Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korn
aktív tag
válasz Brekecs #15171 üzenetére
Az hogy hibátlanok akkor derül ki, ha leméred a kapacitásukat és a belsőellenállásukat. De ezek nagyon öreg cellák. Mondjuk úgy, hogy lehetnek benne jobb állapotúak. Idő múlásával egyre degredálódnak. Bár az is tény, hogy a régebbi relatív kis kapacitású liion cellák sokkal robosztusabbak élettartam szemponjából, mint a mai 3000mAh körüli, kapacitásra kihegyezett cellák.
-
kowik
tag
válasz Brekecs #15043 üzenetére
Csak meg kellene mérni őket töltés előtt.
A következmények az alábbiak lehetnek.
http://prohardver.hu/tema/elemlampa_zseblampa/hsz_15032-15032.html -
zoli03
őstag
válasz Brekecs #11144 üzenetére
Ha maximum 10e Ft a keret, akkor inkább UltraFire UF-H6-ot vennék a helyedben.
[ Szerkesztve ]
-
gepeszgyerek
csendes tag
-
gepeszgyerek
csendes tag
válasz Brekecs #7476 üzenetére
Sziasztok!
Az enyém is megjött már, csak még haza haza rendeltem és csak jövőhéten megyek érte,de már nagyon kíváncsi vagyok rá.
Lesz most sok túránk, úgyhogy jó sok teszt képpel fogok majd tudni szolgálni róla.
Nekem sajna csak 2 védett elem jön hozzá, de rendeltem 3 védetlent is, mondjuk azokat inkább az egy elemes lámpákba, mert gondolom 3 védetlen elemet nem célszerű belerakni a lámpába.Fényre fel.
-
zoli03
őstag
válasz Brekecs #7360 üzenetére
Az a töltő nem a legjobb, nekem volt pár olyanom, kicsit túltöltött, 4,22V-nál állt meg. Az akku is elég gyenge, ráadásul nem is látszik a képről, hogy védett-e (márpedig ehhez a lámpához védett ajánlott).
Általánosságban elmondható, hogy a szettben árult lámpákhoz a legolcsóbb, leggagyibb akkut+töltőt adják. Pedig nem sokkal többért van normális is (OEM töltő+TrustFire 2500mAh). Ha több évre akarod, biztos, hogy nem ezzel a töltővel+akkuval venném.
TrustFire TR-3T6-ot nem tudom, hogy nézted-e, de az megy három akkuval is, üzemidőben nem mindegy. -
zoli03
őstag
-
BigBlackDog
veterán
válasz Brekecs #7354 üzenetére
Mindenekelőtt le kéne írnod néhány dolgot, ha már így több típus is szóba jött:
-mire használnád
-távolra kell vagy közelre szórt fényre
-méretben mekkora jöhet szóba
-mennyit szánsz rá
-akksi, töltő kell-e, vagy már van valami
-egyéb elvárás, korlátozó tényezőNagyobb kapacitású akksi önmagában biztos nem nyírná ki a ledet. A nagyobb kapacitás csupán csak annyit jelent, hogy ugyanolyan terhelés mellett tovább bírja. Az akksik még különböznek abban is, hogy mekkora áramot képesek max. leadni. Túl nagy áram meggyilkolhatja már a ledet, de normálisabb lámpákban (legtöbb ilyen) a driver ezt megakadályozza, pontosabban ő határozza meg a leden átfolyó áramot.A led elfüstölése inkább a nem megfelelő hűtés miatt szokott lenni (kínai lámpáknál nem mindig a legprecízebb a led hűtésének kidolgozása, de házilag lehet javítani rajta).
Remélem nem írtam hülyeséget .Néhány hozzászólással lejjebb linkeltek egy ilyen összehasonlítást, javaslom nézegesd kicsit, jól láthatóak a különbségek.
Update: Itt mégegy (asszem itt van a 7 ledes fotonágyú is)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest