Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:56:50

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12727) GypsFulvus2 válasza MasterMind (#12726) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Igazad lehet; azt hiszem az okozta a hibát, hogy szolgai pontossággal követtem az OR install utasításait, és az Oblivion launcherrel indítottam a 3. lépésnél (Run the launcher and set the resolution, graphics to highest quality, the HDR, no antialiasing). Akár tetszik neki akár nem, ha van már telepítve mod, ami OBSE-t használ, ezt a lépést nem szabad megtenni, és ragaszkodni kell az obse loader indításhoz. Amikor a gyári launcherrelvel indítottam, akkor azonal visszatért a kilépéskor lefagy hiba (jelezve, hogy a Fast Exit nem működik).
Azóta sikerült a besárgult hátterű modokat anneal-lel helyreállítanom, de a szürkévé váltakat nem lehet. Mindettől függetlenül a játék (új játékot kezdve) hibátlanul fut (legalábbis eddig semmi hibát nem tasztaltam, sem laggolást) Ismét kimásztam a csatornából, és Imperial City és környékén bolyongok. Minden mod működni látszik, még az OR-is. Nem tudom, érdemes-e újrakezdeni a telepítéseket, mivel egyelőre jónak tűnik a működés, a szürke hátterű modok ellenére is. Csatolok egy képet az installerek állapotáról, hogy lásd, hogy néz ki most a cucc.

Megtaláltam az OR ingame menüt, de egyelőre nem sok lövésem van, hogyan állítsak rajta (vagy állítsak-e egyáltalán). Sok dolog (pl. ambient occlusion) disabled-en van alapból. Te állítottál valamit ezeken, és ha igen miket? Nem tudom, te hogy vagy vele, de a karakter mozgása nem szimaptikus nekem, pl. fáklyával semmit sem lehet látni, mert kvázi az arce előtt tartja a fáklyát, vagy az alap futás sebesség is túl gyors. Egyszer lefeküdtem aludni, és nem találtam melyik billentyűvel lehet felkelni... Nem értem, miért akarnak mindent a saját ízlésük szerint megváltoztatni, és csak grafikai/környezeti hatásokat kerestem... no mindegy. A víz szép lett, de a képeken szebb, azon is lehetne még állítani. Tanács esetleg?

Most már tényleg csak a RAMDisk meg a RAEVWD és TES4LOD maradt hátra, de ezek a legbonyolultabbak.
Ez pl. "- Regenerate the DistantLOD folder with TES4LOD" gőzöm sincs it jelent. A TES4LODGEN egy exe file, és a Readme-je katasztófa, nincs benn semmi arról, mi ez és mit csinál tulajdonképpen, hol és hogyan kellene alkalmazni.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.