- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Nekem a legion y530-on a gtx 1050 ugyanidaig jutott. Ne legyenek nagy remenyeid hogy a GPU passthrough lehetseges kifejezetten a te laptopodon.
Nekem nem felelt, ezért a VGA BIOS-t a kártyáról kellett lementeni. Elvileg ezen a mobil Quadro-n is patchelni (valójában strippelni) kellett volna a BIOS-t, ez jelen esetben azt jelenti, hogy az elejét levágni; na most ez ezen Arch-os single GPU-s leírás alapján már jól lett kinyerve a kártyáról.
A leirast ha elolvasod megegyszer, nem emliti hogy "jol kinyerni" lehetseges. Azt irja hogy ha nincs elotte semmi akkor mar patchelve van, ergo valaki mar szerkesztette, ami nalad feltehetoleg nem tortenhetett meg.
Szerintem a megfelelo kinyeressel szerintem anno problemak voltak laptopon, ajanlom osszevetni a letoltheto vbios romokkal illetve szerintem en Windowssal is probaltam kinyerni a BIOS-t.
Nem hiszem hogy nagy az esely de egyes quadro kartyakra (te esetedben asztali megfeleo, az m2000) mar van vgpu megoldas, ami egesz veletlen elindulhat mobil kartyan is. Probat megerhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest