát ad meg az alapokat az hogy te mennyit tanulsz hozzá a saját szabadidődben az a döntő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest