Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Én csak arra gondoltam, hogy az alfa után túl gyorsan jön a végleges kiadás. Idővel biztos pöpec lesz, de az első 2-3 hónapban számítani lehet kissebb nagyobb bugokra szerintem.
-
NomadND1
senior tag
Mindenki tűkön ül már?
-
Snoke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
-
gabranek
senior tag
Elfelejtettem leadni egy küldit...írok nekik egy ticketet, hogy 5 percre kapcsolják vissza a szervereket
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Nem lesz itt semmi gond, mi történhet szerinted ami miatt valaki úgy dönt hogy na ez akkor mégsem kell
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Steam minden külön beavatkozás, ki-be lépegetés nélkül egyszercsak el fogja magától indítani a letöltést? Ilyen még nem volt nálam, hogy egy frissítést már bejelentkezve vártam. -
nubreed
nagyúr
Kellemes beta tesztek kívánok mindenkinek aki már most megvette az Odesseyt!
Azért várom majd kíváncsian a beszámlókat. -
Snoke
tag
Elaludtak a fejlesztők? Szerverek mennek, játék nem frissít.
-
Snoke
tag
Na én játszottam egyet utoljára a frissítés előtt. Leadtam minden küldetést, leparkoltam Daedaluson, oszt várom a jószerencsét.
-
duvi
nagyúr
A biztonság kedvéért legkésőbb holnap 9-ig mindenki adja le a függőben lévő questjeit és explo adatait! Ezenkívül mentsétek le a config és journal fileokat!
---
Journal fileok elérési útja:
C:\Users\User név\Saved Games\Frontier Developments\Elite Dangerous\
---
Config file elérési útja:
C:\Users\User név\AppData\Local\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Bindings -
Snoke
tag
-
Snoke
tag
Hát srácok, nem értem mit elégedetlenkedtek. Én az ED Horizons-t 6 euróért vettem márciusban. Most elvárnám, hogy több éves fejlesztést ebben az árban megkapjak? Nem csak a járkálós részt tették hozzá, hanem nagyon sok mást is Járkálni nem is nagyon tervezek, míg nem lesz vr támogatása, meg ED-t az űrszimulátorsága miatt szeretem, fps annyi van mint a szemét. Előrendeltem simán az Odyssey-t, ami talán 29.90 euró volt. Nehogy már ne érjen ennyit egy játék, ami olyat tud, amit a kategóriájában még a méregdrága, pénztemető Star Citizen sem. Évekig voltam ráfüggve a Word of Tanks-ra és ami pénzt abba beleöltem, azt kimondani is szégyellném. Egy 6 eurós alap játék és hozzá egy 29 eurós dlc manapság filléres tétel. Aki meg ennyit nem akar rászánni a hobbijára, az ne akarjon felhők között repkedni, meg élvezni a fejlesztések eredményét. Szerintem...
-
miqlas
őstag
... én arra leszek kíváncsi, hogy akik alfáztak, mit mondanak a grafikai teljesítményrõl holnap! Remélem, hogy javult a helyzet, de biztosra megyek és addig nem veszem meg, amíg meg nem osztjátok a tapasztalataitokat!
-
nubreed
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
+duvi:
Nem lehet, hogy egyszerű technikai döntés az fdev részéről ez? Lehet, hogy így volt számukra egyszerűbb lefejleszteni, nem tudom. De bármi is legyen a valódi oka (technikai vagy marketing) a rossz kommunikáció az még mindig meg van, és bőven emlékszem, hányszor ostoroztuk már emiatt itt a topicban is a Frontiert.
-
mrzed
senior tag
Több mint 1200 órám van eddig az ED-ban. Viszont kicsit (nagyon) tartok az Odyssey -től... nem igazán szeretem az fps játékokat, annyira biztos nem, hogy még fizessek is érte. Pl a Subnautica-t imádtam, az új része, a Below Zero egy része a szárazföldön játszódik. Hát ott az nagyon nyögvenyelős lett, ilyenkor mindig alig vártam, hogy visszakerüljek a víz alá, büntetésként éltem meg, ha két lábon kellett császkálni. Az X4-ben is vannak lábaink, jópofa, de a legjobb, hogy minimálisra korlátozható a mászkálás. Viszont a NMS-ben egész jól megoldották ezt.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Azzal nem lenne semmi baj, ha az ilyen új helyszíneken bonyolítható extra tevékenységek lehetőségét kellene megvenni egy DLC keretében. De hogy ne lehessen leszállni meg röpködni a légkörben, az nagyon-nagyon barátságtalan. Amikor már az Elite2-ben működött a dolog, és kb 2012-től ilyen célok kitűzése mellett zajlott a kalapozás, és szerintem nagyjából mindenki arra vár HÉT éve hogy végre le tudjunk szállni a Földön, akkor engem még úgy is morcossá tesz egy ilyen lépés, hogy megvan a LEP, amivel úgyis mindent megkapok. Ne zárjanak ki senkit az alapvető működésekből.
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
nubreed
üzenetére
Nem is a fizetős részével van probléma (én is két accomra behúztam), mert ez abszolúte jogos. A technikai megvalósítással van/lesz gond és a csapnivaló kommunikációjukkal. Miért egy nappal a megjelenés előtt kell ezeket az infókat közzétenni? Már rengetegen előrendelték az Odysseyt és csak most szembesülnek a részletekkel. Nem csoda, hogy sokan visszamondták az előrendelésüket.
-
nubreed
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Most vagy ez van, vagy a másik út, hogy havi díjas legyen a játék. A szerverek, a sávszélesség pénzbe kerül, ugyanúgy mint a fejlesztőgárda fenntartása. Valahogy ezek miatt bevételt kell termelnie a cégnek. Tehát vagy van a havi díj vagy van a másik út, amit az fdev is válaszott, hogy bizonyos tartalmak elérést a DLC-k megvételéhez köti. Nekem ez utóbbi még mindig sokkal szimpatikusabb és elfogadhatóbb mint ha havi díjas lenne a játék, tehát nekem ezzel semmi bajom nincs.
-
Ice_Man22
senior tag
Meg tobb info a horizons es az odyssey kozotti kompatibilitasrol:
[link] -
ooooobi
őstag
Sziasztok, ha esetleg egy év múlva venném meg az Odyssey-t akkor is átkerül a simából a mentésem? Mert olvastam egy cikket amiben valami olyasmit írnak, hogy most 2 különbözö rendszer fog futni, egy az ujaknak meg egy azoknak akik nem veszik meg a kieget. Ez valos info?
-
Snoke
tag
válasz
Mortel
üzenetére
Hát....Quest 2 új kategóriát teremtett és újonnan kb. egy árban van a Rift S-sel. Sokak szerint a facebook kinyírta az összes korábbi oculus termékét a Quest 2 beárazásával. Mikor az új, modernebb, fejlettebb, olcsóbb, mint a régebbi, akkor ki fogja a régieket megvenni? Nem mondom, hogy ez volt életed legnagyobb hibája, de jobban átgondolhattad volna.
-
Raymond
titán
válasz
Mortel
üzenetére
Hat, mivel tavaly osszel bejelentettek hogy most tavasszal EOL lesz a Rift S akkor inkabb a Quest 2-t kellett volna venni ha ujonnan vetted. Ha ED-re kell vagy szimekhez es nem faj a kiadott penz akkor hasznald nyugodtan szerintem, nekem meg mindig megvan es hasznalom az eredeti CV1-et is mert kenyelmes, de egy Quest 2 idotallobb valasztas lett volna.
-
Snoke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nekem Oculus store folyamatosan ajánlgatja az új programokat és egyre több az FPS game. Mást ne mondjak a régebbi No man's sky is megy VR-ban és a bolygón és bázisokon sétálgatós része is. Robbanás előtt áll a VR jelenleg, az Oculus Quest 2 elindította a lavinát. Napokban majdnem minden gyártó bejelentett 2-3 új modellt. Engem úgy elvarázsolt az ED VR változata, hogy nem is játszom jelenleg mással, pedig lenne bőven mivel, és még csak most kezdenek igazi VR tartalmakat gyártani a fejlesztők. Március vége óta több mint 500 órám van ED-ben és alig várom minden nap, hogy felvegyem a headsetet.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Na ha te is azt mondod hogy egyre több jön és egyre kedveltebb, akkor az azt jelenti hogy van honnan feljönni. Nem tudom biztosan de valahogy nekem úgy tűnik hogy az ilyen Beat Sabre-féle játékok az igazán népszerűek.
Ja, úgy értettem én is hogy a sétálgatós rész nem lesz VR, nyilván ami eddig ment az továbbra is működik. -
nubreed
nagyúr
Ezt csak úgy itt hagyom: [MAJOR LEAK - Thargoid Troops, Motherships, TWO SRVs, Panther Clipper & Mamba Light - Elite Dangerous]
Ha ez igaz, akkor idővel lesz rendesen tartalom az Odesseyben.
Leginkább a Thargoid "katonákra" leszek kíváncsi.
-
Snoke
tag
Keress a szintednek megfelelő combat zone-t, csatlakozz az egyik csapathoz, és egy hajó kilövése egy bondot ér. Ne váltsd ki a bondokat, ha meg van az 50 kilőtt hajó, mert első találkozáskor 100.000 combat bondos kreditet kell adnod a mérnöknek. Én épp tegnap csináltam meg pont ezt.
-
buke
tag
sikerült ! Amíg írtam ide megadta ! Nem rögtön és nem 2 , hanem 4 et adott! Hogy van ez ? Oké akkor nem kell missiont felvennem.
Sziasztok! Juri Ishmaak -hoz kellene bejutnom (ugródeszka csak), de az 50 combat bond megszerzése nem világos. Jelenleg, ill. eddig 28 van meg, gondolom a játék kezdete óta ennyit kaptam amikor kipróbáltam a CZ-ket amatőr corvettel. Most próbaképpen egy war rendszerben kilőttem 2 hajót, majd rendeztem az állomáson a jutalmat. Maradt sajnos a 28 combat bond
. Ha mission-t veszek fel itt minimum 50 hajót kellene kilőni. Igaz nagyon jó lett ez a mérnökölt corvette, de most a kalóz hajómat kezdtem tunningolni, ezért el kell jutnom a G4-es FSD ID mérnökhöz a fent említett mérnökön keresztül.
Hogy tudom növelni a Combat Bond értékemet ? -
Snoke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
@[HUN]NIMROD :
Nem láttál még VR FPS játékkínálatot akkor. Egyre több jön és egyre kedveltebb. Az ED nem is összehasonlítható egy monitoron és VR-ban. Nem ég és föld, hanem föld és galaxis a különbség játékélményt tekintve. Az Odyssey menni fog VR-ban ahogy a mostani is (kivéve sétálgatós rész), csak nem tudom a javított grafika mennyivel fog erősebb gépet igényelni.Én egyelőre ki is hagyom a sétálgatást ED-ben, ha nem megy VR-ban, mert már nem vagyok hajlandó egy monitoron játszani, olyan szinten beszippantott a VR élmény.
-
Ice_Man22
senior tag
a szerdai szerver leallas:[link]
-
Raymond
titán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Van FPS VR jatek eleg, de azok full FPS tehat ugy is jatszod, itt pedig szerintem az atmenet a gond a repulo cockpit es az FPS mod kozott. az FDev valahogy nem tudja a kettot osszehozni. A NMS-nal nem tudom hogy van megoldva mert azt nem jatszom.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Se az alfa nem támogatta a VR-t, se a végleges nem fogja. Állítólag tervben van, de kétlem hogy megéri, ugyanis nagyon kevesen bírják hányás nélkül a sétálgatást ülve (egyáltalán vannak ilyenek?). A pilótaüléshez rögzített mozdulatlanság és körbenézegetés még elmegy, mert a fülke ad egy fix támpontot, de testben mozogni a legtöbbeknek megszokhatatlan. Nem véletlenül nincsenek vagy alig vannak FPS VR játékok, és dögivel olyanok, ahol mindig egy helyben állunk és úgy kell valamit akciózni magunk körül, a mozgás meg kvázi teleportálgatást jelent a következő állópontra.
-
Snoke
tag
válasz
Raymond
üzenetére
Nálam is voltak ilyen hibaüzenetes ablakok, ha VR-ban játszottam, de egyszer csak eltűntek. Oculus home frissítés volt, szerintem attól javult meg. Most bármilyen sorrendben indítom el, nincs hiba.
Próbáltátok az Odyssey-t VR-ban? Szebb lett? Mennyivel nagyobb a gépigénye? Jelenleg Oculus Quest 2-vel játszom, minden ultra vagy high beállítással és teljesen élvezhető. Mióta megtapasztaltam VR-ban az ED-t, semmi kedvem többet monitoron játszani.
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom újra,demost márVR-ban, úgyhogy vettem egy Rift-S-t.
Win 10 újratelept, minden friss, hcs+voice attack, minden megy, hurrá!!!
Kb 6x indítottam el, erre ma ezt produkálja:
Igen ám, de nekem nincs semmi az említett helyen... Üres a könyvtár.
Néha, ha sokáigb próbálom, elindul. Kb. 10-15 indításkor.Valami ötlet?
Köszönöm:
M
-
orientcx
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Az eset Paitinában történt, ami Fed rendszer. A controlling frakció pedig a Federal reclamation nevű kompánia, ami szintén elég fedesen hangzik.
Akkor magyarázatnak marad a Pilots' Federation részéről a Fed felfogóképesség alacsony szintjének tudomásulvétele.
Raymond - Kíváncsian várom a tapasztalataidat a dologról, mert esetleg ha eleget hisztizek és siránkozok, akkor a Jézuska megszán majd egy VR szettel, de csak ha az ED-vel is jól működik.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
orientcx
üzenetére
Egyáltalán Fed rendszerben történt? Ha nincs egy Fed párt sem jelen itt, akkor nincs kinél Wanted legyél. Ilyen az amikor csak a kill warrant scannerrel derül ki valakiről, hogy valahol máshol van rajta vérdíj. Másik fajta probléma lehet, hogy egy ilyen kis ügynök egyáltalán tartozik-e egy konkrét csoporthoz is azon belül hogy Federal? Mert vérdíjat szvsz csak úgy a nagy szuperhatalmaknál nem lehet számon tartani, az mindig egy kisebb társasághoz lesz bejegyezve. De mindezeket nem mint változást írom, csak mint logikus alapműködés, változásokról nem tudok.
Még azt akartam írni hogy Interstellar factorsnál nézd meg, van-e fizetnivaló, bár ez látszana a bal panel megfelelő menüjében is...
-
orientcx
őstag
Tudtok esetleg valamit arról, hogy a bounty-k rendszerében történt volna valami változás?
Aprócska félreértésből tegnap egy clean Fed agent-et pofoztam aprócskára. Semmi gond, igaz hogy jó néhány éve, de 1x 2x már megesett velem az ilyesmi. De most az eddigiekkel ellentétben nem lettem wanted, a helyi outpost, és a többi bázis nem váltott pirosra, a notoriety maradt nullán, a rendszer nem anarchy, befizetni való semmi, mintha misem történt volna, pedig ahogy a képen is látszik, a nemtetszésüknek azért hangot adtak.Vagy ez újabban úgy megy, hogy ahol fát vágok, ott a Fed agent-ek a forgács? Vagy végre valahára belátták, hogy egy Fed bugristól nem elvárható, hogy értelmezni tudja azt a szót, hogy "clean"?
Raymond - Én ennek a halasztásnak inkább örülök, kaptam néhány hónap haladékot a videokártya cserére
-
miqlas
őstag
Kipróbáltam a napokban a GeForce Now-val az ED és fasza is lenne, az ára is jó, hiszen amennyit évente erre kell kicsengetni, abból egy használt proci talán kijön, ha kicsik az igényeim, de két maflásba belefutottam, amibõl az Elite újrakonfigurálása csak kellemetlenség, de az ultrawide monitorok támogatásának a hiánya kizáró ok!
-
nubreed
nagyúr
Mindenki készüljön fel az Odesseynél a a grindfest -re.
Sejtettem, hogy ez lesz. [ELITE ODYSSEY GRINDCEPTION - AN IN-DEPTH LOOK AT ODYSSEY GEAR UPGRADES. HOW MUCH IS TOO MUCH?] -
duvi
nagyúr
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
gabranek
üzenetére
Konkrétan ezen a képen azért van egy olyan felirat hogy épp most lépsz be a S.Rim nevű galaktikus régióba, TALÁN
ez önmagában megér egy új sort a Codexbe, és ennyi a magyarázat. Viszont akkor ilyet elég ritkán kellene látnod, mert a régiók nagyok.Peppo: egyre gondoltunk, nem akartam ismételni, csak pár percre félbehagytam az írást mert más dolgom akadt.
-
gabranek
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Én is valami ilyesmire tippeltem, de ugrás után hiába szkenneltem be 100%-ra a rendszert, semelyik objektumnál nem dobta fel ezt az ikont. Ezek szerint a lényeg a "talán"? Még a program sem tudja ugrás előtt, hogy mi lesz érkezéskor?
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Pár év kihagyás után elővenném újra az ED-t, csak most VR-ben.
Mit kell tennem, hohy Rift-s-en elinduljon?
Megvolt "sima" rift-en, de már nem emlékszem, hogy hogyan kellett VR-ban elindítani...
Valami kódot kellett kérni, azt hiszem, az ED-től, de nem tudom már...
Köszönöm előre is!
Üdv:
M
-
buke
tag
A materiál farmoló helyek változni fognak a 19.-i frissítés után vagy minden változatlan marad ?
-
nTom
aktív tag
ehez a poweres dologhoz:
az első a barbipajzs volt, ott egyszerű volt a dolog, valamelyik szomszéd rendszerben lőttem az ellenséges power embereit, Mivel wanted is voltam, sokszor ők találtak meg, gyorsan ment. Második a plasmaacc., ugyanezzel az elgondolással fogtam hozzá... csak meritet nem sikerült szereznem . Mindenfelé jártam, ellenséges powereknél, kaptam is a bírságokat a powerektől, ami olyan 10ezer cr körül van emberenként. Párszázezer cr kifizetése után meguntam, majd megpróbáltam a szállítós merit szerzést.
Elmentem a power bázisára, a powermenü "control" részében kerestem közeli "fortifying" rendszert. Írja hogy deliveri akármi, majd felvettem a küldetéshez szükséges cuccot. 2 féle küldetés cucc van, most nem ugrik be, asszem írja is hogy fortyfying-hoz, majd fizettem a lóvét hogy ne kelljen várni a küldetések közti időre. A packhound is ezzel a ódszerrel lett meg. Most jön a frag -
gabranek
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Na, megvan a megoldás. Barbinál úgy működött, hogy nála felpakoltál és a cuccot elvitted valahova...nyanyánál pont fordítva. Valahol felpakolsz és elviszed neki. Azért érzed ezt az alig észrevehető, finom ki játéktechnikai csavart? A programozók elégedetten csettintettek, miután ezt kiötlötték. Így már kevésbé dögunalmas a PP
miqlas42: Nagyjából 1,5 óra alatt hozok össze 100M-et bounty huntingal, amiből a fél lehet a küldetések összeguberálása, mert 3 állomás között kell ugrálnom (fél kezemet odaadnám egy mobilos appért, amiben a küldiket lehetne managelni). És a harcot most eléggé élvezem is

-
gabranek
senior tag
Király, abból úgyis van pár ezer, köszi.
[HUN]NIMROD: Nem mondom, hogy nem én voltam a hunyó, de hogy a PP-ben nekem semmi nem megy egyszerűen, az azért durva. A fő rendszerében vettem control csomagokat, megnéztem a térképen a control rendszereit és elugrottam egybe...aztán még egybe és így tovább. Mindenhol csak venni tudtam, leadni nem. Barbinál ilyen gondom nem volt.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
gabranek
üzenetére
A hordozó leszerelése esetén elvileg visszaadnak minden pénzt ami rá lett költve, nincs a -10%. Viszont ha volt a végén adósság, azt levonják, és látok valami 125 milliós díjat is, de ez nem egészen világos hogy mi.
A PP-problémádra: szerintem valamit elnéztél, mindig kell lenniük olyan rendszereknek, ahol le lehet adni a megvett csomagokat. A térkép PP-módjában ki lehet szűrni, meg az adatlapon is felsorolják őket.
-
gabranek
senior tag
A kieg megjelenése előtt még akarok venni egy FC-t (tényleg, van valami lényegi különbség az FC-k között, attól függően, hogy hol veszem meg?), szóval picit belehúztam a pénzcsinállásba
Egyébként rájöttem, hogy nem szeret engem ez a játék. A powerplaynek megint sikerült ronggyá szivatni. Elértem a 3 hetet, gondoltam gyűjtök egy kis meritet a mining lézeres néninél, szállítózgatással. Fel is töltöttem a rakteret a valamivel amit ilyenkor meg kell venni...és sehol nem tudtam leadni
Bármelyik control rendszerébe ugrottam be, csak venni tudtam, leadni nem. 3-4x eljátszotta ezt velem, aztán inkább hagytam a fenébe az egészet. Amelyik fejlesztő kitalálta ezt az egész idióta PP-t, addig ütném amíg mozog. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Jaja, elég ritkán, de előfordult velem is. Természetesen még ezzel együtt is messze ez a leggyorsabb módszer. Újabb adalék, hogy érdemes olyan csillagot választani, ahol nincsenek rendszeren belül nagy távolságok, mert a HGE így nem lesz sokezer fénymásodpercre generálva.
-
Peppo
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
HGE is meg tud tréfálni. Valójában ott nem csak ötös mati esik, hanem sokszor négyes is. És ritkán van olyan, hogy csak négyes. Jártam már így, és nem kicsit voltam ideges, mert akkor pont egy ritkább cuccot kerestem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hyundai, Kia topik
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gran Turismo
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest