Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Akkor csak várni kell, hogy az EL-8 feltűnjön használtan is.
Mondjuk egem, akár.12-14 ember érdeklődik a találkozó iránt. Így állunk. Ha többen is úgy gondoljátok, hogy a nyíregyi találkozónak pesten kellene lennie (ez ám a paradoxon amúgy), akkor oda kell szervezni. Nem gond. Annak a szervezése engem nem érint. Ez nem a pesti, soron következő helyett szerveződik egyébként sem. Én csak érdeklődtem, hogy itt lenne-e igény rá. Ha nem, akkor nem lesz.
Csak tényleg döntse el mindenki, hogy mit is szeretne![ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Úgy eltűntél már jó ideje a fejhallgatós meg dac-os topikból, azt hittem nem érdekel annyira a téma.
A jelenlegi helyzet. Áprilisban találkozót kellene csapni, konkrét időpont nincs még, a helyszín a múltkori, az szerintem teljesen rendben van. A bérleti díjat szétdobjuk. Csak kevesen vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Ha még meg lesz, akkor semmi akadálya...
Bodz
Hifiman ügyben lehet, hogy találtalm Neked valamit.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-
contaxg
veterán
Nem De kértem (főleg miattad), hogy adják oda...no majd meglátjuk!
(#2762) Ati1979
Jó helyen tapogatózol![ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
Semmi biztosat nem tudok, de utoljálra egy fejhallgató állvány ötlete merült fel.
Más....Érdekesség, hogy a FB-on beszélgettünk az állványokról és megmutatta vki az állványát, amin egy ilyen fura fakeretes fejhallgató volt. Szemre egy ilyesmi lehetett.
(#2759) Ati1979
Ejnye!!![ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
Olvasgattam most, és elvileg elfáradnak egy idő után, mert fos műanyagból csinálják Shure-ék. Gondolom a talis fel-le tette fel a pontot, aztán megrepedt.
Nem saját kép, de pont ilyen nekem is. /Az alsó sérülés nekem nincs rajta, csak a két felső repedés./ Szóval nem egyedi...
Rákérdeztem a garanciára, most várok. Bár van egy olyan megérzésem, hogy itthon le fog rázni a nagyker. De reménykedem, hogy fizik elfenekeli őket.
(#2677) contaxg: Aztaqrva.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
A kemény mag!
LCD2/3 stipi-stopi! Múltkor, csak minimálisat volt a fejemen, és akkor is sokan néztek, miközben hallgattam, fürkészve, hogy mik a benyomásaim. Gyorsan tovább is adtam a fejest, mert nem szeretek középpontban lenni. Hogy fogok így egyszer dobolni közönség előtt?! Maszkban, vagy mint Tool koncertfelvételeken látom, hogy sötétben rejtőzik az énekes!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Ahogy mondják a srácok, ha vasárnap lesz, akkor nagy valószínűséggel mennék. Köszönjük előre is, főleg, hogy bejönnél értünk.
Az AD1000-esemet tudnám csak vinni. Max. még a Retro DJ-t vihetem, ha valakit érdekel, bár aki eljön, már úgyis súlyosabb stádiumban van, nem ilyen szinten nézelődik... -
Bodz
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
Nekem is inkabb kulso feszultseg van, de magneziummal sokkal jobb. Egy probat meger, artani meg nem tudsz vele magaddal.
stranger: Ne irigykedj, neked is jut egy falat a szivembol <3
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bajnokpityu
félisten
"És ismét jót nevettünk vidéki versenyzőnk fergeteges humorán"
Magam részéről poennak fogom fel,csak a hifit körülvevő kevéssé őszinte légkörben ezt félre lehet érteni. Ez a faszméregetős, szándékosan félrevezetős világ nekem nem nagyon tetszik.
Egyébként egy fejest tudok, ami így emlékezetből ez a kategória, Ádám SR-lambdája. Ami nekem fontos egy fejesben ez tudja, és semmi hiányérzetem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
attika89
senior tag
Igen, valóban.
Még be sem volt igazán járatva. Ezért is tettem hozzá, hogy egy hosszabb hallgatózás járna mindegyiknek, hogy normális véleményt tudjak mondani. Használt áráért lehet jobban megbarátkoznék vele, bár hordozhatónak még mindig inkább IEM-t vennék...fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Vasinger!
nagyúr
Azt nem hallgattam, utólag lehet kellett volna, de amikor vettem az M50-et akkor azt is sokat hallgattam, de valahogy az M50 hangja fogott meg és fizikailag sem tetszik a felépítése, de az utóbbi csak az én rigolyám. -Továbbá 840-re amúgy se lenne pénzem, max használtan gari nélkül és úgy meg háát...
fattyu:
Csak az volt ott 770-ből.
bkercso:
Hát kétlem, hogy nagyon sok lenne belőle aprón, meg kétlem, hogy jóval olcsóbban is adnák. De ez a megoldás is amit mondtál elég drága dolog lenne így a végére szvsz, közel a 30k-hoz.
Bodz:
Ez igaz. Fizikai dolgokban tér el főleg, de elvileg ugyanaz a membrán van benne, tehát hangban olyan. Hihetetlen nagy különbség nem lehet sima 770 között. Talán basszusban térne el, de az M-es verzióban sem éreztem elégnek a basszust, szerintem még úgy általánosságban is kevés volt, nem csak nekem.
