Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Mobilhasználat Ausztriában
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
CharlieDrop #16917 üzenetére
Soha senkit nem akartam meggyőzni róla, hogy vegyen villanyost. Ismerősi körben is inkább lebeszélem mindenkit. Kell egy beállítottság hozzá és nincs meg mindenkiben ez a dolog. Minap is egyik kollégám szeretett volna elektromost és amikor csak annyit kérdeztem, hogy van-e otthon rendes áram hozzá, lövése sem volt. Mondtam inkább vegyen egy Swiftet. Az is lett. Eszem ágában sincs nekem téríteni. Főnökömre ki 74 éves is rá lett erőltetve a villanyautó. Csak a baja van vele, nem ért hozzá. Azt közben meg egy q5 etron az ami azért elég komoly kategória.
Nem értem miért nem lehet valami tényleg ingyen? Éveken keresztül a munkahelyemen töltöttem amiért semmit nem kértek. Ez miért nem az amire én gondolok, hogy térítésmentes. Most ne gyere azzal, hogy meg kellett venni a kocsit.
Leírtam már többször, hogy mindenkinek más a nézőpontja, ennyi erővel bármilyen értékrendszerbe betehető az én nézőpontom és máris nem lesz a jó a kép. A saját értékrendszerem szerint nekem megéri a villanyautózás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest