Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Nah meg lett a Corvette.
Ez a Fed Rank grind egy jó nagy szívás volt így 4.0-ban. Végül az egyik Thargoid alert Fed rendszerből hordtam a népeket Cutterral repuért. Egy forduló 4% körül hozott, de legalább itt újratermelődtek a küldetések.
Majd nézek rá valami buildet és lehet, hogy nekem ennyi is volt a game... kicsit kiégtem már a sok bug meg szívás/szivatás miatt.
Igazából már szinte mindent megcsináltam a game-ben és annyira már nem szórakoztat.
Ami maradt, az néhány Guardian cucc, elrepülni Colonyara, esetleg a galaxis közepére meg a Carrier. A carrierhez hiányzik még 2b kredit, szóval azt már nem hiszem hogy ki fogom farmolni, de a többire van esély hogy eljátszok vele... de most szerintem szünet... aztán meglátjuk mekkora... -
Raymond
titán
válasz
Mortel
üzenetére
Mert az Android alapu Snapdragon-os HMD-n termeszetesen nem futnak a PC-s jatekok. A sajat Store-bol Kell venni/letolteni ra. Ott van a Store gomb a standalone mod menuben amikor nem fut a Link.
Azt mondjuk nem igazan ertem ezt hogyan sikerult nem megtalalni ha mar a PC-re kotest sikerult osszehozni.
-
Mortel
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszönöm!
Esetleg azt tudja valaki, hogy VR-ban hogyan kell elindítani?
Üdv:
M
-
scyllafren
senior tag
válasz
Mortel
üzenetére
Elite Dangerous Odyssey: A teljes Elite "elmeny", a setaszimulatorral.
Elite Dangerous Horizons: Elite, az Odyssey kieg nelkul, ergo autokazni tudsz, de setalni es leszallni az Odyssey-only bolygokra nem fogsz tudni. Akkor erdemest ezt inditani, ha olyannal jatszanal, akinek nincs meg Odyssey.
Legacy: a regi, 3.8-as motorral hajtott jatek, ami NEM CSATLAKOZIK es NEM KAP UPDATE-et a elozoekhez kepest, es a save is kulonbozo. Akkor hasznald, ha nem birja a geped az ujat, vagy nem teszenek a 4.0-s ujitasok.A Legacy modot azert hoztak be, hogy ha a geped birja a 3.8-at, de nem birja a 4.0-t ne kerhesd vissza a penzed, hogy "nem fut"

Link a hivatalos leirashoz.
-
Mortel
senior tag
válasz
Raymond
üzenetére
Köszi!
Most akkor melyikkel játszak?
Az "Elite Dangerous Odyssey"-jel, az "Elte Dangerous Horizons"-szal, vagy a "Legacy Horizons"-szal, vagy a "Legacy Elite Dangerous"-szal? Vagy a ...
Eddig sem volt az egyszerű a játék, de miután kb. két évet kihagytem, gyakorlatilag újra kezdhetem tanulni. Ráadásul VR-ban...
Ha VR-ban elakadok, azért segítetek?
Köszi előre is!
M
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
@mortel
Scyllafren, ne haragudj, nem köszöntem meg a válaszod. Mindenesetre közben megoldottam a hibátaz ORANGE SIDEWINDERre
A főmenűben van egy pont(nem vagyok gép előtt) hogy a hajót rendes helyre dobja , ha "beakad" . Ezt csináltam, jó lett minden. -
VikMorroHun
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Sajnos ez ilyen. Bejelentesz egy hibát, aztán fórumokon kell támogatókat gyűjteni, hogy elég sokan jelezzék, hogy ez tényleg hiba. Akkor "tudunk róla" státuszt kap. Aztán lehet, hogy majd egyszer javítják is. Vagy nem.
-
Mortel
senior tag
Sikerült elindítani egy régebbi adrenalin 22.5.1-gyel.
de, evvel meg az a baj, hogyolyan a játék, mintha nem lenne AA.
Pedig ultrán van a grafika...
Amikor jobbra vagy balra nézek, a panelek homályosak, a betűk olvashatatlanok, stb. -
Mortel
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Frontier store-ból van. Most megvettem az alap odessey-t is, de ott is sidewinder hibát ír...
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Szánalmas ez az issue tracker rendszer, felteszek valamit, ami egyértelmű hiba és bizonyítható, de mivel senki sem erősíti meg, lejár a szavatossága, és ennyi, kiesik, nem is foglalkoznak vele
-
scyllafren
senior tag
válasz
Mortel
üzenetére
Honnan van Elite? Steam, Epic, vagy csak Frontiernek fizettel?
Ha elso ketto, akkor probalj meg belogolni a Frontier oldalalra es linkeld az accountodat a store-al, az altalaban megoldja a problemak nagy reszet.Szerk: A legacy mostanra levalt a live jatekrol, ha azzal jatszol, az nem kap semmi fejlesztest, es nem jatszhatsz nem Legacy-s jatekosokkal. Azert csinaltak, mert a 4.0 gepigenye magasabb, es paran nem tudnak jatszani vele, de igy kapnak némi "morzsat"

Tehat a Legacy a 3.8 verzio, a tobbi a Live (4.0+) -
Mortel
senior tag
Sikerült feltelepítenem az Elite Dangerous Horizons-t, de az meg kifagy orange sidewinder error-ral. RX6600XT-kártyám van, azt írják telepítsek régebbi drivert, és még szerkesszem is a játékot...

Egyébként mi a különbség, az "Elite Dangerous Horizons", illetve "Legacy Horizons", és a "Legacy Elite Dangerous" kiadások között?
KJöszönettel:
M
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Először is nagyon Boldog Új Évet mindenkinek!
Másodszor pedig abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy miért nem telepít/frissít a játék?
Kb. másfél éve léptem be utoljára (lehet később vagy előbb pontosan nem emlékszem), de a lényeg addig hibátlanul futottz ED Horizons, minden addigi frisítésével együt. A legutolsó azt hiszem amikor megjelentek a Thargoidok.Most, hogy újra vettem egy VR szemüveget (Quest2), gondoltam mielőtt újrakezdem, uninstallálom, és ismét felteszem. Uninstall megvolt, EDlauncher legújabb letölt, majd azt indítva több opció közül tudok választani: Install (sárga) : single player combat training, Install m(sárga) : Arena, ezek nyilván nem érdekesek, azután: install: (sárga) Legacy Elite Dangerous, Install: (KÉKKEL) Legacy Horizons, és végül install: (sárga) Elite Dangerous Horizons.
A vicc, hogy semelyik sem kezdi el a telepítést, csak vár...
Mit rontok el?Előre is köszönöm, és bocs, ha hosszú voltam...
M
-
nubreed
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Van erről bármilyen infó is, hogy a Tencent megkörnyékezte a Frontiert? Egyébként ettől mentse meg az isten a játékos világot, hogy ez a kínai rohadvány cég betegye a lábát ilyen helyekre. Az a baj, hogy ez már elkezdődött, az UBISOFT -ot nagyon úgy fest, hogy ők viszik.
-
gabranek
senior tag
ObsidianAnt legújabb videója is pont ezekkel a problémákkal foglalkozik [link]
Egyébként én is szoktam beszélgetni az AI-val ezen a felületen, de eszembe sem jutott volna ezt a kérdéskört feltenni neki...nagyon brutál
-
nubreed
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Persze, de ez a videoban is elhangzik, hogy más FDEV játékok se mennek most annyira jól.
Egyébként a Frontier valamiért az a cég maradt, aki, legyünk őszinték az összes játékvál réteg igényeket fed le. Ami ideig-óráig működött, de igazából nincs olyan címe ami igazán masszív tömegeket mozgat meg a kissebb-nagyobb rajongói bázison kívül.
-
5150head
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Jó, de ott törvényszerűen ez a feladat, hiszen ez a való életben is így működik. Maradjunk a Te példádnál: a Farming Simben, nem veszi el a játék a búzát a földtábláról, ha látja, hogy csak azt aratod...
Nyomtam a FarmingSimet, ez a része valóban unalmas, viszont multiban kifejezetten szórakoztató, és igazából a gépek sokszínűsége és működésük a lényeg (mi mire való, mit hogy kell csinálni a földeken)
Vannak kifejezetten jó és szórakoztató Grind gamek (pl Warframe, PoE, Division - ezekkel én mind toltam nem is keveset-) ahol bár nagyrészt ugyan azt csinálod ezredszerre, de észre sem veszed hogy elrepült 3-4 óra... és azok nem veszik el az adott küldetés típust ha "ráfekszel" a farmra...#47770 nubreed által linkelt videó alatt érdemes beleolvasni a kommentekbe. Látszik, hogy nem csak az Elittel vannak gondjai az embereknek...
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Viszonyítsatok ahhoz, hogy van pl ez a farming simulator vagy mi, ahol annyi a feladat, hogy a kombájnt kell a búza(kukorica stb)táblán gyökkettővel oda-vissza "vezetni", és vannak akik ezt élvezik. Ehhez képest az E: D grindelés egy kalandpark a köbön

-
nubreed
nagyúr
válasz
gabranek
üzenetére
Nekem is már sokszor eszembe jutott, mintha az egész arra menne ki, hogy minél többen otthagyják a játékot
És ez sikerült! Sajnos. Kezdem azt hinni, hogy már csak az igazi keménymag veszi elő a játékot, de ők is fogyatkoznak. Nekem még ott van feltelepítve az ED, és ez azóta így van amióta megvettem 2015 -ben de már elkezdtem gondolkozni azon, hogy lehet, hogy kéne az a 70 G hely másra... -
gabranek
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Az egészben az a legszomorúbb, hogy egy kis akarattal és odafigyeléssel hatalmas javulást lehetne elérni a játékélményben. Az onfoot sem zavarna ennyire, ha nem csak és kizárólag a harcra lenne kihegyezve a dolog (most arról ne beszéljünk, hogy egy tök steril bolygón leszkennelsz 3 fűszálat).
Nekem is már sokszor eszembe jutott, mintha az egész arra menne ki, hogy minél többen otthagyják a játékot
-
5150head
őstag
Hihetetlen, hogy a 4.0-ra váltás óta mindent elkövet a játék, hogy NE játszak vele...
Az még hagyján, hogy a küldetések néha bebugolnak, de mostmár a mati traderek is néha karikáznak ha matit szeretnék váltani... legalább ezen segít a menübe kilépés és vissza... a küldiken nem.
Van, hogy az esc nem hozza be a menüt és csak feladatkezelőben tudom bezárni ezt a f@st.
Aztán ott vannak a laggoló űrállomások... látszik, hogy az onfoot mennyire szétb@szta az alapjátékot is. Együtt tudok vele élni, mert akkorát azért nem droppol, de Horiba meg se reccent a játék...
De ami most legjobban felk#r, hogy itt már nem lehet target farmolni. (Egy Grind gameben már miért is lehetne...
) Fed-nek repuznék (van még 1,5 szint a Corvette-ig) , de ha ráállok egy adott küldetéstípusra szépen elkezdi levenni az adott küldetések számát, majd utána már nem is ad ilyen küldiket. Kezdtem a Perry's Folly - Ochosi párossal, egy idő után nem dobta az adatfutár küldiket. Jó mondom visszarepülök Heveribe aztán fejvadászkodok, de egy idő után ott se dobta a fejvadászós küldetésekt (csak a wingeseket). Ok mondom akkor akkor Expihay - Canopus. Tegnap repültem át ide, összesen a két nap alatt kb 1,5-2 órát játszottam itt és már itt se akarja adni az adatszállítós küldetéseket.
Egyszerűen a játék nem hagyja az embert játszani...
lassan, lehet hogy ezzel nem is fogok...
Nah majd a Spacebourne 2
-
nubreed
nagyúr
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
gabranek
üzenetére
Teljesen egyértelmű, hogy csak a 4 alap hajót fogják örökre osztani. Érthető is, mert ha minden kapna, akkor nem lenne (annyi) bevételük.
Na köszi hogy szóltál, tartsd meg ezt a jó szokásodat
, most végre nekem is sikerült összehozni. Nem mintha valaha felraknám ezeket a festéseket, de a gyűjteményben jól néznek ki. Amit nagyon sajnálok hogy kihagytam, egy régi CG adott egyszer Eagle króm-ezüstöt, na az hiányzik
-
gabranek
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Szerencsére az utóbbi időben áttértek a rajongói csatornákon történő osztogatásra, mert amit régebben a két hivatalos FDEV csatornán lehetett behúzni, azokat én soha nem tudtam megszerezni. Azt a két twitch fiókot én online még nem is láttam.
Mondjuk adhatnának már a Corvette-hez is egy festést...mindig csak a konda kap
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Na most átpasszolta a labdát egy következő fickónak, és közben megvan az első kettő, kezdem érteni hogyan működik
-
gabranek
senior tag
Megint lehet szerezni 4 skint twitch nézéssel. Nehogy lemaradjatok róla

-
scyllafren
senior tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Asszem ilyenkor az elso dolog, amit erdemes kiprobalni: menj fel a frontier weboldalara, es kosd ossze az accodat Epiccel. Ha nem segit, akkor menj fel az Elite Discordra, talan van valaki, aki tudja.
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
A következő bajom volt _tegnap_:
Délelőtt mentem pár kört a NIHAL rendszerben, AX CZ-ban csapkodtam a bogarakat. Délután, miután a legtöbb AX pilóta Ody-ban van,- és ha az instance halott, akkor Hori és Ody között váltogatnak-, gondoltam, hogy a már meglévő(Epic Store), de soha ki nem próbált Ody-ban lefutom a traininget, hogy ha kell, akkor én is tehessem ezt. Letudtam a traininget, majd az arc letett ugye az állomáson. Ekkor kiléptem a hangárba, majd gondoltam, megnézem, hogy is van ez, akkor lassan elsötétült a kép, én meg a főmenüben találtam magam. Gondoltam, hogy akkor a szerver összefésüli a két játék adatait, én meg ott találom magam a Horiban "hagyott" hajómon. De nem, a elméletileg csatlakozva voltam a szerverre, ezt írt is a főmenü lehetőségei alatt, kisbetűvel, a különböző módok(open/solo, etc) is narancssárgák, kattinthatóak voltak. Ha rájukkattintottam, akkor előjött a forgó hajó "hologramja", majd vagy egy perc malmozás után kiböki, hogy
"Connection Error
Could not connect to server.
Error Code Orange Sidewinder.
Press OK to return to the main menü.
_
OK"
Net van, epic store megy(volt már, hogy az behalt, erre nem ment az ED), router, laptop reset megvolt. Kipróbáltam asztali gépen, ott ethernetten jönnek e bitek, azon is ez fogad. Az in-game network settings is jól néz ki(ahogy mondtam, láthatólag csatlakozva van) , nem is piszkáltam eddig soha.
Van erre valami gyógyír? Lehet persze, hogy ma délután a netsámán meggyógyította, de ha nem ez lenne, akkor hol keressem a hibát?
Köszi előre is! -
[HUN]NIMROD
senior tag
-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Mintha hívnád egy másik hajódat, amely másik állomáson van.
Ebben az esetben, mivel ez az "aktív" hajó ezt kell behívnod és ezután már a megszokott lehetőségek szerint működik az Inter Astra. -
[HUN]NIMROD
senior tag
-
buke
tag
Ja, igen ha a bázist elhagyjuk akkor a hajó a szokásos módon orbitra kerül. Ha visszafordulsz le mész a bázisra újra le kell hívnod az orbitról. Nyilván a bázison nem lehet, mert szétlövik adott esetekben.
Szóval szvsz, amíg "levegőben lóg" a használt hajód addig nem használhatsz más hajót. Kérdés mi történik mondjuk pár nap múlva ? -
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
[HUN]NIMROD: velem sokszor előfordul , hogy az utolsó küldi után --ami gyakran 12 felett van-- fáradt vagyok és taxival megyek vissza az állomásra, ilyenkor ha fent van, ha lent van; az ott marad addig, amíg be nem hívod az állomáson a shipyardnál. Sőt be is kell hívnod, mert prioritást élvez az aktív hajó behozatala. A cargo sok gondot okoz.
A küldiket rögtön le kell adni, mert másnapra leadhatatlanná válnak. gondolom ezt sem javították még ki.
-
Raymond
titán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
A hajod felszall ha elmesz tole messzebbre es visszajon hozzad ha visszahivod. Ez egy gameplay element es fuggetlenul a felszerelestol mukodik.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Tényleg: olyankor mi van ha a hajónk felmegy keringeni a bolygó körül, mi meg elmegyünk taxival egy állomásra? Sosem szakadtam el így. Csak mert ha magától be tud jönni utánunk, akkor ezek szerint mégis van egy beépített "dokkoló számítógép" akkor is ha mi nem tettük rá ezt a választható egységet. Vagy valakik behozzák? Azok meg hogyan találják meg, és hogyan ülnek bele?

-
Leslie33
tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi a segítséget! A Q menü működött.
-
scyllafren
senior tag
válasz
Leslie33
üzenetére
Hosszan a Q-t es az ottani menubol. Ha nem megy, ugyanabbol a menubol hivj egy Apex-et, es repulj fel egy urbazisra. A vegso megoldas, ha semmi mas nem megy: lepj ki jatekbol, es inditsd el Horizon-kent (ne a Legacy-t, az mar egy masik tukoruniverzum), akkor egybol hajoba rak vissza.
-
Leslie33
tag
Sziasztok! Segítséget kérnék! Leszálltam egy bolygó bázison és gyalogos módban eltávolodtam a hajótól annyira, hogy elrepült. Hogyan tudom visszahívni? Átbogarásztam a beállításokat, kiléptem és vissza, próbáltam a bázis terminálján megkeresni, de semmit nem találtam.
Köszönöm előre is! -
Mr Chapel
tag
Sziasztok parancsnok urak/hölgyek.
Egy olyan kérdésem lenne hogy Hotas 4-el pcn működhet e az Elite normálisan? Egy két év kimaradt, volt pár x52 pro hotasom, de kihasználatlanság miatt eladtam őket. Most egy kicsit visszanéznék játszani. Egy hotas x meg a hotas 4 közt vacillálok. Ps4 en van pár játékom amihez jobb választás lenne a hotas 4. De pár helyen azt olvastam hogy pchez nem valami jó. Namost, nem tudom hogy ez csak a hozzá nem értésből fakadt, vagy valóban kínlódás. Papíron rendesen működnie kell pcvel is. Hotas x-em volt, az tuti rendesen megy az Elite-el. Akinek van valami gyakorlati infója az emített setuppal, jöhetnek az infók. Köszi szépen
-
duvi
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szerintem is sok sebből vérzik már az ED, de a private group némi segítséget nyújt a békésen együtt játszók részére. Tudom, ide csak a meghívottak léphetnek be, de pl. az EDHU pg. több száz játékost tömörít magába. A Discord csoportban lehet jelentkezni az érdeklődőknek.
-
scyllafren
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Erre van a group. Es alakult egy PvE group, Moebius, akik azonnal kivagnak, ha PvP-zel kozos megegyezes nelkul.
-
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Ja, köszi! Igen, végeredményben csak ez lehet, és talán egy kicsit amiatt számít a méret, hogy a nehézségi szinttel "összeszorozva" pontosabb képet ad arról hogy milyen kemény lesz egy küldetést teljesíteni. Bár emlékeim szerint a legdurvább az a fajta, amikor a reaktor meg minden egyetlen komplexumba van összeépítve, és csak egy bejárat van. A teljesítés azt jelenti, hogy egy kisebb fajta labirintusban kell megtalálni az adott célt, a település mégis a legkisebb.
-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
A + jelek a bázis méretét jelentik, ahol nincs + az a kicsi, egy + a közepes, ++ pedig a nagy bázis. Tény, hogy a medium és a large között alig van különbség 2-3 npc. (a tegnapi Sabathius streamben ecsetelte valaki kérdésére, innen tudom)
-
nubreed
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Én adok neki egy esélyt, már mint a Spaceboune 2 -nek. Akár még jó is lehet, amiket eddig láttam/hallottam róla tetszik nagyon. Indy game de ez szerintem inkább pozitívum. Kb egy fél éve gondoltam arra, hogy beszerzem az első részt, akkor halottam róla, de már akkor meg tudtam, hogy már fejlesztik ezt a 2. részt, inkább akkor már kivártam.
Most őszintén, ha arcade lesz az űrharc, akkor is mi van? A semminél ez is jobb.
-
5150head
őstag
Karakter class, armor, weapon, és hajó build építés nekem nem tartozik az arcade játékmenetek közé. Tactical mapon is lehet parancsokat osztogatni az armynak (bármit is jelentsen ez)
A harcrendszer meg TP, de ez szerintem nem jelenti azt, h arcade.
Egy trailer alapján, nekem ez a kijelentésed szúrt szemet: "egy árkád űrlövölde 12 éveseknek" (#47738)
"Szerinted nem az?" Majd ha megjelenik a játék és játszottam vele, vagy néztem gameplayt megmondom mi.
-
5150head
őstag
Bírom ezeket a "borító alapján ítélünk" kritikákat. Egy trailerből leszűrni, hogy milyen lesz a game... akkor a cyberpunk a világ legjobb játéka...
Ez a game inkább hasonlít a NMS-ra. Köszi #47737 nubreed hogy feltetted nálam a radarra.
Az Elite is lehetne egy jó game, ha nem lenne grindfesztivál és jönnének hozzá a tartalmak. Szerintem az Ody a lehető legrosszabb irány volt ami az ED-vel történhetett. -
nubreed
nagyúr
Nem is azt mondtam, hogy alternatíva de mégiscsak a space zsáneren belül jön valami. SC-ben a Pyrot elhalasztották 2023 végére, ami a gyakorlatban szerintem simán azt fogja jelenteni, hogy jobb esetben 2024 -re megcsinálják majd. Szóval ez a játék még minimum 10 évig fog készülni, ha egyáltalán kitart addig a lelkesedése akár a készítőknek, akár a fan base -nek.
Starfield nagyon várós a részemről, csorgatom rá a nyálam rendesen. Amúgy az ki fog jönni az első félévben és remélhetőleg még talán az első negyed évben is ezen belül.
Amúgy meg X4 Foundations -szel szoktam nyomulni ha már épp nincs már mivel játszani. Abban is van már majdnem 600 órám. Más megközelítés mint az ED-jé de nagyon szerethető játék és az EGOSOFT -os csapat kis cég de kb. a legjobb fej társaság, minden támogatást megérdemelnek, mert nagyon lelkesek és elkötelezettek. Ugyanez már rég nem mondható el az FDEV -ről.
-
Snoke
tag
válasz
nubreed
üzenetére
Nem néz ki rosszul, de ez inkább egy árkád űrlövölde 12 éveseknek. Jó az, aki szereti, de nem ED alternatíva szerintem. Sajnos nem az, mert már nagyon vágynék egy ED pótló játékra. SC majd nyugdíjas éveimben lehet esetleg végleges, ha szerencsém van. Starfield talán 2023-ban, de az meg űr skyrim lesz, ami szintén jó lehet, de az sem ED alternatíva, hanem egy másik műfaj, másik játék.
-
nubreed
nagyúr
Bocs, nem akarom szétoffolni a topicot és egy konkurens terméket reklámozni de ha esetleg valaki megcsömörlött az ED -től úgy mint én és kipróbálna más ígéretes játékot a zsánerben, január 13-án érkezik a Spacebourne 2: [link]
-
buke
tag
Sziasztok ! Lehet, hogy sokaknak ismerős ez a weapon schematic farmoló módszer amely a lopós gyalog küldiknél található "LARCENY" elnevezéssel. Gyakran használom ezt a küldi típust a jó rewards miatt, de most láttam egy frissen készített videót erről, ahogy működik menübe kilépéssel.(nem kell SC-ben eltávolodni) A szokásos trükkel lehet megtartani a helyszínt: a keresett mission itemet NEM vesszük fel. Kipróbáltam többször is több körben kb.15 perc alatt 10 db weapon schem. szedtem össze a 3 konténerből és a 3 ládából, amit E-breach-el nyitottam ki. Közben nem jött npc, pedig voltam IRR.MARK.1-es és 2-esben is.Nem kellett scannelnem semmit, a küldetés adja a helyszínt.
Link: [link] -
Deaxus
tag
Jó ez a fejlesztett AX gépágyú.Sokkal gyorsabban ráfordul a célra és nagyobb a lőtáv meg a sebzés is.De az AX rakétáknak még mindig nem látom értelmét.Ha célkövető lenne,akkor volna értelme,de így?Mondjuk Interceptorok ellen nem próbáltam,mert azokat kerülöm.Lehet oda jók lesznek.
-
5150head
őstag
Sakcok! Van vmi szerverpara?
Heveriben nem tudok küldetést felvenni. "Stand By" van aztán visszadob a menübe.
Restart nem segített...
-
kk75
tag
Segitség az Xbox Controller Emulátor használatához (frissítve) :
(Ha nincs semmilyen drága Gamepaded (xbox,ps,steam) de szeretnéd a meglévő Gamepadoddal használni a játékot)1. Töltsd le az emulátort a https://www.x360ce.com - oldalról
2. Másold a file-t (x64-est) a ...\Elite Dangerous\Products\.... - gyökér könyvtárba (ahol az EliteDangerous64.exe található), indítsd el az emulátort (rendszergazda módban), állítsd be (download xinput, auto, save). Ha kész, az emulátor bezárható.
3. A játék gyökérkönyvtárában létrejött xinput1_3.dll-t nevezd át xinput9_1_0.dll -re
4. Az ED launcherben az Options\Check forXinput - pipát vedd ki
5. A Steam cliens beállítások\játékvezérlő részben engedélyezd az Xbox Gamepad, Általános Gamepad beállításokat
6. A játékban válaszd a Control Pad Default-ot az összes beállításnálTesztelve : Win10, Logitech Dual Action Gamepad, Elite Dangerous legutolsó frissítés
Kellemes ünnepeket !
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Ha jól láttam, ezek olyan változatok lesznek, amik eddig még nem voltak, nem mérnököltek. Tehát függetlenül attól hogy ki vett részt, mindenki megveheti majd a mentőhajókon, és senki sem kapja ajándékba. Az esemény sikererén "csak" az múlik, hogy egyáltalán bekerülnek-e a listába. De ha tévednék, javítsatok ki.
-
5150head
őstag
válasz
gabranek
üzenetére
Pontosan nem néztem meg, hogy mik a jelenlegi eventek, de úgy szokott működni, hogy egy bázison kapod meg a cuccost, érte kell menni.
Az esemény lezárta után szoktuk megkapni, szóval meg kell várni az esemény végét.
A rewardok pre-enginered AX fegyók? Csak azért kérdezem, mert a sima AX-eket a mentőhajókon meg lehet venni. Az AX Multicanon elég OP ahogy néztem. -
gabranek
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Köszi szépen.
Megy most kettő community esemény is, amin ax-es fegyvereket lehet kapni. Ezekhez a fegyverekhez pontosan hogyan lehet hozzájutni? Amikor elérjük a tier 1-et, vagy meg kell várni hogy 5 hét múlva lezáruljon az esemény? És hol tudom majd kiváltani? Az outfittingben? Vagy küldik postán?
-
gabranek
senior tag
Honnan lehet tudni, hogy melyik rendszerbe érdemes menni harcolni a xenok ellen? Létezik erre valami kereső? Vagy egyenként nézegessem végig a galaxy mapon a rendszereket?
-
Raymond
titán
-
gabranek
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Szerintem inkább megpróbálják felkavarni az állóvizet. Az idegenek most végigsöpörnek a bubin, elfoglalják teszem azt a felét, aztán kezdődhet a visszafoglalás / újjáépítés. Mondjuk az jó lenne, ha majd lehetne renegát pilótát is játszani, aki az idegenek oldalán ügyködik

[HUN]NIMROD: Hát engem ez elsőre alaposan meglepett. Épp el tudtam hipeugrani egy xeno elől, megkönnyebbülten hátradőltem és akkor beütött a krach.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Az egy jó hosszú "lezárás" lenne, hogy kvázi bejött egy újabb hatalom az eddigiek közé, és foglalgat. Ugyanúgy ellen lehet állni nekik, visszaszorítani stb, meg előbb-utóbb jönni fognak a gyalogos csótányok is, fegyvereket (hajó és kézi) lehet majd anti-xeno mérnökölni, szóval ez egy tartalombővítés, nem a vége. Szerintem.
gabranek: ja, az az első eset amit írtam, amikor még gyors kilépéssel 0 visszaszámolással meg lehet úszni.
-
5150head
őstag
És mi a véleményetek arról a pletykáról, hogy a frontier ezzel a thargoid invázióval akarja lezárni a játékot. Legyalulják a bubit a dögök és ennyi.
-
gabranek
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
És az a legszebb, hogy egyik rendszerből a másikba ugrás közben is ki tudnak szedni, nem csak SC-ből
Nekem mondjuk tetszik, mert végre nem totál unalom az egész bubi. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Azért elég ijesztő a helyzet a támadás alatt álló rendszerekben. A biológia miatt egy ilyenbe vezetett az utam. Kiszedtek már az odaúton, de ez könnyen hárítható, mert ahogy kiesünk, azonnal ki lehet lépni a főmenübe, ilyenkor valamiért nem számol vissza. Aztán próbálkoztak pont a glide előtt, itt már visszaszámolt, de keveset, semmi sérülés. Aztán amikor már a felszínen keresgéltem, megint jött valami, és egyből kiütötte a rendszereket, itt 18 másodperc után engedett el, és amikor visszaléptem, 46% hullon álltam. Többet nem kockáztatok, ha megint útba esne egy ilyen, még csak az kéne hogy elveszítsem az adat-hegyeket.
-
fejesg2
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én is furcsának találom
-
fejesg2
senior tag
-
Munkas
aktív tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nekem 2039 órát ír a setam, de csak trade-ből vagyok elite, exobiológiából ranger-ig vittem.
-
Munkas
aktív tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Szuper! Küldj egy linket a listáról lsz!
-
Leslie33
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Igazad van! Van még hova fejlődnöm.

Stream-en láttam, hogy az ajtóknál a piros fedelet kivágják és utána az alatta lévő kapcsolót túltöltik, akkor kinyílik az ajtó. Hol van az a plazmavágó, amivel ezt ki lehet vágni? Ilyenkor automatikusan illegál leszek, vagy csak ha valaki meglátja?
Lecsekkolom a drivereket, bár eddig jól vitte a játékokat.
Azért már gondolkodom egy gépcserébe. Most úgyis "jó" ára van a videokártyáknak.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Munkas
üzenetére
Már nem emlékszem pontosan mennyi volt. A baj ezzel is az mint sok minden mással, hogy eléggé unalmas tud lenni. Csak úgy lehet elviselni, ha mellette megy valami film.
Most viszont eléggé kiszámítható lett, van egy lista, ami a bubin belüli stratumos lelőhelyeken visz végig 40-50 fényéves ugrásokkal. Legalább 20M egy állomás, és ezzel elég sokat - ha nem az összeset - meg lehet szerezni gyorsan a 10milliárdból, ami E-V-höz kell (már ha 2 milliárd egy szint). 500 ugrás, ha egyre 10 percet számolunk, az is 3-4 napnyi idő. Így nem tűnik soknak, de nyilván ebből egy nap alatt csak egy törtrészét lehet teljesíteni, meg a 10 perc/rendszer sem átlag, hanem rekord. -
Munkas
aktív tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Exobiológusból Elite szintre vitted? Mennyit kell ahhoz játszani?
-
ToMy_
tag
Sziasztok,
Horizons-om van. Váltottam 4.0-ra, de a 3.8 is fentmarad a gépen.Létezik, hogy a 4.0 sokkal rondább, és ráadásul rosszabbul is fut ugyanazon a hardveren?
i7-8700k 4.8GHz, Nvidia 2060S, 32GB RAM, SSD-n van mindkét példány, VR-ban használom.
A régi kliensen (3.8 és előtte is) tök szép fluid képet kaptam, egy röccenés nem volt, és a látványvilág is teljesen korrekt volt, űrben és SRV-ben a felszínen is.
Átállás után (4.0) ronda kép, (antialiasing teljes hiánya, bármelyik típusra is állítom), artifact-ok (ha pl. Vancouver Ring-et nézem forgás közben, az árnyékból a világosra kiforgó gyűrű villog egyfolytában), stuttering, stb... Ugyanazokkal a beállításokkal is próbáltam, változtattam is mindent is, de meg se közelíti a régi kliens látványvilágát és teljesítményét.Ha pedig a 3.8-at indítom, akkor meg minden rendben, olyan szép minden mint korábban.
Nem tiszta telepítés volt, hanem a launcherben felajánlott migrálást végeztem el. (Ami kb. annyi lehetett, hogy a régi kliens mellé letöltötte az újat.)
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Leslie33
üzenetére
Ebben az a jó, hogy van hova fejlődni

Hidd el, nagyon szórakoztató lesz, amikor már kenni-vágni fogod minden csínját-bínját a településeken csinálható dolgoknak.
De előbb járj a végére a grafikai problémának, ez elengedhetetlen, sok apró részletnek kell a helyén lennie, hogy minden jól működjön. Gépednek bírnia kellene? Driver? stb -
Leslie33
tag
Próbálom szoktatni magam a gyalogos küldikhez. Gondoltam felveszek pár egyszerű küldetést, hogy el kell vinni valakinek valamit, meg el kell hozni valamit. Minden legális és veszélytelen. Az első leszállásnál bementem az épületekbe és láttam ott kipakolva dolgokat, gondoltam összeszedek párat. Erre lelőttek. Pedig előtte szkenneltek és tiszta voltam. Börtönhajó és 500 kredit bünti, de nem tudom hol befizetni. Ok, megtanultam, nem lehet csak úgy összeszedni dolgokat.
Másik küldi. Valami tárolódobozból kell el hozni valamit. A dobozt megtaláltam egy épületbe, de nem tudok bemenni. Valami 2-es szám van az ajtó kijelzőjén, meg hogy hekkelni kellene valamivel, ami nincs nálam. De ez így hogy lesz legális, hogy nem fognak megint lelőni?
Kellett nekem ez az Ody...
Ráadásul a beltér grafikája nagyon ronda. Az űr, a bolygók, a hajók és az állomások gyönyörűek, de amint kiszállok a hajóból, mintha minden 3 pixel lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- E-book olvasók
- Yettel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- EAFC 26
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és így szállítják le.