- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Nekem a legion y530-on a gtx 1050 ugyanidaig jutott. Ne legyenek nagy remenyeid hogy a GPU passthrough lehetseges kifejezetten a te laptopodon.
Nekem nem felelt, ezért a VGA BIOS-t a kártyáról kellett lementeni. Elvileg ezen a mobil Quadro-n is patchelni (valójában strippelni) kellett volna a BIOS-t, ez jelen esetben azt jelenti, hogy az elejét levágni; na most ez ezen Arch-os single GPU-s leírás alapján már jól lett kinyerve a kártyáról.
A leirast ha elolvasod megegyszer, nem emliti hogy "jol kinyerni" lehetseges. Azt irja hogy ha nincs elotte semmi akkor mar patchelve van, ergo valaki mar szerkesztette, ami nalad feltehetoleg nem tortenhetett meg.
Szerintem a megfelelo kinyeressel szerintem anno problemak voltak laptopon, ajanlom osszevetni a letoltheto vbios romokkal illetve szerintem en Windowssal is probaltam kinyerni a BIOS-t.
Nem hiszem hogy nagy az esely de egyes quadro kartyakra (te esetedben asztali megfeleo, az m2000) mar van vgpu megoldas, ami egesz veletlen elindulhat mobil kartyan is. Probat megerhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Éjszakai műszak
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Macska topik
- Sorozatok
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest