Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz contaxg #4780 üzenetére
pofám leszakad tőled. phs fejhallgató néven szervezel valamit. Nyilvánvalóan egyértelműen kupec vagy. ott az aláírásodban a link a boltodhoz amiből üzletszerűen éldegélsz.
erre van egy srác aki reviewer. mondhatni. elvégre nem csinál mást mint reviewkat ír egy blogon. az hogy per pill egy cégtől kapja ( most még mert lövésed sincs mi lesz egy év mulva ) a termékeket amikről ír az egy dolog.
Erre te közlöd hogy Ő nem jöhet. Még jó hogy te ekkora ember vagy aki ezt eldönti.
Akkor nyilván te sem viszel se LCD-t se SEMMIT amit nálad lehet kapni.Amit művelsz a fotós topikokban mostanság az sem semmi, de ez akkora wtf hogy az én arcomról ég le a bőr.
Mi a tököm történt veled? te 3-4 éve egy halál normális ember voltál. most meg kibaszol egy sráccal aki mint magánember is szeretett volna sok sok mindent meghallgatni mert magának keres fejhallgatót is éppen, azért mert hobbiból ír reviewkat? Tudod mi lett volna az értelmes hozzáállás? adsz neki egy lcd-t tesztelni ír arról is és le van tudva.
De ehelyett "emberi nagyságról" tettél tanubizonyságot.... Tudod részemről innentől a te szervezésedben semmire nem mennék el és ha csak te árulnád ebben az országban amire vágyok akkor inkább kifizetném áfát vámot dhl postát vámkázelési jutalékot mindent, de neked....
pedig vettem tőled x éve dolgot...
a gálám kifordul
mi lesz a következő? vodkaboy ne menjen mert idpnként el is adja amit csinál?
beszarok menten komolyan.[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz bajnokpityu #2339 üzenetére
mid van most?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz bajnokpityu #2275 üzenetére
ez porszívó utáni. Nem zxr hanem zx7r. 97es. majd ha kitavaszodik kiugranék staxolni most hogy már saját lábon is megy
-
fattyu
veterán
én most azon gondolkodom hogy hez a h400 ez he400 volt-e? Akárhogy agyalok is ez tökfekete volt. a he400 meg kék. A he4 ellenben... Mondjátok már csak hülye vagyok?
-
fattyu
veterán
válasz baluka26 #2217 üzenetére
én a t70el utcázok
Nemtudom. fura d7000 hd 650 shciit sor, lcd2 egyszerűen nem fogom fel ez hogy tetszhet De nem ítélkezem. Tudom a t70 is megosztó. hd650 is. Szóval én is furcsákat szeretek
-
fattyu
veterán
Köszönöm a lehetőséget.
végre volt alkalmam planarokat hallgatni. HE400 nekem egyértelműen nagyon bejön. Lehet technikailag jobb neutrálisabb valósághűbb az lcd2 hangja, de ZENÉT hallgatni nagyon rendben van a he400. Ha meg árát is vesszük akkor szerintem tök jó árérték.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
hát nekünk nem, de láttad volna a tekinteteket amikor meséltem hova megyek ( pesti tali )
Fejhallgató találkozó.
És akkor ott ül x ember fején fejhallgatóval és mindenki csöndben zenét hallgat? Ó milyen szociális heppöning...Szóval kívülről azért...
-
fattyu
veterán
ezen az alapon meg...
abban van választásom bemegyek e szórakozóhelyre ahol füst van,
hogy utcára megyek és nyelem-e másét abban nincs... Ha már betiltósdi akkor fordíva kellett volna...a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
hát bocs de rühellek irtózatosat tüdőzni mások kifújtjából.
Nem azt mondom tiltsák be, de az élni és élni hagyni működhetne itt is ( nyilván mint mindenben itt sem ). Értsd igyekszem felfele fújni és nem leszarom hogy merre viszi a szél.mondom ezt 2.5 éve leszokottként. Igen engem valószínűleg jobban zavar mert mint tudjuk nincs leszokott csak x éve nem gyújtottam rá, de akkor is.
-
fattyu
veterán
válasz bigmasterg #1539 üzenetére
Én főleg champról, nyomtam.
-
fattyu
veterán
Én is küöszönöm a lehetőséget, a szervezést, és a sok uj tapasztalatot.
A shure 1840 haztározottan nem volt rossz, a K1000 egy nagyon nagyon érdekes füles, kellene két teljes nap egy süketszobában nekem hogy igazán véleményt tudjak mondani róla, de okom van azt hinni bele tudnék szeretni.
A 770 32ohmos verziója ellenben egy nagyon erősen ajánlott valami hordozható cuccnak. 10 pénzért meg főleg Nem lenne a k550em nagyon nagyon must have érzésem lenne.
A legnagyobb meglepetésem pedig a T70 volt... Nagyon nagyon nagyon tetszett. Legjobb zárt füles messze eddig. Na most mát tényleg kiváncsi vagyok t1-re t5-re meg az összes többi teslára
Nem kapott el az upgréditisz, de azért ez a t70 tényleg egy brutál jó fejes.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
Találtam egy beyert ami tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest