Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNRobar
tag
Volt időm egy kicsit játszani a w520-as egpu rendszeremmel, és sikerült megcsinálni hogy a dgpu és az egpu egyszerre menjen.
Tehát lehet például multigpu rendert nyomni Blenderben, vagy Mosaicot vagy Physix-et beállítani.
Most jó gpu physix-es játékokat/benchmarkokat keresek, mert a Mafia II demo benchmarkban például dupla fps-t kapok, ha a quadro 2000m van beállítva, ami elég bíztató..
Igazából annyit csináltam, hogy miután ment tökéletesen az egpu az "integrated+disabled" bios beállítással, átállítottam "nvidia optimus/enabled"-re. Majd miután a quadronak továbbra se volt nyoma sehol, az eszközkezelőben találtam egy felkiáltójeles pci-buszt, arra nyomtam egy jobb klikk+illesztőprogram frissítését. Ezekután már úgy tűnt, működik a dolog, de azért biztos ami biztos visszaraktam a 362.00-ás drivert, mert idáig ez bizonyult nekem a legmegbízhatóbb verziónak. (gtx660-nal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Filmvilág
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát lehet például multigpu rendert nyomni Blenderben, vagy Mosaicot vagy Physix-et beállítani.