Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ThySoul
senior tag
Kiszivárgott az egyik DLC boss:
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nem torzítja hiszen a játék nyújtotta lehetőséggel élve játszol és haladsz.
Mindenki megválaszthatja a kihívás szintjét amire vágyik és amivel elboldogul. Van aki egy szál gatyában köcsöggel a fején segít másoknak legyőzni a legnehezebb bosst és van aki más szinten képzeli el a kihívást és az élményt.
Örülök, hogy legyőzted magad és élvezed.
-
ThySoul
senior tag
Commander niall egyébként egy baromi király boss lehetne ha nem lenne 1v3 a harc eleje
Anno fel sem tűnt mert csak felcseszett hogy egy újabb gang boss de tök menő a kinézete meg a movesetje is
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Vár még rám egy csomó boss, de eddig nagyon kellemes csalódás. Viszont a legkönnyebb karakterrel játszom, ami torzítja a képet.
A Alecto Black Knife Ringleadern killnél egy gyógyító poti ment el. Persze ehhez előtte kellett a 40x halál is, ami után tudtam mit csinál és mikor kell dodgeolni. Gondolom erről szólna a soulslike. Sokszor meghalsz, nem idegeskedsz, tanulsz és egyszer biztos jól kijönnek a lépések.
Bad Pitt
Köszi a tanácsot.
Igazábó mint laikus két dolog lebeg a szemem előtt.
Int = sebez
Vigor = túlél.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Impresszív.

Én a Marika Scarsealt lehet dobnám már, három statból kettőt nem használsz, az Int meg anélkül is elég masszív lenne, szóval annyi előnye nincs 134-es szintnél. Helyette esetleg a Radagon Icont ajánlanám, mert dexre nem raktál még pontot, ezzel látványosan gyorsabban fogsz varázsolni.
Illetve talán kicsit advanced tanács, de az equip loadod olyan 40% körül van, ahogy néztem, az ott úgy lóg a levegőben. Érdemes megcélozni vagy a 30% alatti arányt és akkor nincs nagyon páncélod, de a light rollal rohadt agilis leszel, vagy 70% alatt lenni pár ponttal, hogy még épp med loadon legyen a karakter.A szamurájt szeretik sokan indítani, nagyon jó kezdőszett és korrekt stat elosztás. A confessor nagyon fun még, egy fasza dex/faith, str/faith karakter alapja szokott lenni.
-
ThySoul
senior tag
Felhasználtam az összes szerencsémet erre a runra, kb 10 perc alatt farmoltam ki a két grave scythet. Kár hogy a From nem rakott a játékba valami kisebb kaszát, így nem az igazi a fashion soul érzés
-
ProEvoFan
nagyúr
Első boss amivel nem bírok. Alecto Black Knife Ringleader...nagyon kemény a csávó, össze vissza pattog. Meghagyom későbbre.
-
ProEvoFan
nagyúr
Szellem játékosok bukkanak fel kb 10 másodpercig. Ők jelen időben vannak arrafelé, mint én?
-
ThySoul
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem tudom miért nem tudtak anno belerakni a játékba valami szintajánlót. Tudom tudom a From szellemiség ellen van hogy bármi ilyen legyen benne, de az open world miatt szerintem nem ártana, 4 végigjátszás után sem tudom pontosan milyen sorrendben kéne haladni hogy jó legyen a nehézség
-
ProEvoFan
nagyúr
War Dead Catacombs nagyon durva.
Ott is hagytam a picsába.Majd ~20 óra jatekidő múlva újra ránézek. -
ThySoul
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az első felét nem
A Morgott harcig anno nagyon élveztem (még ha egyes esetekben láttam is egy két hibát) de utána rettentő mód megindult a lejtmenet. Most az elejétől kezdve ezt érzem. Minden boss a Sekiroból jött, neked meg DS1 moveseted van. Minden szuperagresszív, nulla időd van támadni (most is mondom itt tudok büntetni, erre az 5+ mozdulatos kombó végén előhúz még két ütést ha közel mész
) minden gombnyomásodra van valami countermove. Undorító az egész. Rettentően elfáradt ez a souls vonal a Fromnál, remélem picit pihentetik és inkább rámennek at önálló dolgokra, mint a Sekiro vagy a BB
-
-
ThySoul
senior tag
Örömmel látom hogy Morgott grab hitboxát sem sikerült még kijavítani, vagy 2 méterrel arrébb is eltalált. És még ez volt a szórakoztatóbb része a játéknak, a neheze csak most jön
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére

Akkor itt az ideje új ruhát keresni.Rennala rucija van rajtam. Ja, a Rannala fight kurva jó volt.
Meteor staff még jó lesz.
Akkor lehet rakok strengthre pontokat a Jellyfish Shield miatt. Ez állítólag a legjobb pajzs, meg ad +20% dmgt. Nem tudom használni, nincs elegendő erőm hozzá., szóval nem tudom hogy a karimnak jó e vagy sem. Viseléséhez ~10 strengthet kellene pakolni.Ez sok, ez mehetne int/vigor kombóra is. Még szerencse, hogy Rennala kiralynőnél lehet resetelni az attributet. Bár az ilyen lárva ízeket nem nagyon adja a játék.Gondolom minden resethez kell egy darab. -
ThySoul
senior tag
Grave scythere van valakinek valami buildje egyébként? Jelenleg annyi a terv hogy ráraktam egy heavy affinityt, húzom a strengthet, meg majd pakolok a faithre a buffok miatt (bloodflame blade, flame grant me strength meg golden vow). Sok helyen a phantom strike aow-t ajánlották hozzá, vagy valami olyat ahol pörög a karakter és akkor valami helikopter buildet lehet összehozni
-
ThySoul
senior tag
Na, hát ezer év után én is visszatérek a játékhoz, leginkább amiatt, mert a pletykák szerint február körül érkezik a DLC. Megjelenés után platináztam, azóta hozzá se nyúltam, de úgy voltam vele, új esély, új karakter, hátha most beránt a játék.
Hát nem
rettentően kínlódok vele, pedig a fővonalon megyek csak. Most értem leyndellbe, a wiki szerint ide minimum 90+ szint az ajánlott, 45-ös karakterrel érkeztem lol. Azért élmény látni hogy a bossok spammelése még mindig megmaradt, a Draconic Tree Sentinel ha nem lőtt vagy 10x egymás után tüzet egyszer se. Alig várom radagon teleportálós spammelését. Valahogy végigkínlódom magam rajta (scythe build lesz valami fun AoW-val, hátha ez elég lesz hogy ne töröljem le) de remélem a DLC-re kicsit kreatívabbak lesznek a srácok.
-
Bad Pritt
félisten
Klasszikus.

-
_drk
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Reddit.
Rengeteg tipp van és sokszor a hozzászólásokban még jobbak.
Általában leveling guide-al, meddig mit fejlesszél.
Csak kicsit keresni kell.Bár én mindig a volt kollégám Dark Souls3hoz javasolt buildet követem. 20-20-20, 25-25-25,30-30-30 HP, Stamina, Str és nagy meglepetések kvázi nem érhetnek.
Bad Pritt.
Nekem fextrások nem tetszettek. Azok is nagy részt videók es inkább late game buildek. -
Bad Pritt
félisten
-
ProEvoFan
nagyúr
Tudtok linkelni olyan oldalt, ahol buildek vannak?
Youtube tele van, de nekem olyan kellene, ami írásos és lényegretörő, mint pl a Diablo 4hez a maxroll.com.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Térkép ikonok hiánya ?
1.10 már tele van jelölésekkel . Megjelenéskor még az npc-ket se jelölte a map
Liurnia Academy fő bosst , ha legyőződ a remembranceból kitudod venni a Carian Regal Staffot az 60+ inttel már jobb lesz mint a Meteorite ( igazából jobb kézbe Carian , bal kézbe Meteorite és akkor a gravity meg a moon spellek is buffolva vannak )más
Újrakezdtem a játékot így kb 1 év után a 0-ról. Előtte ng+2 ig vittem
127-es astrologerem úgy megerőszakolta Malenia , hogy csak néztem
Anno 1.alkalommal astrologerrel vertem . Emlékszek , hogy 2-3 napig ott voltam , de most valami kegyetlen hp visszatöltést nyomott a lady és borzasztó kevés volt rajta a dmg-em (65 int-el ) . Erősen csodálkoztam is eddig a pontig minden nagyon könnyen ment mintha az elmúlt 1 évben nerfelték volna a nehézséget erősen , de most Mountaintops of the Giants meg Miquella's Haligtree kezd soulsos lenni kapom az 1 hiteket itt-ott ( 55+ vigorral ) . Maleniat meg River of blood buildel becsicskítottam 3 tryból van ami nem változott ez a build még mindig nagyon op. -
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Néhány szempontból. Alapból S scalinggel indul, szóval a játék elején nagyon hasznos, hogy egy kardcsapás nélkül elérhető, viszont a játék közepe táján már lesz nála jobb.
Illetve ott van mellette a Rock Sling spell, azt is érdemes összeszedni, nyitott tereken baromi erős varázslat tud lenni. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
Köszönöm, Bad Prittnek is.
Belekezdtem.Ez tényleg nagyon más, mint amihez hozzá vagyok szokva. Térképen az ikonok hiánya nagyon zavaró. Nem fogja a kezedet, ellenben még jól beléd is rúg.
Ma kinyitottam egy ládát, amiről kiderült, hogy csapda. Barakott egy barlangba, ahol kb péppé vertek. Nagynehezen kitaláltam onnan, erre látom hogy jó messze rakott a kezdő területről.
Mindegy, hazalovagoltam.
Eddig tényleg csak a térkép ikonok hiánya az, ami nagyon nem tetszik. Nehézséget leszarom, mert lehet benne farmolni a szintet. Ha meg nem menne, akkor kapok majd segítséget. -
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A flaskák számát golden seedekkel tudod növelni, ezeket a világban elszórva található arany fák tövében találod. Limgrave-ben van talán négy elszórva + kettő Stormveil kastélyban. A kétfajta flaskát bármikor újra tudod osztani egy site of grace-nél ha épp több hp-t töltő vagy fp-t töltő kéne az adott helyzetben.
-
ProEvoFan
nagyúr
Kezdő területen a tó szélén van az a sárkány.
Gondoltam neki megyek lvl28as Astrologer karimmal. Igazából megölném, ha lenne elég mana potim, nem csak kettő. Ezt a mana hiányt hogyan tudom orvosolni a kezdő területen?
-
Bad Pritt
félisten
Egyik ismerősöm húga klasszikus zenét tanult, zenél több hangszeren, soha a büdös életben videojáték közelében nem volt, majd kis gyakorlás után, hogy megszokja a kontrollert, egyből lenyomta Leonine-t, Margitot és Godrickot, majd csinált egy ábrát arról, hogy a fejlesztők hogyan használják a harcok zenéinek ritmusát, hogy könnyítsenek vagy nehezítsenek bizonyos szekciókat.
Életben nem láttam még ilyet, de működik, csak hát kell hozzá 10-15 év zeneismeret.
-
melega
őstag
A 16 éves unokaöcsém sokkal jobb nálam.Az Elden ringbe minden bosst megcsinált magától fél órán belül, igaz Meleena 6 óra volt de meglett.
Kiváló a ritmusérzéke, a zenében a hallása és a soulslikban is, látszik a zongorán.Egyből felismeri a formákat, ráérez a bossok ritmusára.
Most a DS 1 remasterdet kezdte, utána a 2,3 utána a Nioh 1,2 ha menni fog neki.Közben szereti váltogatni a játékokat tök más jellegűvel játszani.Amellett kitűnő tanuló a és az angol középfokúja is meglett simán.Szóval az hogy kinek a soulslike nehéz kinek a brutális horror szubjektív.
-
-
_drk
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Szerintem nem az idegbetegségen múlik. Én is az vagyok meg ahogy látom elég sok youtuber és streamer az, attól még simán játszol.
Most a GTA5-ozok és majdnem széttortem a kontrollert amit egy souls game se tudott elérni
Hozzáállás kérdése az egész, ez egy nehéz játék, minden méter és ellenség egy újabb lépés és haladás a cél felé.
Meg persze mindig oda kell figyelni.
Kicsit túl is van ez misztifikálva már.Arcade autóverseny játékból is kipróbálva egy komolyabb játékot rá jön az ember, hogy fékezni kell, majd minden egyes körben egyre jobban tudja bevenni a kanyart az ember.
-
Beretvás
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Hát szintezéssel itt nem kompenzálod a skill hiányát, már ha van hiánya. Spiritek formájában kell érteni az npc-t de még így sem könnyű azért. Megvan a maga varázsa, de kifejezetten idegbeteg embernek nem ajánlanám. De mondjuk a leg gázabb bossok nem kötelező jellegűek a tovább haladáshoz.
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nekem is ez volt az első fromsoftware játékom, azóta meg lement az összes ds, most másodjára az ER utána majd nekiállok a sekiro-nak is. Ha veszek ps-t lenyomom a bloodborne-t és a demons's souls-t is. Nem játszom túl sokat, de idén nem is emlékszem, hogy játszottam volna-e fromsoftware játékokon kívül mással boxon. Nekem az első óra necces volt, már a határán voltam, hogy belebaxxam a kontrollert a tv-be, de sikerült ráérezni, azóta nem is nagyon érdekelt más.
-
ProEvoFan
nagyúr
Gondolkodok a játék megvételén. Soulslike szűz vagyok, illetve kipróbáltam párat, de kibaszott nehéznek találtam őket, meg igazából hamar felkapom a vízet és felbasz.... Viszont erről a játékról mindig azt hallom/olvasom, hogy nem nehéz, mert lehet farmolni a szintet, és úgy visszamenni a bossokra. Igaz ez? Meg van npc segítség is. A szint farmolással nincs problémám.
Nem szeretnék feleslegesen kidobni 12Kt, köszi a véleményeket.
-
"Your strength, extraordinary."
-
_drk
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Jövő februárban már 2 éves lesz a játék. Ez már nem tudom milyen DLC időpont...
Én reménykedek, hogy nem csak egy új terület 120+ szintre amit pár óra alatt megcsinálsz, hanem gatyába rázzák az egészet.
Inkább fejezzék be az elnagyolt részeket és színesítsék ki amit lehet. -
cyberkind
félisten
Na, hát akkor úgy néz ki, hogy első körben február, majd 2025, ha ezek a késői dátumok hasonló minőséget jelentenek, mint anno a DS3-hoz kitolt dolgok, felőlem jöhet, alig várom!

Beretvás
A játék méretét nézve, várható volt, már csak ezért is kitarthat az évtized feléig, de inkább tovább. -
-
Gorgonka
aktív tag
Jó reggelt!
Lenne egy nagyon láma kérdésem: Először játszok az Elden Ringgel és nem jöttem rá, hogy ha van pajzsom (mondták, hogy az ratyi, de nekem bejön) és annak van parry képessége vagy affinity vagy minek nevezik és a fegyveremen pedig van mondjuk egy wild strike, akkor, hogyan tudom használni a fegyverhez tartozó képességet? Mert amíg másik pajzsom volt, addig az L2-vel használta a fegyver képességét (annak a pajzsnak nem volt semmi speckója), most viszont az L2-vel parryzik a pajzzsal, így viszont nem tudok vadul csapkodni a fegyverrel
PS5-ön játszok -
Rony949
addikt
Megjelenés óta nem nagyon játszottam a játékkal. Az az igazság, hogy sose voltam annyira oda az openworld játékokért és az ER annak ellenére sem lenyűgözött le, hogy az előző Souls részeket párossával faltam. DS1 a mai napig az egyik kedvencem, minden hibája mellett, Sekiro pedig az abszolút kedvencem a csapattól, de az ugye nem egészen Souls-like.
Az Elden Ring kb. 30-40 óra után elveszített, annyira csalódtam benne. Most adok egy második esélyt. Ezúttal máshogyan állok hozzá, remélem ezúttal sikerül berántania.
Lehet később változni fog, de jelenleg megpróbálom egy faith/strength build-del.
-
Nekem negyedik végigjátszásnál tűnt fel, hogy néha a zenék mennyire szimbiózisban vannak maga a boss ritmusával.
Például erre szenvedni tökéletes:
-
Még amikor a játék megjelent, olvastam pár fórumon, talán itt is, hogy a parry nehezebb lett itt, mint a DS-eknél. Ebben van valami, vagy ez csak egy felkapott hír volt anno?
-
Parry buildbe vagyok újonnan. A parry time javul kevesebb felszerelés mellett, vagy nem? Buckler parry nagyon adja.
-
-
-
Egyébként meg a fax kivan. Somber smithing stone-al már tele a padlás. A simát meg vadászni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ügyes vqgyok.