Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shufny
őstag
Hát ezaz, hogy szerintem semennyire. Én már a CAL! -t is használhatatlannak találtam ilyen célra.
Mondjuk nyugisabb környéken jó lehet. Például kiülni valami parkba vele. Így inkább csak az ára miatt érdekes. Elvileg bőven 10 felett is megállja a helyét. Régen annyiba is került.
-
contaxg
veterán
Kérlek mutasd be a saját verziód!
Szerintem jó poén ez az ujj/kopasz fej játék.
A célját már is elérte mivel gondolkodsz és beszélsz róla!
Remélem mások is így lesznek vele és minél többen eljönnek.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
- Hát szerintem ezt nem így kellett volna megoldani.
- Nem vagyok dizájner, csak a személyes véleményem írtam le,Semmi baj... Ezt úgy hívják,hogy az internet szabadsága
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
kk831228
addikt
-
baluka26
nagyúr
-
-
bajnokpityu
félisten
Akkor passzolom okát. Ízlésem pedig nem nagyon mélyorientált, lévén nagyon-nagyon boldog voltam a K500al is,ami meg alig ad ki hangot 80Hz alatt.
Majd revizionálom a véleményt. Sőt, elvileg jövő héten két emberrel is találkozom, akiknek adok véleményére, és megmutatom nekik, h én mit hallgatok, és elválik .
eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Linux kezdőknek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest