Új hozzászólás Aktív témák

• blade zte

őstag

Nekem a legion y530-on a gtx 1050 ugyanidaig jutott. Ne legyenek nagy remenyeid hogy a GPU passthrough lehetseges kifejezetten a te laptopodon.

Nekem nem felelt, ezért a VGA BIOS-t a kártyáról kellett lementeni. Elvileg ezen a mobil Quadro-n is patchelni (valójában strippelni) kellett volna a BIOS-t, ez jelen esetben azt jelenti, hogy az elejét levágni; na most ez ezen Arch-os single GPU-s leírás alapján már jól lett kinyerve a kártyáról.

A leirast ha elolvasod megegyszer, nem emliti hogy "jol kinyerni" lehetseges. Azt irja hogy ha nincs elotte semmi akkor mar patchelve van, ergo valaki mar szerkesztette, ami nalad feltehetoleg nem tortenhetett meg.

Szerintem a megfelelo kinyeressel szerintem anno problemak voltak laptopon, ajanlom osszevetni a letoltheto vbios romokkal illetve szerintem en Windowssal is probaltam kinyerni a BIOS-t.

Nem hiszem hogy nagy az esely de egyes quadro kartyakra (te esetedben asztali megfeleo, az m2000) mar van vgpu megoldas, ami egesz veletlen elindulhat mobil kartyan is. Probat megerhet.

Új hozzászólás Aktív témák