Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Tuti beakadt a küldi.. odadtam a tőrt D nek, Fia eltűnt a szobából de nincs itt a sárkány előtt sem..
Na nem nagy érvágás csak le akartam kaszabolni a sárkányt..
lehet az akasztotta meg a küldit hogy a 3 szerencsétlent hamarabb öltem meg mint ,hogy Fia ott lett volna? -
Bad Pritt
félisten
-
Beretvás
veterán
Fia küldijével elakadtam, párszor hagytam ,hogy megölelgessen és most nincs ott a sárkányos résznél.
Előző játékban is ugyanígy játszottam, sőt ott már az elden beast is halott volt mikor odamentem a sárkányhoz és ott ült Fia a sárkány tövében... Hol rontottam el?
-
Na eddig jól állunk, Tree Sentinel level 5-el, rövidijjal meglett
-
Nekem van most egy olyan kombó kialakulva a fejemben, hogy a Quickstepet Great Knifeal vegyítem a Bow attackkal. Szerintetek ez mennyire lehet hatásos? Lehet csak egy greedy ötlet
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Rakhatsz be bármilyen talizmánt, a faith-es spellek nagy része így is dög lassú, átváltasz meleere, ennyi volt a faith varázsa.
A sárkányos spellek még tetszettek, mert fun volt az aoe damage miatt, de sajnos a fire/rot dmg a bossok 70%-ánál kb. useless. Blood loss ftw.
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Gurranq spellt ami ajánlva van azt próbáltam és meglepődtem mennyire szar volt!
A sárkányos spellek meg faith/arc -osak. Arra még szerintem majd egy New Game+ build majd lesz.Egyébként biztos jól működik sok. Rengeteg videót néztem akkor hogysmint kéne de nekem nem adta.
-
Bad Pritt
félisten
Nincs gyűrű, talizmán van.
Amúgy Leyndell előtt össze lehet szedni mindent ami kellhet a játék legvégéig, lesz csomó sárkányszíved a sárkányos cuccokhoz, ha megtetszik valamelyik, három Crucible incantationt is össze lehet szedni, mind baromi erős és Gurranq varázslatai is faszák, amiket deathrootért ad.
Mellé összeszedsz valami baszó fegyvert, mint pl. a Halo Scythe, Winged Scythe vagy akár poénból a Grafted Dragon, megnézed melyik talizmán és sacred tear passzol leginkább az egész karakterhez és Radagonig ledarálod a játékot.
De mondok jobbat, a kezdő csettintés is olyan erős, hogy csak azzal végig lehet tolni az egészet, max az Elden Beast lesz szenvedős, mert nem fogod critelni. -
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Próbáltam abból dolgozni ami volt, se stamina, se hp, kis csóró fegyver csak, 70es faith körül, vagy 3 gyűrű amik volt ami még nem volt meg vagy csak a gyengébb volt meg. Ezt még lehetett volna erősíteni több és jobb cuccal de nem volt.
Morgott után, főleg a havas rész már sokkal keményebb. Addig majdnem mindegy mivel mész, de oda már kell egy működő build. Az akkori cucokkal amit kitudtam hozni már gyenge volt és mint írtuk nagyon körülményes.
Azután a str build a buffokkal ég és föld. -
Bad Pritt
félisten
-
_drk
addikt
válasz
WATERDACA
üzenetére
Kint a nagyvilágban el lehet velük szórakozni, de igen, Bossok ellen 1-2 spell volt ami használható.
Soknak túl nagy a casting Time is.
Néztem, hogy lehetne papír buildet csinálni, meg ilyen gyűrű, olyan gyűrű de inkább hagytam.
Meg persze túl oldalt ott vannak a cheat fegyverek például a blasphemous blade.
De Aztán ugyan úgy mint te, néztem hogy a requirements annyira magas a late game fegyvereknél, sok esetben ugye nem pure faith mondjuk csak C-re skálázódik mellé kéne a dex... -
Pont megválaszoltad azt, ami a problémám volt a classal. Ha hibridben játszol, tud élvezetes lenni, str/faith tényleg fun, vannak nagyon jó fegyverek, de majdnem ott vagy, mintha vig/str mennél. Maga a faith spellek vették el a kedvem, nagy részük használhatatlan, dög lassú, főleg a játék felétől leginkább feltűnő.
Nekem pl. a Flame of the Fell God volt hatalmas csalódás, azt vártam a legjobban, az esetek 90%-ában használhatatlan.
Az intes sorcerer varázslatok sokkal jobban tetszettek, és ott kevesebb melee is volt, naivan mentem neki a faithnek és koppantam is vele.
Az első karim egy bow samurai volt, de nagyon felületesen játszottam vele, most újra megpróbálom, tudom hogy a bowok az egyik leggyengébb fegyverek a játékban és ott is szükségem lesz meleere, de legalább nem fogom szívni a fogam félóránként 1-1 új gagyi spellért.
-
_drk
addikt
válasz
WATERDACA
üzenetére
Nekem nem jött be. Próbálgattam csak varázsolni, azért legyen HP, stamina na meg persze fp is a slot és mana miatt, de 60as faith-el nem sebzett olyan jól, de cserébe másra se volt jó a kari.
Legalábbis a játék második részén én már gyengének éreztem az akkori statok és szintemmel. Addig amúgy teljesen jó. Csak ugyebár ott van is egy ugrás nehézségben.Inkább átváltottam hibrid str/faith-re. Hagytam fp-n és faith-en pár pontot, így rengetegféle Buffal a str build is csak erősebb lett.
-
Velem van a baj, vagy tényleg megunható a Faith build a játék háromnegyedénél? Valahogy nincs akkora varázsa, mint egy Strong vagy Intes buildnek, maga a spellek nekem csalódások voltak.
Lehet hogy inkább visszatérek egy Dex bow karira, bár az sz*pósabb lesz, de legalább jobban élvezem. Most próbálgatom, hogy melyik karival menjek majd neki a DLC-nek.
-
Bad Pritt
félisten
Every time.
-
Elemér most sem volt vendégszerető, de harmadikra jobb létre szenderült.
-
Seluvis-nek mindig puppetje volt a köcsög fejű srác?
-
Most épp a claymore+knight's greatsword kombóval nyomom. Egyik sem egy extra fegyver, de élvezem így is.
-
Beretvás
veterán
Csak megszületett az első platinám.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintem van rá mód.
"First of all, Melina gets pissed off at you for inheriting the Friendzied Flame and you'll never see her again even if you undo it. But she'll be technically alive.
Having accepted this fate, you need to contact the three fingers, burn the tree yourself and then do Millicent's questline (well, you do it throughout the game). At the end of her questline you'll recive the needle of unalloyed gold. Go and beat up Malenia. Then stick the needle in her flower (it appears after reseting the area via resting at a grace). Then you'll obtain Miquella's needle. Go to Farum Azula, find dragon lord Placidusax and use the needle at his arena. Ta-da. You're burnt and maidenless, but your maiden is alive out there, you don't have friendzied eyes and you can avoid the bad end." -
Beretvás
veterán
Úgy végig lehet játszani ,hogy Melina ne áldozza fel magát a Fire Giant- nál?
-
_drk
addikt
válasz
nanamii_o
üzenetére
Szerintem akkor kap egy új teljes végigjátszást az egész.
Én reménykedek, hogy az egész játékba bele nyúlnak.Ha nagyon nincs időm és csak a végére kap új pálya részeket akkor már a sokat halogatott varázslós buildemet folytatom amit addig tuti elkezdek mire jön a DLC.
-
nanamii_o
tag
Ma láttam ezt az érdekes kérdést reditten és gondoltam én is megkérdezlek titeket. Ti melyik fegyverrel fogtok majd belevágni a dlc-be?
-
Bad Pritt
félisten
-
Beretvás
veterán
Belehet fejezni ranni quest linet ha halott az elden beast? Rájöttem, hogy eladtam a moonlight gs-t mert nem kell nekem az..
most meg csak kellene a trófeához..
nem akartam platinázni de ha már ilyen közel van megcsinálom, ez lesz az első játék amit platinázok... -
Beretvás
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Lichdragon Fortisax volt a másik..
-
Beretvás
veterán
Van még 5 trófea , abból 2 titkos/ rejtettnek írja nem emlékszem melyik. Azt sem tudom mi lehet... Érdekes lesz azt megcsinálni...
-
Beretvás
veterán
Nálam kell egyszerre lennie mind a 9 fegyvernek a trófeához, vagy elég ha már volt nálam, de pl eladtam...
-
Beretvás
veterán
Meló után utánna nézek mi kell a platinához, de mivel malekith halott már így valószínű semmi nem lesz belőle most. Max kövi játékban.
-
Beretvás
veterán
Van lehetőségem megnézni eddig melyik 2 endingem van meg? Egyiket mondjuk tudom mert az a Rannis.. de a másikat nem..
nem kellene ugyanazt újból. -
Beretvás
veterán
Hát a területije elől nem lehet elfutni, nekem nem sikerült még ha befutottam egész maliketh közepéig akkor is megdugott a villám..
Le tudom ölni csak az egy vérbeli pééééló..
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Janusz001
üzenetére
Na ja, az a csatornarendszer elég wtf volt először.

Most értem el Alexanderhez, szerintem most először sikerült végigcsinálni glitch nélkül a küldijét. Nem teljesen értem amúgy, hogy Radahn ellen elég hamar megfekszik, a Fire Giantet konkrétan 1v1-ben le tudná nyomni (azt a szerencsétlent is hogy szénné nerfelték), viszont a játékos ellen megint lepkefing. Bírtam volna, ha ő lenne a legnehezebb boss a játékban.

-
Bad Pritt
félisten
Ez a Giants' Mountaintop Catacombs megint elvett lazán két órát meg három szintnyi rúnát az életemből, pedig előre tudtam, hogy szar lesz.
Abszolút sehogy nem látom át ezt az egész dungeont:
Csak körbe-körbe mentem és pusztultam az egymás hegyére dobált watchdogok által... -
Bad Pritt
félisten
válasz
Phoen|x
üzenetére
Pont ezen gondolkoztam én is, hogy sokkal könnyebb a játék, mint tavaly. Ami nagyon feltűnő, hogy ezt a csoportok likvidálása után járó flaska újratöltést sokkal gyakrabban csinálja, mint tavaly, gyakorlatilag állandóan teli flaskával megyek.
A Grafted GS-t húztam végül, a buffok után jó tápos, fekszik minden elsőre. -
Mimic-et unom már.
Engvall kicsit tankosabb fajta, meg tetszik az aoe sebzése. Oleg-et még nem próbáltam, de beszerzem majd őt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na nem nagy érvágás csak le akartam kaszabolni a sárkányt..
Reméljük most nem felejtenek el a DLC-hez is trófeákat gyártani és lehet majd tovább gyűjtögetni, ha megjelenik.
most meg csak kellene a trófeához..