Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
Raymond
üzenetére
Persze, én is megbuildeltem ezeket, nem ezekre gondoltam, hanem amik idén fognak megjelenni és az első hajó belőlük a Corsair. A Corsair helyett simán jöhetett volna a Panther szerintem.
#49260buke
Az update előtti egyik CG pont ez volt hogy, hogy ezeket az FC-ket tankoltuk fel. Nyilván ha magasabbra jutott volna a CG több FC lett volna, de talán még így is többet kaptunk mint ami eredetileg volt a CG-ben. -
abéla
senior tag
válasz
Raymond
üzenetére
repülővel valóban nincs értelme mást használni,
de helizésben, legalábbis a próbált "test flight" -ok alatt(összes kipróbálhatót repültem) meglepően jól (és a keyb+mouse-nál jobban) működik a joy1(pitch/roll), joy2(yaw), pedál(collective = throttle) kombóm, agilis gépeknél (pl francia ECC665/ japán AH-1S) különösen élvezetes így vezetni (akár sim nehézséggel, de szigorúan damper(SAS) módban!) és a VR is nagyon jól használható, szemben a repcsis mouse-view-val, ami mellett nincs/alig van gyakorlati haszna egy hmd-nek (persze szigorúan csak a kompeticiót nézve, egyébként ott is nagyon fasza
)szerk: nna most nézem mégis van egy "csupasz" heli pve mission
-
Mortel
senior tag
válasz
Raymond
üzenetére
Köszi!
Most akkor melyikkel játszak?
Az "Elite Dangerous Odyssey"-jel, az "Elte Dangerous Horizons"-szal, vagy a "Legacy Horizons"-szal, vagy a "Legacy Elite Dangerous"-szal? Vagy a ...
Eddig sem volt az egyszerű a játék, de miután kb. két évet kihagytem, gyakorlatilag újra kezdhetem tanulni. Ráadásul VR-ban...
Ha VR-ban elakadok, azért segítetek?
Köszi előre is!
M
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Raymond
üzenetére
Ja én nem emiatt néztem meg, csak pont nemrég jöttem rá hogy H-ban sokkal kényelmesebb holtidőben a heti 400 ARX kifarmolása pl a fuelscoop eladásával-visszavételével. Erre 1-2 hétre rá ugrik is a lehetőség...
buke: eddig én is azt hittem hogy a + jelek a szintek, de mivel egyszerre van kint az új ikonnal, ráadásul azokhoz képest össze-vissza, innentől kezdve passz. Tovább bonyolítja a helyzetet hogy a bolygótérképen kiválasztva látszódó "Threat level" számokkal sincs köszönőviszonyban egyik sem. Írnak olyat is hogy a méretet jelölik, de ezt ellenőrizni kéne, ráadásul emlékeim szerint nincs olyan borzasztó nagy különbség a kiterjedések közt, hogy ez megérjen egy külön jelzőt.
5150head: erre a kérdésre a választ 1-2 napon belül fogjuk megkapni, amikor megszületik az első új pénzfarmolós videó. Gyanítom, hogy az exobio ezzel az új kifizetéssel nagyon előkelő helyen van. Kéne ide is egy R2R tervező
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Raymond
üzenetére
Régen C64-es Elite-ben jó volt ez a Thargoid inváziós dolog, még a hiperűr ugrás közben jelentkező csapdákkal is, mert ott lehetett venni katonai lézert, azzal meg halomra lehetett őket lőni. Itt viszont komplett hajót kell építeni ellenük, és az nem jó semmi másra, ha jól értem...
-
duvi
nagyúr
válasz
Raymond
üzenetére
Nekem már nincs feltéve az ED és ahogy elnézem az újdonságokat, ezekért nem is lesz visszatéve
Mivel a 3.8 már nem kapja meg ezeket az új tartalmakat, én arra tippelnék, hogy ott kb. megáll az idő és a régi tartalmak maradnak örökre. Csillnek és a konzolosoknak jó lesz egy darabig, de valószínűleg egy idő után szép lassan elnéptelenedik a 3.8-as Hori.Szerk: Aki ezt a gyalázatos "intrót" elkövette, azt páros lábbal rúgnám ki! Az ED emlékének a meggyalázása!

-
duvi
nagyúr
válasz
Raymond
üzenetére
Ez egy jó kérdés, de mivel ezek az oldalak teljesen függetlenek a Frontiertől, ezért mindegyik saját "hatáskörben" fogja lereagálni. Így is iszonyat sok meló van ezekben a rajongói oldalakban/adatbázisokban. Jó kérdés, hogy lesz-e elegendő kapacitásuk dupla könyvelést vezetni? (szerintem nem). Én arra tippelnék, hogy a 4.0 lesz tovább frissítve és a 3.18-as régi el fog halni. Persze ez csak a személyes véleményem!
-
iFriend77
csendes tag
válasz
Raymond
üzenetére
Köszi a tanácsokat

Csak akkor ezt a type7-est közepesre kell cseréljem mivel a min.4-500K-s egy utas friendly fraction missziók többnyire platformos űrálomások közt zajlanak és ezeken ahogy észre vettem többnyire nincs large dock vagy ha van akkor is max 1db amire minimum 5-en várnak rá előttem és mire sorra kerülök megőszülök
-
iFriend77
csendes tag
válasz
Raymond
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Akkor belefogok előbb a szállítmányozásba és összeszedek kb 100Millát hogy legyen megfelelő keret egy jól felszerelt, akár kimaxolt bányász hajóra.
Csonti nevű streamer void opál bányászós kalandjait néztem, az alapján nem tűnt annyira bonyolúltnak a bányászat. -
raymi16
tag
válasz
Raymond
üzenetére
Ezt nem is cáfolom, én is láttam pár érdekes mintázatot! Ami zavar hogy ezen nem fognak javítani a jövőben, valószínűleg kapacitás és anyagi problémák miatt ami azért nem túl bíztató és ez elszomorít!
Pedig lenne még potenciál és valószínűleg a fórumon pár embernek sokkal jobb ötletei lennének, miként is lehetne még jobbá tenni!
-
raymi16
tag
-
Peppo
őstag
válasz
Raymond
üzenetére
Régebben én is goldoltam rá, hogy kipróbálom, de aztán láttam, hogy más már megtette korábban, megspórolva nekem az időt.

Nyilván nem lenne túl nagy igény rá, ezért nem foglalkoztak vele, de talán beletehettek volna egy instance-újratöltést, mikor már közelítünk a másik rendszerhez. Gondolom, a SC max. sebessége is azért ennyi, hogy ne is nagyon próbálkozzon vele senki.
-
buke
tag
válasz
Raymond
üzenetére
megnéztem, ugyanaz látszik mint, ami azelőtt Joy 11 és Joy 12 -es.
viszont egyszer nem targetelt 1 óra alatt, most a tegnapi AFK maradékát elintézem.
UI: még egy hotas reset jön , aztán nézem meg a Horizons-ban is. Remélem ott jó maradt. E nélkül gyötrelmes a kalóz írtás. -
-
Munkas
aktív tag
válasz
Raymond
üzenetére
Legalább három-negyed órát szenvedtem az Quest-el (nem kell ide Elite, ez a nyomorult Oculus elviszi az időt játék nélkül is
):
A beállításokkal 5-10 perc alatt végeztem. Aztán az Oculus link, úgy nézett ki, mint egy képregény. Pedig fél éve még működött, most meg olyan, mint egy képregény: nem szaggat, hanem ugrál, a menü kijelölés is alig ment mert a poniter is ugrált. Újraindítások, más portok, kábelek próbálgatása. De nem jött össze.
Itt lehet gond? Kék-kábel kék USB-aljzat. A hosszabbító kábel 180 cm, abba telefon adat kábel, mivel az Oculus gyári kábel, mindkét végén USB C-s, és gondolom az 1-2 éves telefonokhoz már USB 3 kábelt adnak.
(A Wifi-s szerencsétlenséget most nem venném elő, mert az időigény alapján még rosszabb: nincs kedvem átrakogatni az eszközöket a routeren, meg UTP kábelt kihúzni; különösen, hogy rendeltem már egy mesh rendszert és pár napon belül bekötik, remélem avval már menni fog). -
Munkas
aktív tag
válasz
Raymond
üzenetére
Kösz! Most én se tudom kipróbálni, mert a gyerekeknek eddig csak ritkán kellett, erre most meglátták az asztalon, elvitték és nem adják vissza. Itt ugrálnak a szobámban. Ráadásul valami nagyobb térigényű játékkal játszanak, és hiába mondom nekik, hogy vegyek kabátot és az udvaron is csinálhaták, úgyesm zavarja őket a sötét

-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Raymond
üzenetére
Ez a körmönfont megfogalmazás azt takarja, hogy rájöttek, az egész motort szinte alapjaiban újra kell írniuk annak érdekében, hogy az Ody elfusson egy PS4-es szintű vason. Bírom az ilyen fellengzős mellébeszéléseket
Na nem baj, csak legyen meg.nubreed: "Amúgy mi a baj a lift textúrával?" Azóta, ha elolvastál mindent, szerintem már rájöttél... az amit az indítóban írtam, hogy fogták és tükrözték, ezért szimmetrikussá vált az, aminek teljesen összevisszának kellene lennie.
-
Snoke
tag
válasz
Raymond
üzenetére
Nálam is voltak ilyen hibaüzenetes ablakok, ha VR-ban játszottam, de egyszer csak eltűntek. Oculus home frissítés volt, szerintem attól javult meg. Most bármilyen sorrendben indítom el, nincs hiba.
Próbáltátok az Odyssey-t VR-ban? Szebb lett? Mennyivel nagyobb a gépigénye? Jelenleg Oculus Quest 2-vel játszom, minden ultra vagy high beállítással és teljesen élvezhető. Mióta megtapasztaltam VR-ban az ED-t, semmi kedvem többet monitoron játszani.
-
Munkas
aktív tag
válasz
Raymond
üzenetére
A gépet kötöttem a kábellel a Routerre. Nekem is furcsa volt, hogy az 5G világában még kábelekkel kell szórakozni, de gondoltam megpróbálom, hátha. Ha nem kell akkor vissza is bontom, mert csak ideiglenesen húztam át a fél házon, és elvinne pár órát mire kultúrátlan elvezetném.
Most sokadjára egyszer csak is összejött
. Annyi volt a változás, hogy nem az AirLink menüjéből indítottam az Elitet, hanem vitrual desktopról a PC-ről. És úgy magától beállt, ahogy elindult. Már csak az nincs meg, hogy lehet beállítani, hogy lássam az asztalt (mármint ami fizikailag is előttem van a bill.-t, egyeret és joy-t). Azt meg lehet valahogy oldani?
(Azért VR topicot is nézegetem, de ott olyanok polemizáltak, aki már benne voltak a témában, és azon lekendeztek, hogy milyen király az Airlink. Nekem meg még a kezeléssel is problémáim vannak (balkezesként egy óra után jöttem rá, hogy két kontroller nem egyforma, mert a headsetben nem látszik, így a menük is problémások voltak; a guardiannal is állandó harcban állok, meg valami beállítás miatt, ha le és felveszem a headstet mindig kb. 10 órál lesz a középpont… Szóval van még mit próbálgatni), nem akartam avval terhelni őket, hogy mondják el a tutorilat.
Az volt a fő baj, hogy úgy álltam hozzá a q2-höz, mint egy monitorhoz: azt hittem, hogy csatlakoztatom és nézem. Erre kaptam egy Netflix-Epicstore-Facebook mix bazárt, ami folyamatosan nyomta a képembe azt a tartalmat, amint nem akartam. Csak az Eltiet akartam már elindítani, de az meg nem ment. Így egyre többet gondoltam a fejlesztőkre és Zuckerbergre, aztán már a kedves szüleikre is
. Nem jó egy rajongói topicba negatív attitűddel csatlakozni
) -
Munkas
aktív tag
válasz
Raymond
üzenetére
Már csak annyi van vissza, hogy ha hétvégén nekilátok üzembe helyezni, ne akkor derüljön ki, hogy nem is tudok vele Elitezni. A 3m-es költséghatékony kábel elsőre jó lenne, aztán majd ha sok időm lesz kitanulom az adatátviteli szabványokat (és átmegyek tanulni a VR topicba
). Te milyen kábelt vennél/vettél?
(Alzán kerestem, de csak a fordítottját: USB C-ről HDMI, dobta ki a kereső) -
warcat
veterán
-
Munkas
aktív tag
válasz
Raymond
üzenetére
Kösz! Eddig még csak 15-20$-os mobil telós keretet próbáltam, de lassan rájövök.
„Galaxy Mape-et meg mindig billentyuzetrol iranyitom (ott van elottem)”
Aha. Rá lehet tenni a játkék képére a külső kamerák képét is és mindet látok egyszerre, vagy ebből amúgy is kilátni?Ez jó lehet? Nem kell hozzá semmi, csak rádugom a 1060-ra, második monitorként és mehet a játék?
Akkor le is mondhatom hétvégére a haveromék meghívását, majd a család többi tagja képvisel, én úgyis az űrben leszek (ráadásul még pandémia ellen is harcolok közben)
-
Munkas
aktív tag
válasz
Raymond
üzenetére
Ezt a VR projektet még mindig halogatom, mert valami olyan időszakra várok, amikor a való világban lazább az időkeret. Igaz, azt írják, hogy evvel időben nem lehet annyit játszani, mint monitor előtt ülve, de ebben nem bízok

Pár tesztet már olvastam/néztem róla. Csak az a baj ezekkel, hogy pont azt nem tudják megmutatni, hogy milyen lesz így maga játék. Pl. az irányítás, hogy megy vele? A joy gondolom marad, a panelek meg átmennek VR-ba? A gyorsgombokkal mi lesz? -
orientcx
őstag
válasz
Raymond
üzenetére
És ha már Munkas szaki felvetette a VR témát, nekem is lenne egy kérdésem: Mivel az Odyssey miatt az itteni gépemben amúgy is kényszerű vga kártya csere előtt állok, kicsit előretekintve milyenre lenne érdemes beruházni, ami elbír egy VR-t is, és nem kell eladnom érte a vesémet ... akarom mondani a szomszéd veséjét.

(bocsi, tudom, ez nem hardware topic, eskü be is fejeztem)duvi - Azok voltak a szép idők, egy-egy modul megszerzése is mekkora sikerélmény volt
-
Munkas
aktív tag
válasz
Raymond
üzenetére
Kösz, a tippeket. Párat még kérdeznék. Tudom, hogy biztos van rá topic, de ha sok időd van, akkor (tényleg csak pár mondatban), okosíthatnál egy kicsit, hátha másnak is jól jön.
Néztem árukersőn a Quest 2 bruttó 160/190 eFt memóriátó függően (ez a nettó 350 €). Használtan sem sokkal olcsóbbak, ha nettó árban nézem. Gondolom ezek nem kopnak A használt is kb. ugyanazt tudja? A memória miben számít?
Csak Elitezére tényleg nem olcsó, de biztos van hozzá más tartalom is. Lehet, hogy kicsit utána kellene olvasnom valahol.
Hogy jön össze a FB és a VR? Van valami gyakorlati értelme, vagy csak marketing?
Az mit jelent, hogy kell Facebook fiók? Ha csinálok egyet Mészáros Lőrinc néven (pár hét után úgyis letörölteti a kabinetiroda), az is jó, vagy összenézik a szállítási/számlázási névvel, esetleg később is kell valamire? Használtnál nem számít? -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Raymond
üzenetére
A GT730 2GB elég low-end, ugye?
Ez az egyik másodlagos gép, amin a +1 pip pilótám fut, de a Horizons derekasan működött vele. Ha épp nem volt itt a fő ROG laptopom, ezzel is tudtam rendesen játszani. Nnnna, és most az alfa Od. a menüképernyőn 15, a kantinban pedig 9 fps-t produkál
Természetesen minden off és low. De legalább elindul!! Harcolni nem fogok vele, de gyűjtögetni talán ez is jó lesz.Amúgy hogyan tudok lemenni a hajómhoz? Kaptam egy Cobra Mk3-at a regisztráláskor, még nevet is kellett neki adni, de a lift azt mondja, hogy nem tudok interaktálni vele, mert nincs mihez vigyen. (És ez nem az Apex lift, hanem a másik, mielőtt valaki azt hinné.)
-
orientcx
őstag
válasz
Raymond
üzenetére
Jaj, csak a stadionokat ne keverjük ide! Mert vagy nem fog tetszeni a nagyvezííírnek ez az Elite vircsaft, és akkor betiltatja, vagy megtetszik neki, és akkor meg lefoglalja(bár azt a T7-est mondjuk megérdemelné, kisebb is mint a jachtjuk, és nem is mutatna olyan jól az Adrián
) -
orientcx
őstag
válasz
Raymond
üzenetére
Ez a kép azért szerintem túlzás. Egy hordozó kb úgy 3-400m lehet(a tévedés jogát fenntartom, Fed bugris vagyok
), egy konda meg 150m.
Mindazonáltal ahogy ezt már többször megállapítottuk, ahogy egyre nagyobb egy-egy hajó, úgy sikkad el a méretbeli különbség. És ennek megállapításához nem volt szükség az Odyssey-re, hisz ezt a hajó körüli sétát egy SRV-vel eddig is megtehettük.
Nagyon kíváncsi vagyok, egy hangárban vajon hogyan nézhet ki egy Corvette. A Cobra(különösen hátulról) tényleg illúziót keltő méreteket mutat. Ha a Corvette ezzel méretarányosan nagyobb lesz(ami sajnos nem túl valószerű), akkor az igazán pazar látványt fog nyújtani. -
ToMy_
tag
válasz
Raymond
üzenetére
Hát, pl. VR-ban ha a Krait-ben felállok a székemből, és körülnézek a pilótafülkében, tök rendben vannak a belső arányok, a játékbeli ülés kb. olyan méretű mint a székem, és simán úgy néz ki, mintha a hátsó ülések+konzolok a másik szobában lennének.
Tényleg, valaki aki cordless VR szettel tolja, kipróbálta már, hogy mennyire lehet "körbesétálni" a pilótafülkéből? -
Puma K
nagyúr
válasz
Raymond
üzenetére
Sajnos ez is megfordult a fejemben, de azért szomorú, hogy nincs meg csinálva az, hogy nah amiért így alakult, hogy kiszedtek, de újra beszerezted az eredeti rakományt, akkor itt van tessék az eredeti fizetség 50-75 vagy valahány százaléka...
Igen korábban úgy úsztam meg, hogy kiszedet az adott ellenség az FSD-ből majd irányon tartottam és visszagyorsítottam majd ugrottam.
Az viszont felcseszett, hogy amely löveg turret kategóriába esik és a leírásában is ott van, hogy automatikusan keresi a célpontot... akkor az mi a manóért nem lő...?
Nem azonnal robbantam fel, és a pajzs is védett egy ideig, de gondoltam, hogy akkor lőgyakorlat lesz és megnézem mit tudnak a hajóra pakolt és a leírás szerint automatán működő lövegek (seeker missle rack + fragment cannon (a fragment cserés lesz)) hát nem sokat...
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Raymond
üzenetére
Mondjuk azt nem egészen értem, hogy azért mert egy kisebb hajóban ülünk, miért kellene nagyobbnak tűnnie a dokk bejáratának vagy bárminek. Nem attól lesz más, hogy a pilótaszék támlája mögött 20 vagy 90 méternyi vas van. A méretérzetet a két szemünkbe különböző szögből érkező kép alakítja, és még egy fontos dolog: a haladási sebességünk. Mert azt el tudom képzelni, hogy SRV-ben száguldozva hamar el lehet hussanni a 88 méteres piton mellett, de gyalog sétálni egészen más lenne - ha lenne VR az Odysseyben. Amúgy nekem ahhoz nem is kéne, mert gyalogos módban fél perc kell hogy jöjjön az egészséges reakció, a hányinger, nem is használom semmilyen FPS-hez.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Raymond
üzenetére
Érdekes, én ennek pont az ellenkezőjét élem át: ahogy felteszem a VR-t, azonnal minden méret a helyére kerül. Monitoron valóban nem érezhető az hogy az L hajókkal egy focipályára szállunk le, meg hogy a hangárbelső mekkora, de ahogy 3D-re váltok, mindjárt eltörpülve érzem magam abban a hatalmas térben. Már a pilótafülke (vagy -terem) is sokkal nagyobbnak érződik, és ahhoz képest is még óriásibb a külső tér.
-
Peppo
őstag
válasz
Raymond
üzenetére
Az egész bubi tele van carrierekkel. Sokszor tök noname rendszerekben is több tucatnyit találni belőlük. Előfordul, hogy a nevezetesebbek melletti szomszédos rendszerekben sincs már szabad hely. Múltkor is egy ilyen kb. nevenincs rendszerbe akartam ugrani, kiírja nincs szabad slot. Gondoltam, megint valami bug, odaugrottam a Condával, és tényleg tele volt a rendszer.
Régebben ilyesmit a Tojás idejében tapasztaltam, mikor a fél játékosbázis abban, vagy a szomszédos rendszerekben volt. Most meg már lassan az egész bubi ilyen lesz. Nem tudom, mennyi FC lehet összesen, de k. sok van, az biztos. Ebből is látszik, hogy bár nerfelve lett a bányászat, azért lehet most is pénzt keresni eleget. -
gabranek
senior tag
válasz
Raymond
üzenetére
Oh, köszi...azért bírom, amikor 1-1 ilyen lényeges dologra fórum posztokból, meg gugli böngészésével jön csak rá az ember
# 44825 [HUN]NIMROD
Nem szeretem a sötét oldalt, általában a játékokban a "jó" oldalon szoktam lenni. Ezt most csak azért vállaltam el, hogy bányászás után picit lövöldözhessek (kalóz irtós éppen nem volt).
Egyenlőre nem érdekel a powerplay, a mérnököléssel is csak nagyon minimálisan foglalkoztam, az FSD-t húztam fel az uccsó előtti szintre. De most már megvan a reputáció a Corvette-hez, pénzem is van rá...úgyhogy ha valamikor végre összerakom, el kell mennem pár mérnökhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- CTO ÚJ Mac Mini M4 AZONNAL 24GB 512GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)

Mivel a 3.8 már nem kapja meg ezeket az új tartalmakat, én arra tippelnék, hogy ott kb. megáll az idő és a régi tartalmak maradnak örökre. Csillnek és a konzolosoknak jó lesz egy darabig, de valószínűleg egy idő után szép lassan elnéptelenedik a 3.8-as Hori.
Ez most vagy jót jelent ED szempontjából vagy nem. Majd kiderül.
):
Az OA es Yamiks videokat dobta fel a YT es csak akkor tudatosult bennem a dolog

. Annyi volt a változás, hogy nem az AirLink menüjéből indítottam az Elitet, hanem vitrual desktopról a PC-ről. És úgy magától beállt, ahogy elindult. Már csak az nincs meg, hogy lehet beállítani, hogy lássam az asztalt (mármint ami fizikailag is előttem van a bill.-t, egyeret és joy-t). Azt meg lehet valahogy oldani?
Ez az egyik másodlagos gép, amin a +1 pip pilótám fut, de a Horizons derekasan működött vele. Ha épp nem volt itt a fő ROG laptopom, ezzel is tudtam rendesen játszani. Nnnna, és most az alfa Od. a menüképernyőn 15, a kantinban pedig 9 fps-t produkál