Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
pakriksz
üzenetére
megtaláltam. Azért nem semmi, a gimbal is gyakorlatilag előre fordított nézetnél az egész látóteret lefedi. Mondjuk most próbáltam, fixednél is elég szépen célon tudom tartani, viszont előbb utóbb elcsúszik az asztalon ez a kva joystick, és állandóan azt kell harc közben visszaigazítani.
-
Xmodule
őstag
Tegnap jatszottam egyszer csak connection error. Na mondom akkor elmegyek aludni. Ma lepek be nyomom open play forog a hajo vagy 2 percig majd megint connection error. Jo akkor legyen solo play. Ugyan az. Jo akkor deaktivalom a gepet kerek uj tokent. Ugyan az. Router restart megvolt ugyan az. Ötlet? Küldtem ticketet is de csak a jo isten tudja mikor valaszolnak hátha addig valakinek van valami ötlete.
-
duvi
nagyúr
Hát nem kevés pénz, de cserébe változatosabb lehet a fuvarozás
Nem csak a boost + jump gombot kell spammelni ha megtámadnak
Surprise-surprise
Előtte azért ellenőrizd le a power és mass értékeket, mert az 1.1 óta drasztikusan megváltozott pár modul! Nem tudom, hogy mennyire naprakész az edshipyard 
-
rexsimus
aktív tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Turret: löveg, torony. Magától lő, vagy szükség esetén képes vagy vele te is tüzelni, de csak egyenesen. Kissebbet sebez, mint a normális fegyverek, de nagyobb a hatásköre.
Gimbaled: bizonyos körön belül magától rááll a célpontra, tudsz vele sub-targetet lőni. Kisebb a sebzése, mint a fix fegyvereknek.
És igen, a fix fegyverek is ráállnak a célpontra, de nagyon minimálisan, pár mm-t mozognak csak, alig látszik a képernyőn, viszont nagyobbat sebeznek.
-
Viper26
nagyúr
Meg lehet nézni valahogyan, hogy Adder hol kapható?
Vagy egyesével kell kukázni a galaxist?
-
pakriksz
őstag
mi a különbség a turreted és a gimbaled között?
Valami olyan olvastam, hogy a turreted automatikusan lő, és nagyobb a mozgástere, míg a gimballed kevesebbet mozog, és manuális. De olyat is olvastam hogy a fixed is rááll a célra valamennyire, bár ezt én nem igazán látom... -
zso79
őstag
válasz
rtitusz
üzenetére
Nem elég, nagyon lomha vele, de egyelőre erre volt keret
Nagyon drága az üzemanyag is, de hatalmas külömbség a többihez képest, hogy medium padra is le tud szállni. Power dist. is csak 6-os van benne a 7-es helyett, de nincs most fölös 60 millióm, hogy mindent beletegyek, amit szeretnék, majd szép lassan... -
Kronus
tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Hát igen... én az első küldetésemet a játékban akkor csináltam mikor már Type-7 -el kereskedtem

Lényegében hetekig mást se csináltam csak kereskedtem
Jelenleg is van a Python mókázásra meg küldetéseket végrehajtani, de mellette van egy Type-9 500tonna befogadására alkalmas raktérrel. Jelenleg átlag napi 10 millió jön össze kereskedéssel, 3-4 óra ráfordítással.
3-4 óra lélekölő kamionozással
Szóval annak a Pythonnak rendesen megvan az ára... idegileg és idő tekintetében is...
Ráadásul a Type-9 egy borzalmas hajó.... ormótlan, lomha dög.... ezért a cél egy kereskedő Anaconda felszerelése... igaz kisebb cargo kapacitás, de legalább élvezhetőbb irányítás

-
rtitusz
őstag
Erről van szó!
A Viperem ér kb 3 Milliót, és már ennél többet nem lehet rákölteni, mert nem elég a szufla. Fejvadász küldetésekkel megnézem, hogy mikor szed valaki össze Viperrel egy Pithonra valót, főleg az utolsó nerfelés után. Jó lenne, ha lehetne fejlődni bizonyos játékstíluson belül. Jelenleg Vipernél feljebb lépni csak akkor lehet, ha beleveted magad a kereskedésbe. A másik, hogy lehetnének olyan lehetőségek, melyek jóval többet fialnak 150-190 ezer kreditnél (fejvadász küldik), persze sokkal nehezebbek, és csak nagyobb hajókkal megoldhatók. A fejvadászság egy Viper esetében még jó pénzkeresetre, de egy Pithonnal vagy Anacondával vadászva 200e kredit nem oszt, nem szoroz. -
Bundee69
tag
Sziasztok,
Eddig még nem írtam ide semmit, bár december óta olvasom itt a hsz-ket. Tegnap este volt egy kis problémám a játékkal. Megosztom, hátha már tapasztalt valaki ilyet.
Épp egyik rendszerből akartam átugrani egy másikba. Míg az FSD töltődött, gondoltam nézek még utoljára egy System View-t a bal panelen. Meg is jelentek a rendszerben lévő objektumok, majd egy pár másodpercre rá megtörtént az ugrás. Elvette ezt a képet és rögtön kidobott a destopra. Megjelent egy ablak (Frontier Dev.-es), hogy unexpected hiba, stb és el akarom-e küldeni. Gondoltam bugzik még egy kicsit a game, de sebaj újra elindítom. Akkor jött a meglepetés, hogy "Unable to retrieve commander data from the server" hibával nem indul a játék és várjak pár percet. Vártam fél órát, de semmi. Nyitottam egy ticketet, amire meglepő gyorsasággal - fél órán belül - már válaszoltak is, hogy küldjem el a logot. Ezt meg is tettem, de egyenlőre még semmi válasz. -
Kronus
tag
"Python tulajok hogy látják ezt a helyzetet? Úgy gondolom, hogy jelenleg a Python a no.1 harci gép a játékban."
Csak megerősíteni tudom, jó energia menedzsmenttel szerintem vehetetlen, bár hozzá kell tennem player Anacondával nem volt még dolgom... viszont ha abból indulok ki, hogy egy jól felszerelt Anaconda olyan 500 millió credit (max armorral 1 milliárd...) nem is hiszem, hogy túl sokkal összefutnék mostanában.
A Pythont 150-200 millióból egész szépen fel lehet szerelni. Nekem olyan 160-170 milkóm van benne, de pl a Power Plant "csak" B-s (az A modul 52 milkó) és az armor alap (most arra gyűjtök) -
duvi
nagyúr
válasz
baphomet
üzenetére
- A Clipper se olcsó mulatság a maga 22,295,860 CR-es kezdőárával (+ kell még a Baron rank is)
Elég nagy lukak vannak a harci hajók között. Ezért is várom a Fer-de-Lance érkezését. A kereskedő/többcélú hajóknál nem ennyire rossz a helyzet (bár a T6 után már ott is van egy csúnya szakadék T7-ig).
- Másik fontos részlet a balanszírozás. Ez főleg a katonai célú hajókat érinti. Pl. az utolsó nerfelés elég csúnyán visszavetette a Viper hatékonyságát. Bár a megnövekedett hőtermelés, SCB használat miden haric hajót durván érintett. Python tulajok hogy látják ezt a helyzetet? Úgy gondolom, hogy jelenleg a Python a no.1 harci gép a játékban.(#6365) rtitusz
Köszi a Rare útvonaltervezőt! -
Kronus
tag
válasz
rtitusz
üzenetére
De a Python legalább kiváló harcra
Igaz baromi költséges a fenntartása... pláne az FSD interdictor buggal...
Konkrétan ha kiszedek egy hajót supercruise-ból hiába veszem vissza a sebességet akár 0-ra a célpont sebességén robog mindaddig míg ki nem esik, de ha a delikvens nem lassít le (az estek túlnyomó részében nem szokott) akkor mindkettőnk hajóteste sérül és Python esetében már pár % és horribilis összegeket von maga után. Még talán többet is amit az esetleges cargo kifosztásából bezsebelhetnék... így marad a kalózkodás egy meglehetősen drága szórakozás.Jah, ha valaki Open-ben kereskedik ajánlom a Cobrát... az egyetlen hajó amit nem tudok utolérni Pythonnal

Ha nagyobb nyereségre vágysz, de szeretnéd elkerülni a kalóz playerek okozta veszteségeket, akkor marad a Solo
Cobrán kívül a többi kereskedésre alkalmas hajónak esélye sincs meglépni a Python elől... illetve 1-ről nem tudok nyilatkozni... Clippert még nem üldöztem

DE ami késik nem múlik!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dzsek
tag
A teljes expedícióm az Orion-ködhöz, megspékelve egy kis lore-ral

-
rtitusz
őstag
Elite Rare Commodities útvonaltervező: http://eliteraretrader.co.uk/
-
baphomet
senior tag
Nem ED, de mintha csak az Elite Federation-jéről volna szó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rtitusz
őstag
Az estém ráment a kárcsökkentésre, de a végére egy minimális profitot is fel tudtam mutatni.
A billentyűparancsot én is rögtön átírtam. Amint megtörtént a baj. Sajnos nem előtte. Szerencsére nem valami brutál értékesből vásároltam be, de még így is buktam kb. fél milliót. -
rtitusz
őstag
Ez nem az én napom. Sikerült kiürítenem az űrbe 98 tonna rakományt egy óvatlan End gomb megnyomással. Erre volt ráprogramozva a TrackIR indítása, leállítása. 8 tonnányit sikerült felszednem, a többi elpusztult.

-
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz
üzenetére
Reméljük, hogy a márciusban érkező Fer-de-Lance ütősebb hajó lesz mint a Viper! Már az is nagy segítség lenne, ha 4-es internal modulokat kapna. E mellé 2db 2-es + 2db 3-as hardpointok és máris rendbe lennénk

-
rtitusz
őstag
Korábban azt mertem mondani, hogy a Viperrel bármilyen hajót leszedek. Ez az 1.3-as patchig igaz is volt, de a melegedés, és a SCB brutális megvágása után újragondolandó a mondat. Volt most egy fejvadász küldetés, a célpont egy Elite Anaconda, és 4x mentem neki, és menekültem el. A legjobb amit elértem, az egy 50% körüli hull volt az Anacondán. Ráment kb 30 ezrem a lőszerekre, SCB-re (durva ára lett!) és javításokra, végül feladtam a küldetést.
Megyek veszek egy T6-ot, kicsit nyugiba kamionozok egy kört, mert ez rendesen felidegelt. -
duvi
nagyúr
Igen, át tudod vinni
Az első hajóval leparkolsz a kiválasztott állomáson. Az ottani kínálatból megveszed a legolcsóbb hajót (ha van, akkor Sidewinder) és visszarepülsz a másik hajódért. Ha odaértél, akkor átülsz a másik hajódba és eladod a "taxis" hajódat. Igaz, hogy van egy kis ráfizetés eladáskor, de ha már több hajója van valakinek, akkor pár ezer CR már nem tétel
Állítólag később várható, pénzes szolgáltatásként a hajófuvarozás beépítése. Ezen kívül felmerült a saját hangár ötlete is. (Ezekről hivatalos megerősítést még nem láttam!) -
baji
tag
Át tudom vinni valahogy az összes hajóm egyik állomásról a másikra? Mert csak úgy tudok hajót cserélni ha ott vagyok és akkor a másikat ott kell hagynom. Vagy?
-
rtitusz
őstag
Még volt korábbról két fejvadász küldetésem amiket most megcsináltam, így most már 2 millió felett vagyok.
Csak azért bizonytalankodtam, mert a Vipert is úgy vettem, hogy volt kb 500 ezer kreditem, és így már a fontosabb fejlesztéseket is el tudtam végezni, igaz azzal rögtön harcba is mentem, a T6-al nem szándékozom. 
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy Cobrával megőszülsz mire összejön egy nagyobb hajóravaló. Egy jól felszerelt T6 megtud lépni a támadók elől. Maxos FSD és D-s modulok a könnyítés miatt. Természetesen a Shield Generatort nem cseréljük le cargora és a biztonság kedvéért pakolunk rá két erős Beam lézert! Ettől függetlenül a harc csak végső megoldás T6 esetében. Még így is összejön a 104T cargo kapacitás, megfelelő ugrótávval + pajzzsal + fegyverekkel:

-
törölt tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Cobra esetén hagyj 1 millát árura. Platinium, Palladium, Imp Slaves esetén is elég, ezekből találsz jó eséllyel jól jövedelmező, oda-vissza köröket.
Átlagáron, ha 15ezerrel számolsz, a Cobra max 60 cargo-t tud, akkor 900e a vége
duvi
A lenti hsz-edre.
Igazad van a T6-tal kapcsolatban, kamionozásra jobb, de engem idegesített az állandó ID, kiszedtek, nem tudtam meglépni ... stb. Ahogyan akkor is javasoltad, T6 soloban.
Ezzel szemben a 60t cargomra senkinek nem fájt a foga OP-ben sem, amíg a Cobrával fuvaroztam
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26
üzenetére
- A felszerelés mellé kell forgótőke is, amiből megveszed a rakományt. A biztosításra is mindig figyelj oda! A jobb modulokkal arányosan emelkedik ennek is az ára!
- Nekem most 4 hajóm van. Hogy mennyi lehet maximum azt passzolom
(#6344) rtitusz
Szerintem ne add el a Vipert. Ellenkező esetben a folyamatos kamionozásra lennél utalva, ami hosszútávon eléggé monoton tud lenni. Nézz ki egy közeli állomást, ahol van hajó és outfitting választék. Vidd oda mindkét hajódat, hogy egy helyen "parkoljanak". Mindig nézd a Bulletin Boardon a küldetéseket. Ha nagy rakományos szállítós küldi van, akkor gyorsan cserélj T6-ra és azzal csináld meg. Ha fejvadász küldetés, akkor mehet a Viperrel. Nincs egy normális quest, akkor kamionozol. Ezzel a módszerrel változatosan tudsz questelni és a küldetésprofitot is maximalizálni tudod. Amikor meguntad a kamionozást, akkor csak átülsz a Viperbe és mehetsz vadászni. -
rtitusz
őstag
Ez nekem is hasznos, köszi. Én is gondolkozom, hogy belekezdek a kereskedésbe. Eddig assetben van kb. 4,5 millióm, ha eladom a Vipert. Nem tudom, hogy akarom-e. Készpénzben van kb 1,8 millióm, ez viszont nem tudom mire elég, hiszen hajót is kéne venni. Talán egy Cobra beleférne + az árú. Nem vagyok jártas ebben, eddig csak lövöldöztem, mióta megvan a játék. Mondjuk ahhoz képest elég jól ment. Sidewinder után rögtön Viper.
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26
üzenetére
Eagle után én Haulert vennék (ha még nincs meg az Adder ára), amit hamar lecserélnék Adderre. Ezután jöhet a Cobra majd egy T6. Mivel a beépített kereskedelmi útvonaltervező még nem 100-as (nem biztos, hogy nyereséggel szállítasz egy rakományt A-ból B-be), ezért kiegészítésként a legtöbben külsős appot használunk. Legnépszerűbb adatbázis: elitetradingtool + Videó a használatához A beépített kereskedelemhez egy ismertető cikk: A piac és kereskedelem
-
Viper26
nagyúr
Mit javasoltok Eagle-lel mennyit szedjek össze mielőtt másik hajót vennék?
Mindenféle érdekel így játékon belül szóval még bizonytalan vagyok a választást illetően.Adder talán reális választás lenne, már ha rájövök hogyan is kéne kereskedni.
-
goya999
tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Ezt az utat akartam bejárni én is.Lövöldözni,kisebb küldetéseket teljesíteni,kisebb rakománnyal kereskedni.Mondjuk én a Sidewinder utáni lépcsőt a Vipert is bejártam.Annyi szerencsém volt,hogy a kezdő rendszerem környékén voltak olyan küldetések,hogy 2 slave-et kellett leszállítani máshova 50k körüli pénzért,ahol a rakományt is adta,nem kellett megvenni.Na szóval a vipernél beláttam,hogy ez így igen hosszadalmas és kénytelen vagyok kereskedelemmel megszedni magamat ahhoz,hogy igazán felszerelt hajóm legyen.(Volt kifejezetten ütős,harcra épített Cobram is 12m-ért.)
Szerintem a legjobb az ha kereskedsz egyre nagyobb rakterű hajóval és amikor már van elég "felesleges" milliód,akkor felszerelni egy Vipert,Cobrát harcolni.Így nem lesz egyhangú a pénzkeresés sem és van olyan két küldetés a Federation-nél és az Empire-nél is amihez kell az erős vadászgép.Persze ez most csak akkor lényeges ha szeretnéd megszerezni a speckó hajókat.
Interdiction-nem tudom,nekem a Clippert többször is kiakarták szedni,de mindig sikerült kivédenem,javítás ide vagy oda. -
duvi
nagyúr
válasz
pakriksz
üzenetére
- Sidewinderrel Cobráig elég gyilkos küldetés! 92k-ból már simán vehetnél egy Addert is, 87,808 CR-ért. Vagy egy olcsóbb Haulert 52,720 CR-ért, ha nem akarod nagyon kicentizni. Mivel az upgradelt hajó is érték, ezért nem kidobott pénz ezeknek a fejlesztése. Cserébe sokkal nagyobb raktered és hatótávod lesz! Ezeknek köszönhetően sokkal hamarabb összejön a Cobra ára, mintha maradnál a Sidewinderben

- A frakció repu és rank, kelleni fog a zárolt rendszerekbe való belépéshez (meghívót kapsz), illetve a spéci hajók (Federal Dropship, Imperial Clipper) megvásárlásához. -
pakriksz
őstag
nem vettem semmi új modult, még mindig az ingyen sidewinder van, csak az FSD-t upgradeltem hogy könnyebben tudjak kereskedni meg küldetéseket csinálni. Nem is nagyon fogok mást módosítani, esetleg mégjobb FSD. Van 92k pénz, 350k körül van a cobra, arra gyúrok. Közben a federationnál recruit státuszú lettem, bár nem tudom mire lesz jó.
-
-
pakriksz
őstag
interdiction kikerülése reménytelen az update óta. Sikerült felvinnem a kék csíkot a tetejéig, többször átment rajta a célkereszt, ha kicsúszott belőle az is olyan volt hogy súrolta az escape vectort, állt egy darabig, és aztán másodpercenként 2-t elkezdett emelkedni a piros, és mondtam hogy reménytelen, visszahúztam a gázkart és submit, majd boost és újra SC (megint rögtön elkezdett lőni rám az ellen, fura hogy engem soha nem állít meg rendőrhajó, vagy kalóz akinek a rakomány kell, csak AI troll ami csak szét akar lőni). Ezt írják a hivatalos fórumon is, hogy egyszerűbb az update óta submitelni, a joystick nyúzása helyett...
-
gygalilei
tag
Cmdr nevet tudok módosítani azon kívül, hogy reseteljem a játékot ? Köszönöm !
-
duvi
nagyúr
Az 1.1-ig nem volt gond a 4MC+2SCB kombóval. Olcsó lőszer, folyamatos tüzelés, semmi melegedés. Naval küldikben elég sok Anacondát szedtem le ezzel a configgal. Patch után viszont váltanom kellett, mert a SCB energiaigényét drasztikusan megnövelték + fűt mint az állat + késleltették a működését
. A MC lőszer is sokat drágult. Tegnap éjjel elkezdtem átfegyverezni a Vipert, de még nem találtam meg a nekem tetsző összeállítást. (2db medium MC + 2db small BL van most fent, de harc közben néha túlmelegszik a rendszer
) -
Local
csendes tag
-
-
rtitusz
őstag
szerk: duvi megelőzött, de aztért meghagyom a hozzászólást.
Volt, hogy két gyengébb SCB-et használtam, melyek egyenként nem tudták volna visszatölteni a pajzsomat, azonban együtt igen. Ha külön akarod használni, akkor vagy külön fire groupra rakd, és úgy használd őket, vagy legyen deaktiválva az egyik modul, míg a másikban van még szufla, így csak egy működik egyszerre.
-
duvi
nagyúr
Én úgy használok két SCB-ot, hogy két külön firegroupba van téve a két bank. A másodlagos tűzgombra van configolva a használatuk. Az elsődleges tűzgombon mindkét groupban a 4db MC van. Amikor kifogy az egyik SCB, csak átváltok a következő firegropura amiben a másik modul van.
-
Kronus
tag
Van értelme több Shield Cell Bankot pakolni a hajóra? Mert ha használom akk mindegyikből elhasznál 1et azaz hiába van több használni ugyanannyiszor tudom. Valami előnnyel jár a több modul?
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek nem jött be a játék és eladná az accát, keressen meg privátban!

Üdv
-
pakriksz
őstag
na ezek szerint jól elcseszték az interdictiont, nem csak nekem van gondom vele.
-
duvi
nagyúr
Megjött az eheti hírlevelünk: Newsletter #62.
- Hamarosan elérhetőek lesznek a Mercenary Edition digitális és fizikai tartalmai.
- Márciusban az 1.2-vel érkezik a következő hajónk is: Fer-de-Lance -
NRG
tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Köszi ez nagy segítség!
Olyan problémába futottam még, hogy a nyelvet nem lehetett átváltani Németről. A launcherben választhattam akármit nem használt.
Megoldás ha valaki szintén így járna:%localappdata%\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Player
Custom.miscazon belül:
<Language Value="English" /> -
rtitusz
őstag
Nézegesd ezt: http://roguey.co.uk/elite-dangerous/trade-helper/
-
NRG
tag
Hali!
Van-e bármi féle mód arra, hogy legalább systemen belül dokkolás nélkül is meg lehessen nézni az árakat?
Mert így elég kínszenvedés egy trade plan/route-ot összdobni...Vagy a készítők úgy gondolták több ezer év múlva megszűnik mindenféle információs hálózat....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem csak a boost + jump gombot kell spammelni ha megtámadnak
Surprise-surprise
Előtte azért ellenőrizd le a power és mass értékeket, mert az 1.1 óta drasztikusan megváltozott pár modul! Nem tudom, hogy mennyire naprakész az edshipyard

Elég nagy lukak vannak a harci hajók között. Ezért is várom a Fer-de-Lance érkezését. A kereskedő/többcélú hajóknál nem ennyire rossz a helyzet (bár a T6 után már ott is van egy csúnya szakadék T7-ig).
Én kb. három/négyszeres szorzóra számítok

. A MC lőszer is sokat drágult. Tegnap éjjel elkezdtem átfegyverezni a Vipert, de még nem találtam meg a nekem tetsző összeállítást. (2db medium MC + 2db small BL van most fent, de harc közben néha túlmelegszik a rendszer