- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Ok, lehet a 400 már nem feltétlen életszerű, és nyilván nem is célszerű kicentizve használni az akksit. Én abból indultam ki, hogy habár nem vagyok odafigyelős, de a 28-assal el tudunk menni városban ~250-280-at, akkor a 38-asnak nyilván kell tudnia ennél többet is. Jópáran járnak itt Ioniq-al 7-el és 8-al kezdődő kwh/100km fogyival. Pl. Vesa is írta, hogy a párjánál a 28as egész éves klímázós átlaga ~10kwh/100km körül van, ebben benne van a tél is és nemcsak városban, hanem M0 is használják.
"Belül ha jól tudom némileg nagyobb mint a Model 3, de kb egykutya"
Igen, itt természetesen a beltérre gondoltam. Nekem az volt a fontos, hogy minél jobban elférjünk, a hátsó sorban is, ezért anno összehasonlitottam a Kona, M3, Ioniq, új Leaf belterét, és ezek közül a legtöbb adatban az ioniq volt a nyerő, de az M3 is alig pár cm-el kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Peugeot PHE200 Mont Blanc - kerékpár
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged