Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
Az új patch óta kb. 2-3 percig pörög a hajó, mire betöltődik...

-
rtitusz
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
Használj lézert a pajzshoz, MC-t a hajótesthez. Pajzsok a hőre érzékenyek (lézer), a hajótest meg a kinetikus behatásra. A MC a lézerhez képest elég lassan rágja át magát a pajzson.
Örömmel jelentem, hogy tudtam egyben fagyás nélkül játszani 1 óra 40 percet, úgy tűnik az új javítás segített rajtam. Ezután kapcsolat megszakadása miatt dobott ki, de ez már előrelépés.
-
Viper26
nagyúr
Köszönöm a tippet duvi, mármint a kisebb hajók vadászatával kapcsolatban.

Kiszedtem három Cobra-t Eagle-lel, 45K credit.
-
rtitusz
őstag
Valószínű, hogy a Frontier felelős a hibáért, többen panaszkodnak erre a hibára. https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=81206 Meglátjuk, hogy az új patchel mi a helyzet. Nem hiszem, hogy a proci a gond, az pár százalékos kihasználtsággal duruzsol, és tesztelve lett, stabil a 4,5GHz-es OC, semelyik másik játéknál/programnál nincs hiba, pedig 100%-os terhelés mellett sok-sok órát futot már.
-
duvi
nagyúr
Update 1.1.04 Incoming
"Hello there, folks!
1.1.04 has gone live - the servers are up and running.
Client changes:
- Bounty vouchers can be redeemed at any starport in a system that also contains the faction which issued the bounty.
- Some Commanders are in systems that cannot currently be retrieved from the server database, which has been causing crashes when loading into the game. We're working to identify and repair the systems affected, which includes a change to automatically report the problem system and exit back to the main menu with a load failure message.
- Audio for the Imperial Clipper more closely resembles the sound from the 1.07 release.
- Improved localisation support for community goals (we're still working through some issues with Russian language support).
- Fixed the 3rd decal not displaying properly on the Python.
- Fixed a very rare crash triggered by limpets being destroyed.Server changes:
-Added more checks for starsystems reported to crash the game. This interim measure will automatically attempt to restore access to that starsystem within 10 minutes of the crash being reported.
- Improved logging for some rare failures when selling exploration data." -
zso79
őstag
Ki tudja mi lesz a mostani patchben?
-
rtitusz
őstag
Előbb fogy el a lézerből a szufla, minthogy túlmelegedjen. A SCB viszont tényleg nagy vágás. Az egy dolog, hogy a B3-as már nem 10, csak 5 egységgel rendelkezik,é s az ára is tízszerese lett, de ami nagyon fáj, hogy nem lehet a használatukat az utolsó pillanatra halasztani. Nem mondom, hogy használhatatlanok lettek, de egy erős pajzsgenerátor most már lényegesen fontosabb, mint korábban.
-
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz
üzenetére
Igazad van
1.1 után, hogy bírod a Beam lézerek hőtermelését? Főleg, hogy a SCB is durván fűti már a hajókat... Durva nerfelés volt az 1.1 
Szerk:
Pont tegnap volt egy AMD-s kártyával driver gond. Mind szép és jó volt. Egy hajócsere után jött elő egy csúnya grafikai bug. Csak a teljes driver legyalulás és újratelepítés segített a tulajnak. Sima driver frissítés nem! -
rtitusz
őstag
Nem működik, de mindegy is, mert ha kint vannak a fegyverek, akkor hiába van működő FSD-d, addig amúgy sem enged ugrani amíg be nem húzod őket. Így nyugodtan lehet alacsonyabb prioritáson harc közben.
Hibára visszatérve, drivert nem frissítettem vagy egy hónapja, így nem tudom, hogy mi más okozhatná. Amúgy AMD kártyám van...
-
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz
üzenetére
Az FSD 3-as prioritással működik még harc közben? Ha úgy döntesz, hogy mégis elugranál inkább... Vagy minden harcot az utolsó töltényig megvívsz? (Pl. többen támadnak rád, eleve kilátástalan a harc)
(#6282) BP71
Megoldás az önmegsemmisítés, vagy ha van a hajón Auto Field-Maintenance Unit modul, akkor helyben megjavíthatod. -
BP71
tag
Kilőtték a meghajtómat (Viper), csak állok és nem tudok mozogni. Mit lehet csinálni?
-
duvi
nagyúr
Ha alaposan összeválogatod az elérhető modulokból a neked tetsző configot, akkor nagyon hatékony vadász a Viper
Az előző hozzászólásod alapján nem foglalkoztál a reaktorod maximum kapacitásával, ami nagyon fontos tényező! Itt az 1.1-ben újraconfigolt Viperem (persze van még több alternatíva is):(#6277) zso79
Igazad van
Ízlés dolga is, hogy kinek melyik jön be jobban.(#6278) rtitusz
ED-ben nem hallottam még a többiektől ilyen problémát. Viszont a Star Citizennél pont tegnap panaszkodtak emiatt. Milyen VGA-t használsz? Nem volt driver csere/frissítés? -
rtitusz
őstag
Csak nekem csinálja az utolsó patch óta, hogy összedől a játék, és a windowst is kifagyasztja? Stabilan fél, egy óra játék után.

szerk: emlékeim szerint csak FSD be vagy kilépéskor csinálja.
-
BP71
tag
Viper helyett mit ajánlotok vadászni?
-
duvi
nagyúr
Kondor kolléga megtalálta a közösségi küldetésből épülő új űrállomást. Utólagos engedelmével kiposztolom ide, mivel jelentős újítás és sokakat érdekelhet: LINK1 és LINK2
-
zso79
őstag
Látom mire bepötyögtem megelőztek, de azért itthagyom

1. Nem tudod a végtelenségig csökkenteni. Priorizálással van ami megoldható, de van amit ki kell kapcsolni. A Vipert jelenleg nem tudod túlságosan megterhelni, kicsi a power plant.
2. A shield cellnek is kell energia.
3. KWS nem arra való, hogy clean-ből wanted-et csináljon (nagyon ritkán előfordul). Az a lényege, hogy ha több rendszerben is van bounty, akkor azt mind megkapod.
4. Ezek a küldtesék most elég időigényesek, mert sokkal ritkábban jönnek a kalózok. A traderek/bounty hunterek levadászását kérő küldetéseket nem ajánlom, azokat még nehezebb megtalálni.
5. A transaction képernyőn látszik az összes bountyd, viszont van egy olyan bug a játékban, hogy nem mindet tudod begyűjetni, mert olyan helyről kaptad, akinek nincs állomása.
-
baphomet
senior tag
1.
A prioritás megadása arra szolgál, hogy milyen sorrendben kapcsolja le rendszereket, ha kevés az energia, egy rendszer vagy kap energiát, vagy nem, de olyan nincs, hogy csak kevesebbet kap, de még működik.
Azoknak vedd hátrébb a prioritását, amire harc közben nincs szükség, pl.: discovery scanner, surface scanner, FSD interdictor, cargo hatch (ha nincs cargod). A számláló azért indult be, mert már a life supportra sem maradt energia, ilyenkor "a művész úr már elemről megy".2.
Energiát fogyaszt az is, ez van.3.
Az automata scanner azt mutatja, hogy az adott rendszerben wanted-e az illető. A KWS minden a fejére kitűzött vérdíjat megmutat. A navigation panel / contacts fülön láthatod az eredményét4.
Amikor a feladatban csökken a szám.
5.
???
A feladatok listáján látod (szép lila színben), hogy melyik nagyhatalomnál, vagy melyik rendszerben mennyit fejpénzt vehetsz fel. -
BP71
tag
Van néhány kérdésem, kérlek, segítsetek. Vetten egy Vipert, gondoltam lövöldözgetek egy kicsit, mert a szállítás egyik helyről a másikra heteken keresztül unalmas tud lenni.
1. Felszereltem a hajót, de a moduloknál látom, túl sok lett a jóból, 100% fölött vagyok. Hiába állítgatom a modulok prioritását az nem csökken 100% alá, csak ha kikapcsolok valamit. Próbáltam repülés közben, kiszámoltam, hogy mennyit kell (10-12%) más prioritásra állítani, átállítottam, ha bekapcsolom a fegyvereket, akkor is el kezd a számolni visszafele.
2. A Shield Cell elvileg a pajzs visszatöltésére szolgál, nem? Akkor használat közben miért számol vissza a létfenntartó? Egy külső egységből töltést kapok, nem a hajónak kell az energiát szolgáltatnia.
3. A kill warrant scanner még soha nem mutatott mást, mint az automata scanner, hiába scannelgetek le minden arra repülőt.
4. Vállaltam bounty hunting küldetést és egy másikat, amiben 3 kereskedőt kellett volna megtalálnom. Kerestem a Nav beacon-nál, az USS-nél és a RES-nél, mindenhol clean hajók (hiába scanneltem) és elvétve egy-két wanted hajó. A wanted hajókat kilőve nem látom, hogy a feladatban csökkenne a szám, honnan tudom, hogy mikor lövöm ki a jó hajót?
5. Kilőttem a wanted hajókat, szép lila színben látom őket a feladatok mellett, de az állomásra bedokkolva nem kapok érte pénzt. Honnan tudom, hogy melyik szövetség adott ki ellene körözést?
Most látom, jó sok kérdésem van. Remélem van türelmetek válaszolni.
Köszönöm.
-
duvi
nagyúr
válasz
zolee0307
üzenetére
Nem a reput maxoltam ki, hanem a rankot. Ez két külön dolog. Én is csak friendly vagyok a föderációnál, csak a rankom lett maxos (Post Commander). Az a lényeg, hogy ne egy rendszerben/állomáson húzd ezeket. Az elején segély küldetéseket kell csinálni, ami nem ad pénzt csak reput. Ahogy javul a megítélésed, fokozatosan adja be a rank questeket. Főleg a Naval questek dobnak sokat a rankon.Pl. ölj meg X db kalózt, vagy ölj meg egy nevesített kalózvezért. Amint sikerül Allied reput szerezni egy rendszerfrakciónál, menjél tovább a következő rendszerbe.
-
Viper26
nagyúr
Fegyverek továbbra sem működnek, frissítés után sem...

-
Kronus
tag
Hát nem tudom, persze egy próbát megér a driver frissítés.
Egy biztos én még ilyen driver hibával nem találkoztam, ami persze nem zárja ki, hogy nem is létezik.
Mondjuk mivel nem egy globális jelenségről van szó nagy valószínőséggel valóban valami szoftveres/hardveres hiba lesz a kolléga készülékében.
Nálam olyan volt már, egy régebbi AMD kártya esetében, hogy egy adott game-nél full fekete képernyő fogadott amin segített egy driver frissítés. -
duvi
nagyúr
Egy kolléga futott bele az alábbi jelenségbe és keressük az okát. Eddig egy tipp merült fel, ami AMD vga driverhibára utal.
-
duvi
nagyúr
válasz
pakriksz
üzenetére
A high security-s rendszer nem garancia az ID elkerülésére. Ha megtámadnak, akkor viszont elég hamar megjelennek a járőrhajók (általában 2-3 hajó is jön egyszerre) és segítenek neked a harcban. Viszont ha jól látom, már kezded rutinosan kezelni a dolgot és mindig sikerül meglépned
Ha nem túl nagy a tűzijáték fogadáskor (mint most), akkor érdemes egyből betargetelni a támadó hajót és megnézni a típusát illetve a combat rankját. Egy pillanat műve az egész. Ha pl. egy Novice Sidewinder szed ki, akkor érdemes inkább kilőni és ezáltal egy kis plusz bevételhez is jutsz 

-
pakriksz
őstag
Megint ugyan abban a high security-s rendszerben egy nagy űrállomás közelében kaptam olyan interdictiont, hogy már kezdéskor majdnem maxon volt a piros csík, és egy pillanatra sem láttam a követendő kört... És persze megint rögtön elkezdett lőni semmi scan, pedig most rakomány is volt. Valami nagyobb járgány lehetett, mert vagy 6 lézersugár repkedett körülöttem... de megint otthagytam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kronus
tag
Kapott már valaki vissza biztosítási pénzt? Illetve lehet tudni mikor utalják vissza?

-
zso79
őstag
30m creditre lenne szukségem egy A class Clipperhez, valakinek nincs felesleges?

-
Kronus
tag
válasz
baphomet
üzenetére

A fura még pl. hogy notebookon simán dokkol a docking computer, de az asztali gépemen meg rend szerint leereszkedik a landingpadra majd elkezd valamelyik irányba csúszni míg bele nem akad valami tereptárgyba és utána csak manuális beavatkozással lehet dokkolni.
Még egy érdekesség ha már a 2 platform közötti differenciáról van szó: notebookon játszva sokkal nagyobb az üzemanyag költségem... pl.: rendszeren belül 2 állomás között asztali gépen mondjuk 18credit, notebookon ugyanez az út ugyanazzal a hajóval, azonos felszereléssel és súllyal meg kb. 380credit

Kereskedtem én is Tenche-nél a luxury traderekkel, ami az állomástól 7-8Mm-re volt. Type-9-el asztali gépen egy kör üzemanyag költsége 18-19c, ugyanez a kör notebookon 386-398c...Na erre adjon valaki magyarázatot

-
duvi
nagyúr
Mindjárt tölthető a következő javítás:
"Hi everyone,
Thanks to your continued feedback, update 1.1.03 is scheduled for deployment at 4PM GMT today. The servers should be down for a short while (maximum of 30 minutes) to allow us to implement the changes. See the list of changes below:
- Don’t crash if an invalid system token is accessed in cartographics store
- Prevent crash if scanning and ship dies
- Fix crash opening station services menu with invalid parameter
- Fix case of station flipping and possibly causing mysterious player deaths near station entrance
- Commanders completing a major faction rank-up mission who have already earned enough skill to reach another rank-up mission can now see that mission immediately, rather than having to complete a regular mission in between the rank-up missions
- Fix ampersand appearing incorrectly in mission dialog panel
- Better layout for when community goal tiers are close together in mission dialog
- Fix missing lift audio
- Fix bass in supercruise issue
- Fix repeating docking computer alert audio
- Fix very quiet landing gear audio
- Fix exploration music cutting out unexpectedly and playing a new piece of music immediately after
- Update NPC database
- Various text fixesThanks again!"
-
baphomet
senior tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Célpötty: a control beállításoknál: enable mouse widget, vagy valami hasonló, most nincs előttem a játék.
Néhány száz dokkolás után, már sokkal jobb leszel, mint amit a dokkoló kompjúter legjobb pillanataiban ki tud hozni magából, szerintem nem sokat ér.
Én egy rövid ideig használtam, mert volt, hogy a landing pad az istennek nem akarta elhinni (valami bug lehetett, mert már rég nem futottam bele), hogy a hajóm a megfelelő helyen áll, ilyenkor a dokkológépnek mindig sikerült, még akkor is, ha közben azért jól odaverte a hajót talajhoz. -
pakriksz
őstag
válasz
baphomet
üzenetére
elszórakozom vele, viszont az ilyen bugok eléggé zavaróak. Szóval a security jellemző az olyan "van, de minek".
Pár ED-s videonál láttam, hogy harcon kívül is van egy célpötty a HUD-on. Azt hogy lehet előhozni? Kicsit egyszerűbb lenne a manőverezés ha pontosabban látom merre megyek

Standard Dokkoló számítógép mit tud? Kezdem már unni a dokkolgatást

-
zso79
őstag
válasz
baphomet
üzenetére
Köszi a tippet, találtam A6-ost (A6 shield viszont nincs
).Szóval akkor a puszta számok (4 pips on engines):
A5: (5 103 953 cr) max. mass: 746 t
Top speed: 325 + Boost: 406
Vertical/latheral thrusters: 260A6: (16 179 531 cr) max. mass: 766 t
Top speed: 347 + Boost: 433
Vertical/latheral thrusters: 277Mindkét esetben kb. 20mp alatt gyorsul maxra, viszont az A6-tal kb. 14mp alatt eléri az A5 top speedjét.
-
baphomet
senior tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Te nagyon nem akarod ezt a játékot szeretni.

Ha már most az elején ennyit mérgelődsz miatta, később még rosszabb lesz, ha már az újdonság varázsa is elmúlik."Szóval a lényeg hogy a játék minden logikát nélkülöz."
Ó, majd meglátod, hogy egy NPC -nél csak egyvalami viselkedése lesz még logikátlanabb, annak pedik úgy kezdődik a neve, hogy CMDR.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
baphomet
senior tag
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok. Írd meg mindenképp!
Esetleg próbáld B6-ossal, ha azt találsz valahol. A pajzsok erejéből kiindulva (azoknál pl. az A5-ös kb. pariban van egy C6-ossal) jobb lehet az A5-nél.Bevásárolni meg: Iota Persei - Walker City, itt én eddig még minden felszerelésből megtaláltam a legjobbat.
-
pakriksz
őstag
Megyek egy high security-s rendszerbe üres raktérrel, 20 Mm-re az űrállomástól. Interdiction, úgy hogy a követni való kör-t 5 másodpercig kellett keresnem mert persze már kezdetben kint volt a képből, és persze így sikerült neki az interdiction. Viszont 2x talált el össz vissz(ez is rögtön elkezdett lőni), boost-al otthagytam.
Szóval a lényeg hogy a játék minden logikát nélkülöz. Keresztülmentem pár anarchiás rendszeren semmi. De a high securitys rendszerben pár másodpercre az űrállomástól, jönnek a troll AI-k... Igaz hogy miközben lőtt megjelent 2 sárga gép is, lehet hogy a "rendőrség"-
-
zso79
őstag
válasz
tikshow
üzenetére
A beta óta sokminden változott... 1 napja erről olvasgatok, senki nem támasztotta még alá, hogy tényleg így lenne. Ill. ha még így is van, mennyit jelent az "improved"? Számottevő? Észrevehető?
duvi: nem tartom magam nagy pilótának, de egyszer kergetőzhetnénk egyet, csak hogy lássam mit tud a gép

-
tikshow
addikt
-
zso79
őstag
válasz
baphomet
üzenetére
Pontosan, ebből a szempontból a Clipper kivétel, ezért agyalok rajta nagyon
Most A5 van rajta, A6-ot nem is találok sehol, arról nem is beszélve, hogy 11m -val drágább. Ezzel 9mp fordul 360 fokot. Egy Cobrából átülve meglepően jól manőverezhető, viszont nem tudom mekkora különbség lenne az A6-tal, észrevehető-e egyáltalán. Megpróbálom lemérni, hogy milyen tempót tudnak a thrusterei a különböző irányokba, aztán ha valahol találok A6-ost azzal is, akkor azonnal kiderül.tikshow: erről sehol nem olvastam, csak feltételezés sajna.
Amúgy itt a teszt, ebből egyértelműen látszik a külömbség osztályon belül: [link]
-
duvi
nagyúr
Igaz, hogy a Viper kisebb (A3), de nekem az a tapasztalatom, hogy harci manővereknél nagyon fontos a thruster teljesítménye. Én azt javasolnám, hogy harchoz az elérhető legjobb thrustert tedd fel a hajóra. Katonai célra használt hajóknál, (fegyvereken kívül) szerintem ezek a legfontosabb modulok, amikből a maximumot tenném fel: PP, PD, SG, Thruster. Fontos még a SCB is, de itt már elég lehet a kisebb modul is a súly/teljesítmény aránya miatt.
-
zso79
őstag
válasz
tikshow
üzenetére
Pont a manőverezhetőség szempontjából érdekelne a dolog, mert most nagyon nem egyértelmű számomra... Azt írják, hogy akkor a legjobba a fordulékonyság, legnagyobb a sebességed, stb. ha az adott thruster optimal mass értékét nem lépi túl a hajó tömege.
Ha két A Class thrustert nézünk és a Class5 is bőven megfelel ennek a kritériumnak, van bármi észrevehető előnye a Class6-nak? Eddig egyetlen hajónál sem vetődött fel ez a kérdés, mivel mindegyiknél az teljesítette ezt az elvárást, amivel adták. Viszont a Clipper Class6-tal jön, de a számokat nézve a Class5 is elég lenne. Sajnos nem tudom kipróbálni mindkettőt, mert nem találok sehol A6-ost.
-
Viper26
nagyúr
Nebazdmeg....a fegyvereknek SEMMI hatása, hang az van, effekt semmi, hiába lövök akármit, éljen...

-
tikshow
addikt
Teherhajónál nem számít semmit sem, hogy mi van rajta. Egyetlen egy olyan thruster sincs aminek az optimális teljesítménye a hajót teletömve is kisebb lesz. Ez harci gépeknél fontos, ahol a manőverezés/páncél/tűzerő arányát jól kell belőni. Teherhajónál, egyedül a páncél számít ezek közül.
-
zso79
őstag
Valaki felvilágosítana, hogy melyik az ideális thruster class egy adott hajóra? Konkrétan arról van szó, hogy Class6 van rajta alapból, de egy Class5-nek is még bőven több az optimal mass értéke, mint amennyit a hajó megtömve nyom. Ezt figyelembe érdemes egyáltalán Class6-ban gondolkodni?
-
baphomet
senior tag
válasz
goya999
üzenetére
A tegnap délutáni frissítés elvileg javította az ütközés bugot is.
Client changes:
- Collision damage tweak - Restore the check that prevented multiple lumps of damage from the same collision. Also make the damage split based on mass slightly more exaggerated
- Stop point defence turrets from targetting their parent ship's missiles/mines
- Fix issue with multiple controllers enabled and not recognising them all
- Fix matchmaking issue for comms when UDP hole punching fails
- Fix disconnect issue when a resend message is lost (fails and retries getting out of sync)
- Remove some unneeded telemetry in supercruise - it was causing some stuttersServer changes:
- Commanders with at least one Elite rank should receive a 2.5% discount at all shipyards and outfitting shops
- Backers who backed at the Founder level or above should receive a 2.5% discount at all shipyards and outfitting shops
- Faction recovery time from Civil War has been significantly reduced -
duvi
nagyúr
válasz
pakriksz
üzenetére
Igen, automatikusan működik. Amikor megsemmisül a hajód, akkor feljön a biztosítás ablak és az ott lévő lehetőségek közül választhatsz. Alaphajó esetén visszakapod a hajót ingyen. Ha vettél rá bármilyen modult, akkor már biztosítási díjat kell fizened, hogy azt/azokat is visszakaphasd. Ez az összeg, általában a hajó értékének az 5% körül szokott lenni. Ennek a pontos összegét mindig meg tudod nézni a hajód jobb oldali paneljén:
(#6200) zso79
Gratula! Ez már gyorsan ment
Én most lettem Lieutenant Commander a Föderációnál. Kíváncsi vagyok mikorra jön össze az uccsó rank? (Post Commander)(#6199) goya999
"Nem azért elérhető egy szállítós küldetés mert távolságban elérhető neked." De igen, ezt is nézi a program. Csak ott van a buktató, hogy mindig az aktuális raktered alapján kalkulál a program. Ezért mindig bele kell kalkulálni a küldetésben szereplő rakomány súlyát, hogy azzal együtt is elég legyen a hatótávunk. Ha kevés a raktered, túl messze van, nincs elég repud, akkor az alsó (jelenleg nem elérhető questek) csoportba jelenik meg a küldetés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ízlések és pofonok szerintem... Nálam előny a jobb felszerelhetőség is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ettől függetlenül összehozhatunk egy találkozót

Konkrétan emlékszem is, hogy valamelyik beta verzió óta csinálja, előtte tükörsima volt.