Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz csibe1 #77698 üzenetére
Új fiókkal a nitecore olcsóbb Kínából 3100 forinttal ( szomszéd most renddel először így neki van új fiókja)
Belföldről transportal együtt 7770 forint
Kínából 4660 forint transportal együtt
Az xtar viszont olcsóbb belföldről.Régi fiókkal pedig Kínában és itthon is ugyan annyi az ára ott csak a transport a különbség mert Kínából ingyenes de így tényleg minimális a különbség.
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
én azt mondtam a szomszédnak Kínából rendelem
de az árakat elnézve főleg a nitecore esetében minimálisan olcsóbb vagy majdnem ugyan olyan árba van belföldön isa kérdésre a válasz attól függ melyik ajánlót és az milyen árba van itthon és külföldön
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
a szomszéd megkért hogy rendeljek neki töltőt ezt az elemet szeretné tölteni vele noname márka ha minden igaz
amit kapott a lámpához az a töltő nem tölti
én eddig ezeket néztem ki melyik lenne jó választás?
XTAR VC2
nitecore ums2
nitecore um2[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz MittuDomain_ #66772 üzenetére
később toltok fel képet
de fura külsőre hogy teljesen más kép néz ki mint amit banggood -rol rendeltemnem is kell töltsek képet eleve a leírásban is látszik hogy a képeken különböznek
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
ez úgy hiszem hamisítvány
https://www.aliexpress.com/item/4000484520531.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.7f502e0eADQg84
alin egyáltalán kapható eredeti?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz WestBam #64219 üzenetére
tudom egyik funcionak lőttek de jobb mint hogy most csak a port fogja mert napra nem mertem felszerelni
de ha lesz több akkum (az alis amit linkeltem vajon eredeti?) így is elég jól kitudom használni mivel van pár helyiség ahol törni zúzni kellene hogy a másik végében is legyen világítás
ezzel pedig kitudom váltani ha így biztonságosErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
tavaly rendeltem egy ilyen szenzoros napelemes ledet
itt többen írták hogy nekik felrobbant a napon
emiatt nem szereltem fel sehova
ha viszont zárt helyen naptól elzárva lenne felszerelve és az akkukat úgy tölteném bele ezzel
sőt ha meg érkezik ezekre cserélném le
akkor is fent áll az a veszély hogy eldurran?
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
igen Erdélybe valamiért nem szállítanak
sőt úgy latom legutóbb is nem tőlük rendeltem mert nem lehetett akkor semhanem innen
Panasonic NCR 18650B Protected Rechargeable 3400mAh 3.7V 18650 2-Pack, Protected
de jelenleg nincsen itt sem most ilyen aksi13,18$ került plusz 3.74 $ a szállítási költség
összesen 16.92 $ voltErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
alin van ajánlott AA és AAA elem vagy akku? meg soha nem rendeltem külföldről ezeket
18650B akkut viszont legutóbb ezt rendeltem 10$ korul de jelenleg nem szállítanak ide
Panasonic NCR18650B Protected Rechargeable 3400mAhmost viszont rendelnek 2 tartalékba amikor kifogy a lámpából convoy S2 mindig meg kell varjam míg ujbol feltöltöm nincs csere akkum
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
ebbe a napelembe milyen 18650B típusú aksit vegyek hogy ne robajon fel?
facebook írták többen hogy ez a típus nekik a nyári fóróságban felrobbant
de ha kicserélném az aksit ez a veszély nem szűnne meg?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz Gargouille #59666 üzenetére
Ha ilyet teszek bele akkor is veszelyes? vagy mit fed ez a protected jelölés?
NCR 18650B 3.7V 3400mAh Protected Rechargeable Lithium Battery
[link][ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
facebokon irtak hogy
"Nekem is megérkeztek a napelemes lámpák. Érdekes, hogy kétféle akku van bennük random. Van, amelyikben kék szinű 18650, ennek kapacitása ~1500mAh, a liláknak viszont csak ~800mAh :O
Mindkettőn 2200mAh van feltüntetve. Egyikben nekem is túlmerült a cella, de adtam neki kakaót és működik. Ennyiért megérte, majd teszek beléjük 3000-es cellákat. :P"a kerdesem az lenne hogy milyen aksit erdemes venni bele?
a simpla is jo ha igen mondanatok par jo vetelt vagy jobb a protected?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz WestBam #57063 üzenetére
itt lett ajánlva
így nem igazán néztem mit veszek csak hogy az a márka legyen és akcióban elég jó áron megkapjam12$ volt
akkor most 1A tölt ha jól értem
és kijelezte hogy 3.5 tud az akku?[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz MittuDomain_ #56910 üzenetére
ez Liitokala Lii-402 jobb ennél XTAR VC2S 2?
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
ezt a töltöd el lehet csípni olcsóbban?
XTAR VC2S
[link]Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
azt kihagytam hogy én is 2 $ vettem de meg nem volt használva mert nem tudom menyire biztonságos ilyennel tölteni
ilyen vagy ehez hasonlo tolto nem szokot olcsobban is lenni [link]
nekem elég lenne a 2 is de jelenleg az is majdnem enyibe kerul
meg annak idején az xtar márkát ajánlották hogy az sokkal jobb
ha így van akkor rendelek belőle egy 2 -es típusút de eddig nem találtam 10 eurónál olcsóbbat mert 10 euró felet van rá áfaErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
akkutöltő keresek kb 3-4 hete varom hogy legyen valami akciós de hiába
nem tud valaki esetleg mégis best buy töltőt?convoy s2 való akukat tölteni
plusz néha aa es aaa akukatErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz MittuDomain_ #54795 üzenetére
én először a sárgát rendeltem mert átlátszó nem volt
rá 1 percre lett ujbol 2 db átlátszó
így a sárgát vissza mondtam és megrendeltem az átlátszótde most viszont mind2 cancel
elég fura ezt meglehet náluk reklamálni?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz MittuDomain_ #54784 üzenetére
ez a Nitecore új töltő vagy miért nincs egy értékelés sem róla?
van olyan jó mint a liitokala lii-202 ??? vagy esetleg jobb is?
-
spileraaa
senior tag
válasz bedvóter #53552 üzenetére
ez esetleg ezzel jó tölteni Zanflare F1
vagy jobb direkt töltőben tölteni?
erre valaki tudna kupont kerni?
Liitokala-Lii-402
[link]vagy valahol talán itt olvastam hogy az xtar márkát ott lehet hagyni de a Liitokala viszont nem ajánlatos ott hagyni töltés közben
ha így van akkor tudnátok egy bevált típusú jó árban lévő xtar ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
aliexpressrol tudnátok ajánlani max 15$ bevált elem töltőt?
2 lámpám van és majd lesz egy rolton rádió amibe kell töltsek majd aksit
Liitokala Lii-500 eladtam mert nem tudtam igazan kihasználni és azért is mert egyik gombja nem működötErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
ez menyire van jó árban?
vagy ugyanezt tudja az 1-es és 2 is?
Liitokala Lii-402 Micro USB DC 5V 4Slots Battery Charger
$7.99 BGL402Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
nagyszülőknek volt egy ilyen lámpájuk VARTA LED Day Light 2AA [link] de elromlott
ehhez hasonló van kinabol?
ez azért volt jó mert ritkán kellet elemet cserélni benne vagyis elég spórolós voltamit vettem helyette a lidlbol az elég hamar lemeríti az elemet
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz Zoli-bácsi #49998 üzenetére
ez a convoy s2 képest menyivel jobb?
-
spileraaa
senior tag
a szomszédom biztonsági őr
és megkért hogy rendlejek neki valami erősebb lámpát
minden hónapban máshova van kihelyezve pl most egy gyárban van és a beléptetésnél van de előző hónapban viszont egy bekerített területen kellet ügyeljen az ott tárolt dolgokra
mit ajánlotok? ( töltő szerintem megteszi a legolcsóbb is )
-
spileraaa
senior tag
válasz UberMutant #48552 üzenetére
ide hozzánk nincs szállítás
lehet végül muszáj lesz kockáztassak
vagy ujbol rendelek az alirol és lehet ujbol nem kapom meg
vagy megrendelem ezt és kifizetem a 19% áfátErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz WestBam #44798 üzenetére
ezeket hol kaphatnám meg vagy olcsóbban vagy hogy csak 1 db legyen
mert így bőven meghaladom a 10 eurós limitet itt nálunk 10 euro felet kell fizetni áfát
postával együtt pedig 16$ korul van
Panasonic NCR 18650B Protected Rechargeable 3400mAh 3.7V 18650 Lithium Batteries
[link]ezekbe vásárolnám
convoy s2 lámpába
Boruit RJ - 02 fejlámpábaErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz HardSanyeee #48237 üzenetére
mar mindegy mert folyamatban van és lehet úgy néz ki se elem se pénz
Tracking Number
China Post Registered Air Mail RK636586500CNtanulság hogy máskor ne spóroljak mert lehet ha innen rendelem réges rég megjött volna [link]
-
spileraaa
senior tag
válasz Lacerta #48234 üzenetére
open dispute nem tunt el es el is kezdtem a folyamatot es ahogy irod o hoszabitotta meg a hataridot ezert nem tunt el
de o azt alitja hogy kezbesitve let
en viszont semmit sem kaptam
lehet lenyultak a postan ilyenkor most mivan se elem se penz se semmi?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz Lacerta #48204 üzenetére
na ezt én nem tudtam
ahogy írtam első rendelésem volt
és ezek szerint rosszul tudtam hogy 60 nap után kell reklamálni és nem előttede ezek után én nem ajánlom őket legalább lehet őket értékelni? mert ezek után 1 csillag és negatív komment a minimum
meg tiszta szerencse hogy ez kisegít ez Nitecore TIP [link] maskep lámpa nélkül maradtam volna mivel nem érkezett meg időben a rendelés egyre rövidebbek a nappalok és mostanra kelletek volna
amúgy eddig ez volt a legjobb vételem kinabol ami eddig 100% ban megérte és többször is hasznos volt mivel baromi erős a fényereje ahhoz képest milyen kicsi igaz én elcsíptem féláron
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
itt ajánlották ezeket az elemeket [link] rendeltem is 3 db
első rendelésem alirol és negatívan végződőt mivel úgy jelzi hogy én átvetem miközben nem kaptam semmit sem
nem is az a 9$ bosszant annyira
hanem az hogy arra számítottam max 2 hónapon belül megérkeznek az elemek mivel nagyon fontos lett volnade így se elem és kb a pénzemet se fogom visszakapni
úgy hiszem az aliexpress -rol ez volt az első és utolsó rendelésem
gerabesten is volt rengeteg rendelés ami nem érkezett meg de ott legalább vagy újra küldték vagy vissza adtak a pénzt
-
spileraaa
senior tag
de jelenleg nálam azt írja nincs készleten
update
megnéztem újra pedig 1 hete még lehetett ide is rendelni fura vagy nem voltam belépve és azért mutatta úgy hogy ide szállítanak
This warehouse can not ship to your location.[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
ezt hol tudnám megkapni ilyen jó árban?
NCR 18650B 3.7V 3400mAh Protected Rechargeable Lithium Battery
[link]vagy más is jó ami minőségi
-
-
spileraaa
senior tag
válasz Clever0 #46293 üzenetére
igen pontosan a link miatt
de lehet nem is volt szerencsés idézni mert lehet ebbe nem is jó
mar nem tudom de valahol mintha írtak volna hogy nem jó bele bármilyen elemvagyis a lényeg ebbe kellene 1 vagy 2 db elem vagy aksi vagy mi a helyes megnevezés
Boruit RJ - 02 R5 300LM IR Sensing LED Headlamp - BLACK
-
spileraaa
senior tag
1 vagy 2 db elem van most valahol jó árban
más oldalról is jó ha van ahol olcsóbb
vagy esetleg más elem is ami jónak számít
a lényeg ebbe rendelem
Boruit RJ - 02 R5 300LM IR Sensing LED Headlamp - BLACKErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz Clever0 #44610 üzenetére
meg nem írtam nekik aki elég járatos ebben segítene nekem ha igen jelezze pm-ben koszi
eddig is innen fórumról segítettek ha kellet reklamálni mert sajnos már volt ilyen mert ehhez lámpához [link] nem küldtek kábelt itt visszakaptam végül 3$ (10$ volt rendelve a lámpa)
-
spileraaa
senior tag
mert jelenleg még működik legalább a töltés része
lehet ha szét szedem nem sikerül összerakjamkaptam egy videót [link] 9:30-nál kezdi szétszedni ahogy nézem nem túl bonyolult
de összerakni nekem picit bonyolultnak latszik főleg hogy azt a részét jól felgyorsította[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz Masooo #44595 üzenetére
én annyiban vagyok a hibás hogy már első perctől éreztem hogy a mode gomb nem kattog úgy mint a current gomb vagy mint az 1-4 gombok
így egyből kellet volna jelezem ezt a hibát feléjük de a fene se gondolta hogy ez ennyire komoly hiba előjele ez a kattogás hiánya
a töltés működik de akkor a plusz funkcióknak lőttek
egyúttal ajánljatok valami megbízhatóbb töltőt ezt akkor eladom negyed áron
vagy csak kifogtam egy hibás terméket és ez is elég megbízható hosszútávon is?
vagyis 2-3 év után se mennek meg a gombjai?
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #44593 üzenetére
próbáltam kipiszkálni mert mintha csak a sarka akadt volna be de ehelyett még jobban be eset
szét szedni pedig nem merem mert lehet össze se tudnám rakni utána
lehet ezert ilyen olcso a gerarbest mert újracsomagolt termeket ad el úgy mintha új lenne? mondjuk új de mar valaki visszaküldte nekik
mint pl az emagnal is rengeteg ilyen termek van [link]
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Liitokala Lii - 500 LCD Battery Charger - EU PLUG BLACK [link]
ki akartam próbálni a faster modot a leírtak alapján [link]
be is jött de közben a mode gomb beragadt és mostmar nem is kattogmost kifoglaltattam egy hibás darabot vagy túl erősen nyomtam és az lett a baja
mondjuk érzésre inkább hibás darab lehet mert a current gombot bármilyen erősen és hosszan is nyomom nem ragad be és utána is szépen kattogmost mit tegyek reklamáljam meg a gearbestnel?
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
valaki nem régen ezeket linkelte
melyik a legjobb vétel?1PCS NCR18650B 3.7V 3400mAh Protected
[link]Panasonic NCR18650B Protected Rechargeable 3400mAh
[link]amúgy nem gondoltam volna hogy ez a convoy s2 [link] ilyen erős fénnyel rendelkezik főleg nagyságra kisebb mint a meglevő Varta LED DAY LIGHT 2AA
a 7$ nagyon megérte
max 15-20$ ig van lámpa ami meg ennél is messzebbre világit?
-
spileraaa
senior tag
válasz Masooo #44521 üzenetére
roszul irtam az aksi nevet ez az
trustfire [link]akkor kihúztam a töltés alól
és ha jönnek akik értenek hozza megmondjak mi is a teendőmielőtt kivettem volna őket készíttetem meg 2 képet
ui. meg most is káprázik a szemem a fene gondolta hogy ilyen erős fénye van a convoy s2 -nek
többet tuti nem nézek bele
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz gyenesmartin #44394 üzenetére
pedig itt ajánlották akkor jól be lettem csapva
akkor tudtok valami jobbat mondani helyette?
fentebb ezeket írták ezek közül melyik lenne jobb?
van egy normál convoy s2
és egy convoy s2 ami uv-s mondjuk utólag megbántam hogy megvettem úgysincs mire használjam de akkoriban elég jó áron kaptam elmeg erre vadászok régóta hogy elcsípjek egy jobb arat de eddig ahányszor volt kupon csak magyarországi ip címmel volt jó
Boruit RJ - 02 R5 300LM IR Sensing LED Headlamp - BLACK [link]
mert itt fórumon többen dicsérték hogy ez elég jó
-
spileraaa
senior tag
válasz gyenesmartin #44381 üzenetére
ez menyivel jobb mint amit rendeltem kb másfél hónapja convoy s2 lámpába
TrustFire 18650 3.7V 2500mAh Rechargeable Battery with PCB Protected Board K5U8
[link]Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
az árán kívül különbözik más is a kettő közt?
vagy miért olcsóbb az egyik csomag mint a másik?
Acumulatori Panasonic Eneloop R6 AA 1900mAh - 4 buc. blister bk-3mcce-4be
[link]Eneloop acumulator Ni-MH AA (R6) 1900 mA cod 52332080/BK-3MCCEC4BE 4 bucati pns00176
-
spileraaa
senior tag
válasz FBLLMAG #44271 üzenetére
ez megfelel a célra vagyis tölteni ?
Liitokala Lii - 500 LCD Battery Charger - EU PLUG BLACK
[link]hat első sorban lámpákba akarnék vásárolni mert azok fogyasztják a leggyorsabban az elemet
a héten lesz lidl aksi is de arról lebeszéltek hogy a célra nem a legjobb
nem tudom órába és távirányítóba menyire éri meg ilyen aksit vásárolni mivel a hagyományos elem is kibírja kb fél évet vagyis erre a célra lehet meg sem térülne az ára vagy ezek az aksik bírják 5-10 evet is mert kb annyi idő mire mondjuk egy órában megtérülne az ára
-
spileraaa
senior tag
Eneloop aksik közt is ahogy nézem van több fajta melyik jobb?
-
spileraaa
senior tag
-
-
spileraaa
senior tag
itt azt írja lámpába nem érdemes Lidl elemet vásárolni
[link]igaz ez?
ezekbe lenne
Varta LED DAY LIGHT 2AA
Ultrafire UK - 68 Cree Q5 300Lm 3 Modes Waterproof LED FlashlightErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
próbáltam de nem sikerült megkapjam
valaki kb 2 hete írta hogy újra tölthető elemel gyengében világit az AA elemlámpa ez igaz?a másik pedig az ikeas helyet még milyen újratölthető elem johet szoba?
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz gyapo11 #43135 üzenetére
koszi a bő ismertetőt nagyon hasznos volt
akkor mégis jobb lenne védet akut vegyek
tudsz párat ajánlani ami mondjuk elege bevált?Erdélyi vagyok így a jofogasos sajnos nem jó
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Ez az elem menyire jó? vagy van jobb ennél?
Boruit rj02 fejlámpába kell és convoy s2 lámpába
LiitoKala Lii-32A 3.7V 18650
[link][ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Convoy S2+ Nichia UV LED lámpa
én még 11.99 $ rendeltem november 25
de nem jött meg
érdemes kérjem hogy küldjék újra vagy úgyis csak a fiókban végezné ezert inkább a pénzt kérjem
ki lehet ezt valamire használni?
vagy jó pénzért túl lehet e adni rajta?[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
másik fórumon írták
Bec
(lelkes újonc)
2018-01-25 20:59:22
Srácok ez a lámpa Convoy S2+ brutál,össze hasonlítottuk vagy 5 féle himi humi meg Aldi-s zseblámpával és üt mindent! Örülök hogy karácsonykor az általatok ajánlott kuponnal + pontokkal megrendeltem.Köszönet!
Azt jól értelmezem hogy full fényerőn cirka 1 órát világít csak?én is berendeltem de ki se tudom majd próbálni tudnátok ajánlani valami jó elemet bele és esetleg töltőt is?
-
spileraaa
senior tag
válasz Zoli-bácsi #42341 üzenetére
The Code you entered has expired.
töltőre és elemre van valami jó kedvezmény?
mert megrendeltem ezt Convoy S2+ LED Flashlight - GRAY és mire megjön jó lenne elemet is beszerezni hozzá hogy legyen mivel kipróbáljam
-
spileraaa
senior tag
válasz Zoli-bácsi #42298 üzenetére
Boruit RJ-02 most van kupon?
meg elem és töltő kellene
-
spileraaa
senior tag
ehez hasonlo lampat tudtok kinabol?
Varta LED DAY LIGHT 2AA elemlámpa
[link]mert egyet vettem es nagyon bejon hogy jol vilagit megis az elemel nagyon jol sporol lassan meriti le
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
elég sürgős (meg 3 órát tart az akció) ezert nem volt idom utána olvasni és tudom nagyon off de itt hátha hamarabb választ kapok a kérdésre
ez menyire jó?
LED General Electric clasic ECO, E27, 7W (79W)
[link]vagy jobban megéri ez dupla áron és 2 db kevesebbel ez ?
-
spileraaa
senior tag
válasz drinker #41060 üzenetére
The Code cannot be used for Orders to Romania.
Majd ha tudok kódot ami ide is jó szóljatok koszi
ui. addig is tudnátok ajánlani bele valami jó elemet mert ha jól latom anélkül küldik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DIGI kábel TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.