Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Nekem a legion y530-on a gtx 1050 ugyanidaig jutott. Ne legyenek nagy remenyeid hogy a GPU passthrough lehetseges kifejezetten a te laptopodon.
Nekem nem felelt, ezért a VGA BIOS-t a kártyáról kellett lementeni. Elvileg ezen a mobil Quadro-n is patchelni (valójában strippelni) kellett volna a BIOS-t, ez jelen esetben azt jelenti, hogy az elejét levágni; na most ez ezen Arch-os single GPU-s leírás alapján már jól lett kinyerve a kártyáról.
A leirast ha elolvasod megegyszer, nem emliti hogy "jol kinyerni" lehetseges. Azt irja hogy ha nincs elotte semmi akkor mar patchelve van, ergo valaki mar szerkesztette, ami nalad feltehetoleg nem tortenhetett meg.
Szerintem a megfelelo kinyeressel szerintem anno problemak voltak laptopon, ajanlom osszevetni a letoltheto vbios romokkal illetve szerintem en Windowssal is probaltam kinyerni a BIOS-t.
Nem hiszem hogy nagy az esely de egyes quadro kartyakra (te esetedben asztali megfeleo, az m2000) mar van vgpu megoldas, ami egesz veletlen elindulhat mobil kartyan is. Probat megerhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozgásban a The Seven Deadly Sins: Origin
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Be Qiet Dark Rock PRO 4
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest