- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Hoho, épp most kezdtem el megint, sokadszorra, de végre most az "eredeti" magyar puha fedeles kiadásokban; amiknek sajnos megvan az a komoly hátrányuk, hogy hordozhatóságukból kifolyólag hülyének néznek, amikor itt-ott olvasva fel-felröhögök belőlük
05.25-én törülközőtök legyen!
...a pacalos-gumicukros a kedvencem
-
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Ja, hátha nagyobb szerencséd lesz, bár tisztán csak adat miatt statisztikailag elvben mégis a túraközpontoknak kellene jobbnak lenni... Azt elfelejtettem hozzá: itt olyan kicsi a hold, hogy 50-52 km magasan kell elkezdeni a visszafordulást. Tehát nem a reset miatt hanem mert 40 km-nél még kidob a frameshiftből.
Különben meg is lettek a célszámok, így minden fegyvertípusból és ruhából 1-1 db G5 + 4 módosítás. A rakétát és az oppressort próbáltam ki HiCZ-ben. Az L-6 nagggyon ütős, tiszta Quake deathmatch az ugrándozásokkal
a plazma viszont nem annyira váltotta be a hozzá fűzött reményeim, de azért elmegy.
Indulhat a végtelen Elite-grind. Állítólag ez a HiCZ viszi a legjobban, amit nem érzékeltem, mert hiába kaptam 5M felett, a Soldier állapotú csíkom egyetlen pixelt sem ment felfelé ettől... -
nubreed
nagyúr
válasz
miqlas
üzenetére
Nem tudom azt sosem próbáltam, nem is próbálnám, nagyon nem az én világom (pl a színvilág mesterségesen túl színes, ezt nagyon nem szeretem, nálam már itt megbukott), de az SC-vel egyre inkább kacérkodom. Megvárom a 3.14 live -ot, hogy mik lesznek a visszajelzések és he meggyőz benvezek az alaphajóra és el kezdem tolni. Eddig az volt az elv, hogy megvárom a következő ingyenes hetet, de lehet nem várok addig. Egyre több SC videót nézek mostanában naponta és kezd megjönni hozzá a kedvem annak ellenére, hogy alfa...
Az ED-t most már 3 napja hanyagolom és nem visz rá a lékek, hogy elindítsam. Sajna ez van. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Annál konkrétabb nem is lehetne, mint amit hétfőn már megbeszéltünk: a habitat portokból adja, ennek a "tömeges" előfordulása a turisztikai telepeken.
iFriend77: sajnos még sosem mértem, de egy világ omlana össze bennem, ha az derülne ki hogy gigákban kellene mérni a forgalmát.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Hát ja. Most éppen simán bevállalnám hogy csak nálam örökre szutykos luivuttonos vagy helókittis mintás legyen, csak adna még 4 átkozott opinion poll-t... Nem hiszem el, hogy a sokkal ritkább és egzotikusabb smear campaign plansból amiből 8 kell már vagy 50-et láttam, amiből meg 20 (sőt eredetileg 40) kéne, azt a Jóistennek sem képes besorsolni

-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Köszi

Most vettem észre valami furcsát: a combat-explo-trading ELITE rangoknál a jobb panelen újra elindult a szintlépő csíkom ki tudja mióta, de hova?? Mintha bevezettek volna egy újabb lépcsőfokot az elit fölé?!? (A CQC maradt full fényes piros, bár azt nem csinálom, a többihez meg a normál játékkal elvileg folyamatosan gyűlhet az XP) Nálatok is ez van?
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Na most az első kontakt aki szembejött, egy c.heistet adott, szerencsére nem mezőgazdászokhoz. Talán mégis van valami különbség a két megnevezés között: a heist olyan, amikor egy tárolót kell kinyitni ami eltart egy darabig és egy mintát megszerezni, a theft pedig csak valami alap cucc egy szekrényből. Azt hiszem, akkor már csak a heistek hiányoznak, mert a theftnél több mint valószínű hogy nem számít a telep típusa, és abból már sokat csináltam. Így van értelme hogy 6-6-ot kell csinálni, csak ezt leírhatták volna egyértelműbben (plusz továbbra is bugos az agri ezek szerint). Ha meglesz a 6 heist, és még mindig nem jön Terra, akkor majd megint elkezdek "izgulni".
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Ok, kösz, akkor megpróbálok ilyeneket vadászni. Tiszta vicc, hogy ezek között SEMMI különbség nincs, ez a két szó egymás szinonimája. Kb mintha az lenne hogy lopás és csórás. Jobb lett volna azt írni hogy összesen 12 ilyen és/vagy olyan.
(Amúgy "...hiába csináltam a meghívója óta 6+1 fedett loPkodást,..."

-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Ja, Financial Proj is jön, nem olyan vadul, de azért elfogadható gyakorisággal. Nekem már csak 1 kellett, azóta láttam belőle még vagy 7-8-at pár óra alatt.
Egyébként ez a hely megdöbbentő forrása a grafénnek is. Ha már van kellő rutin az adatokkal és bevésődött a helyszín meg az emberek mozgása, annyit kell tenni, hogy az ajtótól balra lévő két kódtalan szekrényt ki kell nyitni a letöltés megnézése/elindítása után. Radaron végig csekkolni, hogy a lakó nem jelent-e meg mögöttünk felénk nézve. Életemben itt láttam először 4 tekercset egy szekrényben. Annyit szedtem össze, hogy újra elkezdett vészesen megtelni a tárolóm, ezért inkább átálltam az optical lensre, az is van dögivel, mert ezt tudom becserélni weap.comp. és tungsten karbidra.Az én bajom az hogy bár a tegnapi farm elején gyors egymásutánban jött 3 opinion polls, azóta egy sem, és még 7 kéne... A másik, hogy Terra V. nem hajlandó megnyílni, hiába csináltam a meghívója óta 6+1 fedett lokodást, és előtte is ki tudja hányat... Hihetetlen, hogy ezt nem bírják megcsinálni, olvastam az issue trackerben hogy rengeteg ember jár így. Van aki arra esküszik, hogy 6 theft és 6 heist IS kell, de van aki ezt is megcsinálta, mégsem kapta meg. Az is fura, hogy amióta ezt figyelem, én csak theft-eket kapok, covert heist-et egyetlen egyet sem kínáltak.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Én szerényen megcéloztam hogy az összes fegyverből 1-1 db legyen 5-ös szinten (+ 4 mérnökölés mindre természetesen) és bár már van jópár 5-ös, néhány 3-4-es és a többi majdnem mind 2-es, még mindig 290 weap.comp. kell. Meg 270 tungsten carbide, összesen ~200 gáz, ~150 operational manual, és bár farmoltam, még mindig vagy 50 manuf.instr.. De a durva az adat ahogy mondod: 70 weap.test data, 53 risk assessments, 57 digital designs, 78 combatant performance, 96 combat training material, csak így hirtelen

Amúgy volt valakinek olyan, hogy az állomáson a futkosóból főmenübe kilépés úgy csinál mint amikor valami veszély van? Nekem Lovedu / Divis Platformon minden egyes alkalommal 15 mp-et visszaszámol, de miééééééért

-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
A fejlesztési terveimhez ez pont nem kell, de állandóan látom talán power és/vagy labor dataportokban, szóval nem ritka. Küldetésért is szokták kínálgatni. Nem érdemes rámenni, csak mindig nézd meg a letöltéseket ahol jársz. Ez különben általános nagy igazság, mert vannak adatok, amik nagyon kellenek és ritkák. Semmit sem szabad kihagyni.
-
nubreed
nagyúr
válasz
miqlas
üzenetére
Jaja, Geralt Of Rivia, ahogy wollnerd is írta.
Tele van amúgy ilyen vicces utalásokkal a játék. Múltkor megtaláltam Ronnie O'Sullivant is (6-szoros snooker világbajnok) az egyik Haz res-ben. 
Más, ez komoly: nem találok sehol support mission -öket (de szó szerinte sehol), ti tudtok biztos helyet ahol fel lehet venni ilyen küldiket? Olyan kéne, ahol lehalt military base -en kell visszkapcsolni az áramot és/vagy reaktválni a bázist. Itt van sok olyan loot ami most kell nekem.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Ezeknek van még egy olyan hátránya, hogy mivel a rajtuk lévő módosítástól többé nem lehet megszabadulni, azokkal kell együtt élni. Én pl a 3 új ruhatípus egyikére sem tervezek éjjellátót, mind a 4 mérnökölés más lesz. Az persze nagy mázli, ha olyat fog ki valaki amin pont az van ami kell is neki.
-
Hexarius
csendes tag
válasz
miqlas
üzenetére
A supersamplingot, ha leviszem elviselhetetlen szintre akkor a station fps 40. Ez sajnálatos kimondani, de egy nagy nulla. Ígértek a fejlesztők fűt fát, de sajnos ez még Alpha állapotnak sem fogható fel. Lehet nem dual 3090-es videókártyán kéne tesztelgetniük mint amiken liveokon játszanak a fejlesztők.

-
nubreed
nagyúr
válasz
miqlas
üzenetére
Az a helyzet, hogy a supersamplinget nagyon nem szeretem állítani, sem itt sem más játékban, azt 1.0 -n szoktam hagyni, a minőségromlás miatt. De lehet, hogy az Ody esetében majd kísérletezni kell és ide-oda állítani. Sztem ma meg is veszem az Odyt, aztán majd meglátom hogy lesz jó.
-
duvi
nagyúr
válasz
miqlas
üzenetére
"Csak arra utaltam, hogy az egy bugos fostenger az Ody-hoz mérve!
Állomáson pl. 4-8 fps
Ûrben 7-18 fps
Bolygófelszínen már karcolja a 21-et."
Mivel ez az ED topik, ezért nem szeretnék hitvitákat indítani, de ezek az FPS értékek csak egy régi és gyenge configgal jöhettek össze. Egy normálisabb géppel jelenleg is játszató ez az alpha SC. Ha kell, akkor küldhetek ingame FPS számlálós képeket, de szerintem inkább az SC topikban folytassuk ezt! -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Döbbenet. Aztán persze nem biztos hogy ezeket megéri használni, mert előfordulhat, hogy mint a bérpilótáknál, itt is van valami hátránya a nem alapról indulásnak. Nem tudom, csak találgatok. Lehet hogy egy 3. szinten vett ruha nem rendelkezik olyan jó statisztikákkal, mintha egy 1-eset mi magunk fejlesztünk fel.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Jó, de kár hogy nincsenek benne a számok is. Most ebbe jobban belegondolva lehet hogy van egy rossz hírem... Sehogy se értem, az inara mi alapján írja egy összetevőről hogy mennyit használnak belőle a fejlesztések. Pl a Manufacturing Instructions 56, de ha megnézzük, minden egyes ruha és fegyver 31-et kér, ami már horrorisztikus 434 darab
Mindjárt el is illant az örömöm, hogy tegnap elértem a 60-at... Vagy valamit rosszul gondolok?... -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Nagyon igaz! Tegnap amikor megvolt a 44+ WS, épp erre álltam át egy fél órára én is, és iszonyatosan jól adja! Találtam egy sima Impact Site-ot, egyetlen skimmer védte, és itt a földön parkolás + relog is működik. A letöltő panel alig észrevehető, a maglock-os ajtótól balra, és egyszerre akár 3 MI is van benne, 0 meg elég ritkán. A ráadás letöltés közben még a földről elérhető szervizpanel. Amit megintcsak nem értek az, hogy ez a POI is hirtelen eltűnt. Az utolsó relog után már nem volt ott előttem a roncs, és a célpontlistáról is lekerült. Kezd olyan gyanúm lenni, hogy ezeket is egy adott időtartamra generálja mint ahogy az USS-eknél van, csak itt nincs mellettük a visszaszámláló. Ezt támasztja alá az is, hogy a rendszerben jó pár órával azelőtt jártam egy "Active Power Source" helyen, és amikor visszamentem, már az sem létezett, pedig egy föld alatti bunker volt, ami azért nem kéne hogy hipp-hopp felszívódjon.
-
válasz
miqlas
üzenetére
A tápot kizárnán:
- 300 watt felett kicsivel van a maximális fogyasztása a gépemnek (tuningggal, tesztprogikkal), játék alatt kevesebb, de ezt most nem néztem
- ha táp lenne szerintem a win is elesne, nem csak minden esetben a játék
- más játékkal, tesztekkel (tuningolva is) simán ment a gép, éveket...Most inkább a szűz windowsra hajlok. Avagy várom a következő frissítését a játéknak.
-
duvi
nagyúr
-
Peppo
őstag
válasz
miqlas
üzenetére
Valami tuti félrement. Havernak már bőven félmilliárd fölött van a trade profitja, de beragadt Entrepreneur szinten. Arról nem is beszélve, hogy a szállítóküldetésekért megkapta a pénzt, de a kódexbe már nem került bele profitként (2-300 milla), így végül én vettem tőle tríciumot horror áron, mert legalább azt számolja neki a játék. De a rangon ez sem segít, az nem mozdul.
Pár órát húzta a birodalmi rangot is. Lehet, hogy már király, és nem is tud róla.

-
Peppo
őstag
válasz
miqlas
üzenetére
Van több módszer is, függően attól, hogy mit keresel. Ha Void Opalt, akkor core mining a szükséges módszer, ehhez kell pulse wave analyzer (utility cucc). Ha ezt időnként elsütöd, akkor az olyan sziklák, amelyekben van valami (nem feltétlenül VO, lehet valami értéktelen cucc is), világítani fognak pár másodpercig. Ha van a hajódon prospector limpet controller (nélküle el se indulj!), akkor az ilyen sziklákba bele kell vele lőni egy limpetet, és azt kijelölve látod, mi van a sziklában. Utána sziklát robbantani és kikanalazni a belsejét. De erről érdemes megnézni egy videót.
Ha Painite vagy Low Temperature Diamond a cél, akkor a surface mining a megoldás. Ez sokkal egyszerűbb, és ez esetben pulse wave nem is kell, hanem csak véletlenszerűen lövöldözni a prospector limpeteket a sziklákba, aztán amelyikben van valami, azt mining laserrel kiszedni.
Collector limpet controller legyen bőven a hajódon!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
miqlas
üzenetére
Persze, csak az alap KB+Mouse setup nem jött be, KB+mouse+yaw, meg nem tudom, hogy a hajó miatt, vagy a beállítás miatt olyan, hogy érzésre fel jobban húzható, mint oldalra kanyarítható... Mindegy meglesz valami... én sem fogok nagy harcoskodó lenni... már csak ezért sem...
-
Peppo
őstag
válasz
miqlas
üzenetére
Annál talán több is. A legjobb ötlet, amit eddig láttam vagy amiről hallottam ennek a problémának a megoldására.
Van pár ilyen rendszer. Én mondjuk már a 200-300k ls távokat is sokallom, ami kb. 10 perc supercruise. Szerencsére ilyenre már ritkán van szükség, és akkor is inkább odaugrok a carrierrel.

-
orientcx
őstag
válasz
miqlas
üzenetére
Igaza van Apollyon kartársnak, nem szabad elfelejteni, ez egy játék. Ha mindenben a valóságot vennék alapul, valószínűleg élvezhetetlenné válna az egész. A valóság nagy részét fel kell áldozni a játszhatóság kedvéért. Persze volt kifejezetten szimulátor program űrsiklóra, de az egy másik műfaj. Annak is megvan a maga varázsa, de akkor is más.
Amúgy a hangokra(ami már az ED megjelenésekor is téma volt), adtak egy valóban nem túl meggyőző magyarázatot, nevezetesen hogy azt mesterségesen állítja elő a technika, segítendő a pilóta dolgát a harcban, és egyéb tekintetben. Valóban sántít az indoklás, de valljuk be, így azért csak jobban bele tudjuk élni magunkat, mintha csak valamelyik műszerfal alatti meglazult dekli folytonos rezonálása zavarná meg a csendet. Az "űrporra" meg magamnak adtam egy magyarázatot, miszerint az nem űrpor, hanem az a HUD része, aminek az a célja, hogy a haladási irányt szemléltesse.
Összességében azt hiszem, a Frontier viszonylag jó érzékkel találta meg a kényes egyensúlyt a valóság, és a játszhatóság között. -
Apollyon
Korrektor
válasz
miqlas
üzenetére
Az Expanse hard sci-fi, és szerintem azért nincs ugyanannyi realitás az Eliteben, mert akkor túl nehéz lenne egyeseknek, így nem lenne annyira kelendő termék. Amiket említettél meg ez a hang dolog pont azt szolgálja, hogy könnyebb legyen a tájékozódás is. Az ARX meg szerintem az olcsó árat igyekszik kompenzálni.
Apropó por... ha az űrtörmelék realitását nézzük, akkor meg nem csak a festéket szedné le supercruise után, hanem át is kellene lyukasztania a hajót, vagy legalább a shieldből valamennyit leszedni – nagy sebességnél biztosan. Nagy sebességből hirtelen kilépve meg szétszakadna a hajó és a player is a fizika törvényei szerint – attól függ hogy van persze megoldva, mert ha görbíti a teret is, akkor van benne realitás.
De így is totál grind az egész, még jó hogy ezekre nem kell már külön figyelni.
BTW egyetértek, én is csipáznám a The Expanse szabályait, viszont akkor sokkal több lokálisan elérhető tartalmat kéne belenyomni (pl. ship salvage-nál több megtalált cucc), mivel ugyanazt mint most sokkal nehezebb lenne elérni szénné nehezített körülmények között, plusz a könyvben (illetve sorozatban) meg csak pár száz évvel vannak a jövőben, nem 1300 évvel, így technológiailag is le vannak durván maradva. Így nem bánom a kissé mass effectes dizájnt ami jön majd a DLC-vel, mert ME sorozatnál még mindig reálisabb (pláne, hogy ott a legtöbb karakter galaxis szerte is humanoid alakú volt).

-
Submarine
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Nem vészes dolog, viszont mindenképp muszáj az Imperial Cutter(pl. bányászhajónak kiváló) miatt, meg még a "barbi pajzs" miatt is. És még a másik birodalmi asszonynál is vannak fegyók. Ezekre így úgy rákényszerít a gém. Szerencsére sok jelentősége nincs, csak az időt kell rááldozni a jutalom fejében.
-
ezoltan
tag
válasz
miqlas
üzenetére
Nem jelent problémát,nem sietek sehova.😊
Mi sem bizonyítja jobban,mint az,hogy a “Saggi”-hoz vezető utam egy jó részét azzal töltöttem,hogy elrepültem minden egyes bolygóhoz rendszerenként a “100% explored” státusz miatt,mivel még fogalmam sem volt az FSS használatáról.De egy percét sem bánom. 😊 -
Submarine
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Köszi, nyugtáztam!
Na akkor már csak azt mondja meg valaki, nekem miért nem megy az F10.
Újabban nem tudok képernyőképet csinálni, de hiába néztem át a Controls-t nem találom.
Ezek szerint ez automatikus beállítás.
Viszont a többmonitoros mód bekavarhat? Ez most jutott eszembe, ki is próbálom. -
Peppo
őstag
válasz
miqlas
üzenetére
Fullra húzott A kategóriás thruster. Egy nagy gázfröccs, és lehagyod a szkennelő hajókat.

Viccet félretéve van olyan, hogy silent running, ami az észlelést csökkenti, ill. ha a hajód kidob egy heatsinket, akkor az őt éppen szkennelő hajók elveszíthetik a "befogást". Legalábbis én már jártam így, mikor lőttem kalózhajót, az meg dobott egy heatsinket, és pár másodpercre nem tudtam lockolni, csak kézzel célozva lőni.
De biztos vannak itt olyanok, akik gyakorlottabbak a lopakodásban, ők többet tudnak mondani.
-
-
Submarine
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Szkennelgetni szórakozás..
Viszont a bányászást az FC hacacáré előtt csináltam utoljára, de akkor még 2 óra alatt 400mill kreditet lehetett szerezni (painite), cutterral persze.
A "Ci" kategóriás limpet az csak vinni tudja a rezet. Há' dikmá' cilícijum!
Vannak érdekes dolgok a játékban, de azt kell mondjam, ha nem találsz valamit az user fail.
Jobban mondva rossz helyen keresed.
Kérdezd meg nyugodtan itt, hátha valaki emlékszik rá.
Egyik mérnökhöz pl. a közeli zállomáson kapsz küldit. De nem tudhatod sehonnan, mert nem mondja.
Ez ilyen angol logika, vagy ők minek hívják. -
Submarine
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Gonodolod még most, de nincs azzal semmi baj.
Egy napot már grindeléssel töltöttél, úgyhogy ráléptél az útra. Üdv a klubban Komondor!
Tessék kérdezni, és lehet nézelődni.
Idővel majd megszereted a pofonosztást is.
A Phantommal mentem el az 5000 fényéves útra [Rosette Sector CQ-Y d59] (kell engihez).
Egész végig nem volt gond, közben mindig leszkenneltem a rendeszereket, csak úgy a csillag mellől, üzemanyag töltés után tűz tovább.
Hallod, a visszaérkezés előtt elmentem kajáért, mert már nem bírtam tovább.
Rajta maradt a joyon a tolóerő, és mire visszaértem fizethettem a biztosítást, és buktam 10k fényév felfedezését amiben volt első is. Kb. 3 napig kísértett a dolog.
-
Submarine
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Rá lehet locsolni pár 10milla kreditet.
[Kedvenc Fed szájhősünk jó kis buildje]
De ha pl. nem teszel rá hangárt, lehet rajta még erősíteni valami Reinforcement cuccal.
Mondjuk kell hozzá Guardian fejlesztés is, és szinte művészet tökéletesíteni a vele való harci technikát. De egy jó helyezkedéssel, ramming+frag.cannon=instant death.
Lehet vele dogfight-ot is tolni, akár condákat, corvetteket is meg lehet vele enni Res-ekben mindenképp, a conflict zone-ákban azért már oda kell figyelni.
De akár felépítheted [Thargoid vadásznak] - lehet nem ez a legfrssebb a build.
A Phantomot meg megcsináltam [Arrakisi ugróegérnek], 74 fényév megy neki, bár pajzs nélkül. Kalandorok előnyben.
-
Submarine
senior tag
válasz
miqlas
üzenetére
Na Konda nekem még pont nincs 2 év tagság alatt!
A corvettet akarom űber harci hajónak megcsinálni, de egyelőre a O.CXmester-féle kraittal el vagyok, legfeljebb uccu neki kandeláber, ha a fél res. brigád megorrol rám..
De a Dav's Hope időnként így is bejátszik két napra is.
Muhaha.
Grind Forever.

-
duvi
nagyúr
válasz
miqlas
üzenetére
Itt a config file, amibe csak be kell emelni az egyedi színkódokat:
"A HUD színének egyedei módosítása:
Itt is be kell kapcsolni a hidden fileok mutatását, majd ezután mielőtt bármit módosítanánk, mindenképpen csináljunk egy mentést az eredeti fileról! A GraphicsConfigurationOverride.xml file tárolja a színbeállításokat, melyet az alábbi útvonalon értek el:
C:\Users\USER NAME\AppData\Local\Frontier Develeopments\Elite Dangerous\Options\Graphics\GraphicsConfigurationOverride.xml"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hordtam párszor mert jól fizetett.

Inkább fel akarom készíteni a többieket (akik nem alpháztak), hogy kb. mire számítsanak. Persze mondatnám, hogy minden szép és jó lesz, de utána jogosan kapnám az ívet