Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Céges, de már feladtuk
(BTW a Legion gamer gép, azon hivatalosan nem passthrough-olsz, nem hivatalosan meg csomó ember leírta, hogy megy. Ez workstation laptop volt.)"szerintem en Windowssal is probaltam kinyerni a BIOS-t."
Én ki is nyertem (feldobtam egy Windowst
) (haza kellett volna vinni a gépet, vagy a CH341A-t be a céghez , aztán azzal!
)"Nem hiszem hogy nagy az esely de egyes quadro kartyakra "
Mivel ez egy Quadro M2000M volt, kellett volna mennie. A noVideo hivatalosan azt mondja.@Samus : Igen...!
A cikk kb. a nyaram története

@15115 : A gamer kártyákat össze-vissza kell hackelni, az OK, de a kvadró, az hivatalosan alkalmas erre
Néztem asztali WS gépben is, de csak 2 ugyanolyan Quadro-t tudtam abba is összekukázni, amivel hajlandó is volt bebootolni, és nem lehetett azt se odaadni a virtuálgépnek :SAz USB cucc nem lett volna hülyeség, nem lett volna macera, de plusz pénz nem volt a dologra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(BTW a Legion gamer gép, azon hivatalosan nem passthrough-olsz, nem hivatalosan meg csomó ember leírta, hogy megy. Ez workstation laptop volt.)
A cikk kb. a nyaram története