Lényeg a lényeg, hogy csak ez volt, és ezt próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
Linkelhettem volna valóban a leírást , de megérkezett a helyes válasz. A pendrive topikból okulva ilyenre formáztam a penem (ez a leggyorsabb, USB3-nál érzékelhetően > NTFS + bírja a 4GB-nál nagyobb fájlméretet). A laptopomon XP van, mert mikor meglett 1GB RAM volt benne, és rajta egy Vista... Hamar át lett hekkelve. Ma már 2GB mellett talán bírná a Win7-et, lehet legközelebb az megy rá, de jól muzsikál. Egyetemi oktatónál is szembesültem már a problémával (/ laborgépek), ergo nem tudta kezelni a laptopja a pendriveom, mert XP-s volt a bővítmény nélkül. Szóval aki használ XP-t, az tegye meg a kedvemért, és töltse le a szükséges bővítményt, a Google segít benne. Win7-nek már nem okoz hasfájást (Vistát meg már gondolom senki nem használ, de ugyanúgy van hozzá kiegként).
[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
contaxg
veterán
Még nincs fix időpont,,,, egy-két cuccra várunk (vártunk), hogy legyen majd mit csemegézni együtt... Szerintem Bodz maradna Nyíregyen.. nekem mindegy.
-
contaxg
veterán
Ehhez még azt is add hozzá, hogy beszéltünk páran arról, hogy lesz majd egy debreceni tali még tavasszal... a múltkori nyíregyházi elég jó volt. Hála Bodznak!!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
-
fattyu
veterán
hát nekünk nem, de láttad volna a tekinteteket amikor meséltem hova megyek ( pesti tali )
Fejhallgató találkozó.
És akkor ott ül x ember fején fejhallgatóval és mindenki csöndben zenét hallgat? Ó milyen szociális heppöning...Szóval kívülről azért...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Audison
senior tag
No, mi már itthon. Sajnos 13óra körül le kellett lépnünk, korlátozott minket a drága Volán. Szeretném megköszönni Bodz-nak a remek szervezést, igazán hasznos volt ez a tali, jó sok cuccal.
Kellemesen csalódtam az AD500 és AD1000-ben, nagyon kellemes volt Rock zenére, ha nyitottra vágynék ezek mellett döntenék. Továbbá, Rockra nagyon jó volt még a Beyer dt990 Pro (250ohm). Kipróbáltam a nagy Gradot is, ezen M.Jackson-t hallgattam, okés volt ez is, csak kényelmetlen volt. Felkerült rám a várva várt SRH840...hát ez metal-ra nagyon nem tetszett.. Nekem érces volt, akusztikus zenén viszont jónak tűnt. DAC-ok közül az MSII+-ra voltam még kíváncsi, szvsz nem sok különbség volt a sima MSII-höz képest, dinamikusabb volt, és kevésbé volt érces a magasa,de ez elsőre fel sem tűnt. Hát hirtelen ennyi.Még egyszer nagy köszönet a mai napért.
-
J97
tag
Basszus az én noti táskám most ment szét, jól jött volna! Kár, hogy nem tudok eljutni a fejes találkozóra. Mondjuk ha megoldható lett volna a benya szétdobás Debrecen Nyíregy között akkor én is képviselhetettem volna magam talán! Kár érte, kiváló ügynök volt!
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
-
sipi83
aktív tag
Q-va nagy baj, van!!!
Megjött az év végi ereszt el a hajamat, szombat - vasárnap "nagyon ajánlott" túlóra.
Megy minden sorom, teljes létszámmal. Próbáltam most 2 kollégával is elcserélni. Nem sok sikerrel.
Vasárnap csak este 18:00-ra kell mennem, hétfő reggel 6-ig.
Sajnos ki fogom hagyni a vasárnapot. Ne haragudjatok.
Annyit viszont felajánlok, pl ntomka-nak oda merem adni bármimet az alábbi listáról:
Audinst az összes OPA-val, a kis headamp-al!
A két fejes és egy elosztó!Bodz, tőled pedig külön is bocsánatok kérek.
szerk.: ezt valahogy megérezted
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Ezt én értem, nincs is vele baj. Nem is rólad meg a 2 sörödről volt szó.
(#1730) fi:zi'k: Csak annyi kellene, hogy legyenek dohányzó meg nem dohányzó helyek. Aztán mindenki döntse el, hogy hová szeretne menni. Mondjuk erre mindig megvolt a lehetősége a tulajoknak. A nagy szigor előtt is volt pár nemdohányzó hely a városban.
[ Szerkesztve ]
-
-
bajnokpityu
félisten
Dehogyis, tök jó volt a hangulat sztem a pestin.
Inkább arról szólt a pesti, hogy kipróbálgatta mindenki azokat a láncokat,összeállításokat,amik érdekelték. Aztán,ha kérdezték, ki-ki elmondta a véleményét.Naná, hogy hallottam több olyat, hogy "szerintem nem", de felfokozott hangulatra sem emlékszem. Max olyan, hogy aszta,de jól szól.lásd Deadzone és AD1000 kapcsolata
Erről kéne szólnia a topicnak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest