Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egér probléma (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu



Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1301) BlessedElroy


BlessedElroy
senior tag

Hali guruk!

A roccat kova(+) egeremmel van problémám.Használat közben egyszerűen csak kikapcsol, leáll a működése, fény elmegy-pár mp múlva megint működik. Néha hallom is amikor kikapcsol, mint amikor az usb-ből kihúznám, néha viszont csak kikapcsol. Próbáltam a gépház és az alaplap usb-jében is.Mind a 8-ban :D. Drivert újraraktam, az sem segített.
Meghalt szegénykém, vagy menthető?

Origin: BlessedElroy

(#1302) jaffa 2843 válasza BlessedElroy (#1301) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Valószínűleg kábelszakadás. Akkor derül ki ha kicseréled a kábelé. :)

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1303) wikings2


wikings2
őstag

Sziasztok!
Van egy trust maxtrack egerem (~5500 ft volt 1,5 éve) , és eléggé lehaltak a gombjai, vagy nem tudom.
Az egér a kezdetek óta olyat produkált, hogy az egér mozgás 5-6 másodpercre leállt plug out muzsikával aztán ezután plug in muzsika és újra működött. 2-3 naponta jelentkezik ez a dolog, van hogy naponta többször is. Gondoltam olyasmire hogy nem kap elég energiát ezért akár a gombok lenyomására se mindig jut el az infó vissza a gép számára, de elég zöldfülű vagyok ehhez a témához szóval kövezzetek meg nyugodtan ha hülyeséget beszélek. Már nem cserélik mert csak 1 év garit kaptam rá (holott a weblapon 3-at írnak), de ha szerintetek kuka a dolog ahogy most kinéz ( néha megy aránylag jól néha 5 kattintásból 1 et érzékel jobb/bal ,és a drag-and-drop kb lehetetlenség), akkor mit ajánlanátok ~10-15 ezres árkategóriában gamer jelzővel? Steelseries tetszett nagyon eleinte, de teszteket olvasva a logitech és razer minőségibb/megbízhatóbb nak tűnt, ezért igazából kibékülök bármivel amit ajánlotok és bevált. Egyedüli elvárás hogy vagy 2 gomb/görgős vagy +2 bal oldali side gomb legyen rajta maximum, dotázom és többre sosem volt igényem, sőt ezt a 2 side gombot se mindig használom, valahogy sosem állt kézre a hüvelyk ujjas gombnyomás azt inkább támasztó/egérnavigáló ujjként használom.

Köszi előre is.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#1304) wikings2 válasza wikings2 (#1303) üzenetére


wikings2
őstag

Bocsánat a dupláért, a technikai része érdekelne a problémámnak tehát hogy mi produkálhatja ezt, valami energiahiány lehet-e vagy szimplán a kontakt tönkre ment ennyi idő után. Az ajánlatkérésre megtaláltam a megfelelő topicot :R

[ Szerkesztve ]

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#1305) neduddki


neduddki
nagyúr

HI!

2001.04.17. a gyartasi datuma a bj58-nak amin most kerult a mikrokapcsolo az orok vadaszmezokre, napi 8 oras iraodai sajtnassolas elszenvedoje volt:- ) /persze mikrokapcsolo csere utan vissza az iparba/

udv

neduddki

p.s. nem talltam eger tribute totyikot

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#1306) kornéliusz


kornéliusz
csendes tag

Üdv!

Trust GTX 25 típusú egerem vacakol mostanában. Ha a görgőt használom és pl. honlapon lefelé görgetek, vagy szerkesztő programban zoom-olok, akkor ugrál oda-vissza; nem egy irányba zoom-ol és/vagy görget, hanem rángatózik, mintha nem tudná, merre menjen.

Kerestem neten hozzá drivert, nem találtam így nem tudom mi lehet a baja.
Ötletek? Esetleg valaki találkozott-e már ilyen problémával?

(#1307) lalus8706


lalus8706
tag

Sziasztok,

Szeretnék kérni egy kis segítséget, információt.

Van egy Logitech G9X egerem, ami pár napja érdekes dolgokat művel. Elkezdett villogni az érzékenységet mutató bal szélső (valami futó emberkét ábrázol vagy nem tudom, mit :)) led, s a kattintásra egyáltalán nem reagál. Kb. 1 hete vettem ezt észre, de utána "észhez tért" rövid időn belül. Ma már egyáltalán nem lehet vele kattintani.

Valakinek volt hasonló problémája? Esetleg lehet ezt javítani?

Nem szívesen válnék meg tőle, mert nagyon szeretem, szerintem nehéz jobbat találni a piacon.

Előre is köszönöm!

Üdv,
Lalus

(#1308) Caizz


Caizz
csendes tag

Sziasztok!

Nemrég újítottam egy kicsit a gépemen, de a merevlemezem maradt ugyanaz. Egy Gigabyte egér+bill. kombót használtam ezelőtt a géppel, de sajnálatos módon elhagytam valahol az egeremet.

Ebből kifolyólag a következő helyzet áll fenn:

A billentyűzetem működik a gépemmel, de bármilyen egeret dugok be, a rendszer érzékeli, de a kurzort nem tudom mozgatni. Háromfajta egérrel is kipróbáltam, mindegyik működik más gépekkel.
Gondoltam, hogy frissíteni kéne a drivereket, de ezt nem tudom megtenni, mivel nem tudok navigálni kurzor nélkül.

Valaki tud segíteni? Nagyon megköszönném. :)

(#1309) donatel


donatel
tag

Sziasztok!

Most vettem egy sharkoon fireglider optical egeret és azt szeretném kérdezni hogy a legmagassab (3000 dpi) felbontáson másnak is villog (sárgán és pirosan) a led? Ennek így kell működnie?

Azt meglehet nézni az egér telepített szoftverében hogy éppen mekkora dpi-n áll az egér?

(#1310) lalus8706 válasza donatel (#1309) üzenetére


lalus8706
tag

Szia,

Nem ismerem az egeret, illetve a gyártó szoftvereit, de elvileg igen, látnod kéne a beállításokat. Sőt, módosítani is tudni kéne a különböző fokozatok dpi-jét - vagyis a logitechnél így van.

A villogásról lövésem sincs, viszont a ledek színét is lehet változtatni - vagyis a logitechnél így van. :)

Üdv,
L

(#1311) SuzyUnni


SuzyUnni
csendes tag

Sziasztok!

Egy számomra eléggé idegesítő problémával fordulnék segítségért hozzátok. Kb. egy éve vettem egy GIGABYTE FORCE M7-es optikai egert és ezzel együtt pedig vettem hozzá egy egárpad-ot is. Eleinte úgy működött mint az álom de aztán nagyjából 3-4 hónap múlva elkezdett az egér az egérpadon érzéketlenné válni, néha kihagyott, de pl. az egérpad szélénél ahol nem volt használva működött. Az egérpad meg lett tisztítva, de semmi javulás. Úgy tudtam az egeret működésre bírni az egérpadon, hogyha kihúztam a gépből és visszadugtam, de egy idő után ez sem működött. Odáig fajult a dolog hogy most már az egerem egyáltalán nem működik rajta , meg sem mozdul az egérpadomon, de viszont sima papíron vagy kartonon minden probléma nélkül működik... Az egérpad amúgy szinte új állapotban van és más egér tökéletesen működik rajta. Most pont tegnap viszont már ott tartottam hogy a papíron sem akart működni egyáltalán ezért szétszedtem és arra rögtön rá is jöttem hogy ahol megy be a vezeték az egérbe az egyik vezeték kicsit kontaktos, de viszont most, hogy néha rendesen érintkezik (legalábbis szerintem mivel a papírfelületen utána működik) még az egérpadon így sem moccan. Csak gondoltam azért írom le ha esetleg ez is közreműködhet az problémában.

[ Szerkesztve ]

(#1312) Kiswarga


Kiswarga
újonc

Sziasztok!

Olyan problémában kérnék segítséget, hogy a minap vásároltam egy Logitech G300-as egeret, azonban hiába van bedugva nem mozog a kurzor. Világít meg minden tehát érzékeli a gép de használni nem tudom.
Próbáltam a laptopon azon tökéletesen működik. Volt gép restart, driver telepítés de az sem ismerte fel.
Valaki segítsen ha tud légyszi. :) Köszönöm előre is.

(#1313) jaffa 2843 válasza Kiswarga (#1312) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Másik USB portban próbáltad? Esetleg eszközkezelőben megkeresed, jobbkatt->eltávolítás, majd hardverváltozások keresése.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1314) Kiswarga válasza jaffa 2843 (#1313) üzenetére


Kiswarga
újonc

Megoldódott a probléma az eszközkezelőben kellett bűvészkedni egy kicsit. :) Köszönöm a segítséget!

(#1315) rgeorge válasza F-ECT$ (#1296) üzenetére


rgeorge
addikt

A menet a következő: itt regisztrálsz, és létrehozol egy új RMA-t. Itt meg kell adnod a sorozatszámot meg a vásárlás helyét. Ha garanciális, akkor választhatod az ingyenes szállítást (oda és vissza). Meg kell adnod az elvitel és szállítás helyét is.
Ha elfogadták, akkor itt tudsz RMA vonalkódot nyomtatni. Egy dobozba beteszed az egeret, a számlát (másolat elég) és az RMA vonalkódot. A vonalkódot a dobozra is ráteszed. Egyszer csak (egy-két napon belül) jön a GLS futár, elviszi az egeret. Megjavítják, visszaküldik (kb. 10 nap), az eseményekről kapsz emailt, a visszaküldés csomagszámát is megadják, követheted a gls oldalán.
Én most intéztem az MX Anywhere második, egyben utolsó körét, egy hét múlva jár le a garancia, illetve +20 nap a kétszeri 10 napos javítás idejével.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#1316) hülyegyerek


hülyegyerek
addikt

Sziasztok.
6 éve használok egy A4tech X-750BF egeret, és eddig semmi baja nem volt. Mostanra viszont a görgője elkezdett fura dolgokat művelni. Görgetésnél nem mindig arrafelé megy a szöveg, amerre a görgőt mozgatom, és egyáltalán nem lehet benyomni, ami azért baj, mert tervezésnél szükségem lenne rá. Maga a kurzor néha ugrál, de ezt betudom a kopott egérpadnak.

Lehet a görgőhibával valamit kezdeni, vagy inkább nyugdíjazzam ?

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#1317) jaffa 2843 válasza hülyegyerek (#1316) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Egy szétszedést, takarítást megér.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1318) Mate


Mate
nagyúr

Sziasztok!

Steelseries egerem oldalán a gumi elkezdett kopni, bomlani. Lehet valahol kapni hozzá újat?

(#1319) hülyegyerek válasza jaffa 2843 (#1317) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Szétszedtem, kitakarítottam, de rá kellett jönnöm, hogy sajnos menthetetlen. A probléma a következő:

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#1320) flanki válasza hülyegyerek (#1319) üzenetére


flanki
aktív tag

Ha szereznél egy ilyen egeret, ami bontásra van ítélve talán kitudnád cserélni a görgő tartóját! Nem? :U

(#1321) xcvbxcvb válasza lalus8706 (#1307) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Lehet hogy a szalagkábel van kicsúszva, vagy nem érintkezik rendesen, ami a nyákot és az oldalsó kapcsolókat köti össze.
Szét kellene szedni és megnézni.

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#1322) hülyegyerek válasza flanki (#1320) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Úgy döntöttem, hogy nem szenvedek vele, rendeltem egy Bloody V7-et kemény 5,5k-ért. Ha találtam volna egy donor x-750-et, megveszem + kifizetem a postát, ugyanitt lennék anyagilag.

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#1323) jaffa 2843 válasza hülyegyerek (#1322) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Az egeres topikba kellett volna benézni a random egér rendelés helyet... :(

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1324) hülyegyerek válasza jaffa 2843 (#1323) üzenetére


hülyegyerek
addikt

1. Miből gondolod, hogy nem néztem be ?
2. Miből gondolod, hogy random egér rendelés volt ?

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#1325) flanki válasza hülyegyerek (#1322) üzenetére


flanki
aktív tag

Jó kis rágcsálónak tűnik, főleg annyiért!
Nekem 2 hétig volt MSI-DS100 Interceptor-om de gariba vissza lett küldve mert rossz az optikája...
Azóta is egy Microsoft laptop egeret használok! :D
De egy ilyen Bloody v7-ért szó nélkül adnám az Interceptort! :DD

[ Szerkesztve ]

(#1326) xcvbxcvb válasza hülyegyerek (#1319) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

2 komponenesű epoxi ragasztóval ki lehetne pótolni a hiányt. Beletenni valami vékony réz lemezt vagy fóliát hogy ne kopjon annyira és jó is. :)

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#1327) jaffa 2843 válasza hülyegyerek (#1324) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Mert egy rosszacska egér. Ha megnézted az ajánlásokat, akkor nem lyukadhattál volna ki ennél a 'véres' egérnél. De mondjuk ha pár centin mozgatod akkor mindegy. :)

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1328) hülyegyerek válasza jaffa 2843 (#1327) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Képzeld, nem pár centin mozgatom, és az x-750-el is bőven jól elvoltam az előző 6-7 évben. Az meg, hogy a "Milyen egeret topik" arról szól, hogy minden szar, ami nem Razer, Logitech, vagy Steelseries, szerintem nem tükrözi a valóságot. Mindenkinek más az igénye, és aki nem MMO-zik, annak szerintem felesleges 15-20 k-t kiadnia egy egérre.
Külföldi teszteket olvasgattam a v7-ről, és mindenhol nagyon dicsérték. Pár helyen a szoftverét húzták le, mert a makrókért fizetni kell. Én nem makrózok, szóval nekem mindegy.

szerk: Amúgy érdekelne, hogy milyen tesztre, felhasználói beszámolóra alapozod azt a kijelentést, hogy "rosszacska egér".

[ Szerkesztve ]

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#1329) jaffa 2843 válasza hülyegyerek (#1328) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

A netes egértesztek nagyrésze semmit nem ér. Fogalmuk sincs hogy mit kell tesztelni egy egéren. Az 'MMO' egerek egyébként nem jók, sőt olcsóért ig van jó egér. Igazából amíg nem volt jó egered, nincs összehasonlítási alapod, ergo nem tudod hogy mi a különbség. Egyébként hány cwntin fordulsz 360 fokot?

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1330) hülyegyerek válasza jaffa 2843 (#1329) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Nyilván én vagyok a hülye, hogy megelégszem ezekkel az 5k-s a4tech-ekkel....
Tudod ez olyan, hogy hiába jó autó a Ferrari, meg megy 300-al, ha én nem akarok 300-al menni. Van más, amire elkölthetem az árát, meg bőven elég nekem a 140-es száguldás is.
Ezt a körbefordulás dolgot nem értem...

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#1331) jaffa 2843 válasza hülyegyerek (#1330) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Játékban hány centi egy körneordulás?

[ Szerkesztve ]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1332) hülyegyerek válasza jaffa 2843 (#1331) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Fps-ben kevesebb, autósban több :D
Viccet félretéve : fogalmam sincs, még sohasem gondolkodtam rajta, hogy le kellene mérnem.

Autodesk Inventorban viszont baromi sokat mozgatom. Az elmúlt 2 hónapban annyit játszottam, hogy végignyomtam az első küldetést a Sniper Elite v3-ban, viszont a 3d-s tervezést minden nap gyakorlom.

[ Szerkesztve ]

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#1333) flanki válasza jaffa 2843 (#1327) üzenetére


flanki
aktív tag

Már miért lenne rossz? Mert A4tech? :D

[ Szerkesztve ]

(#1334) hülyegyerek válasza jaffa 2843 (#1331) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Na most csakazértis lemértem : 5-6 cm

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#1335) jaffa 2843 válasza hülyegyerek (#1334) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Pont ezért mindegy.

(#1333) flanki

Nem, azért mert kakit raknak bele. Volt jó belű a4tech, de azt már nem lehet kapni. Nekem még van egy régi szériás a4teck x718bk-m, ami jó, de elkezdték a rosszféle Pixart-ot pakolni bele, ami mérföldekkel rosszabb. Sajnos nem a minőségre megy a legtöbb cég, ez van. Van néhány, aki nem csak a dobozzal akar vásárlót nyerni, de ritka. Logitech és Zowie elég jó példa. Egyre jobb egereket gyártanak, mert érdekli őket és figyelnek az igazi igényekre. :)

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1336) Kolondrum


Kolondrum
félisten

Üdv! Olyan lehet, hogy egy egér csak játékok alatt nem jó? Értsd: Kihagy.
Én 10 éve nem játszok, eladtam egy IME-t és állítólag ez a baja. Fasgnak tartom ezt... Unom.

(#1337) Kolondrum válasza Kolondrum (#1336) üzenetére


Kolondrum
félisten

Ezek szerint én mióta megvolt hibásan használtam, mert 10 éve nem játszok, de amikor netántán játszottam akkor nem tapasztaltam. Ja és 1.0-ás ritkaság.

(#1338) hülyegyerek válasza xcvbxcvb (#1326) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Ha lesz időm, megcsinálom, csak epoxit kell vennem. Rézlemez helyett kap alufóliát. A rezet inkább leadom a Méhbe.

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#1339) papuch


papuch
csendes tag

Sziasztok! Lehet, hogy nem is jó topicba írok, de a problémám a következő. Ha az asztalon bármelyik ikonra kattintok, rögtön megkérdezi, hogy biztosan törölni akarom-e. Csak akkor tűnik el, ha az igent választom. Így ha bármit az asztalról szeretnék elindítani, nem megy, mert ki kell törölnöm. Előre is köszönöm a válaszokat.

(#1340) jaffa 2843 válasza papuch (#1339) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Úgy tűnik, hogy valami fertő van a rendszerben.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1341) Freezbeee


Freezbeee
csendes tag

Sziasztok! Van egy Ozone Radon 3K nevű rágcsálóm , eddig tökéletesen működött , ma bekapcsoltam a pc-t és akárhogy mozgatom nem mozog a kurzor , próbáltam másik usb-be dugni , kipróbáltam másik gépen sehol semmi . A görgő és a gombok működnek . Ideje elköszönnöm tőle ? :(

(#1342) Moethe


Moethe
csendes tag

Sziasztok!

Van egy Steelseries Rival egerem (januárban vásárolt, tehát nincs egy éves), ami az elmúlt kb. egy hétben meglehetősen furcsán viselkedik. Adott játékokban amelyekben az elmúlt egy hétben próbáltam (CS:GO, Dota 2, WoW) mindig fennállt a probléma, így a játék oldali hibát kizárhatjuk.
Az egér néha fogja magát, és mintha "lag"-olna (nem tudok rá jobb kifejezést), tehát hiába húzom, van egy fél másodpercnyi idő kb., amikor nem mozdul, majd követi a mozgást, de nem késve, hanem onnan, ahol magához tér, és ezt random időközönként csinálja. Próbáltam már más USB portba dugni (közvetlenül a gépbe van dugva, tehát nem külön hub-on keresztül), de nem segített. Arra gondoltam lehet a kábel hibája de sehol nincs megtörve és használat során sem érik olyan erők/feszültségek amik a tönkremenetelt indokolnák.
Meglehetősen idegestő probléma. A kérdésem az, hogy ez vélhetően az egér hibája-e, vagy mégis valahol a rendszerben van a hiba, tehát valami más hardverrel nem jön ki (bár elég újkeletű a dolog és azóta nem változtattam semmilyen hardvert a gépben), vagy belefér a garanciálisan orvosolható hibák közé?

Előre is köszi!

(#1343) jaffa 2843 válasza Moethe (#1342) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Legelőször próbáld meg másik géppel, szoftver nélkül.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1344) Moethe válasza jaffa 2843 (#1343) üzenetére


Moethe
csendes tag

Mióta megvan az egér a steelseries saját szoftvere nem frissített, és a hiba megjelenése óta nem változott a szoftverkörnyezet, ezért nem tartom valószínűnek hogy attól bolondult volna meg. Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy az egér minden beállításon ezt produkálja. Abban az esetben pedig, ha mégis másik gép kéne neki + szoftver nélkül, akkor inkább gari és csere valami másra, mert valahogy nem érzem reálisnak azt, hogy minden mást egy komponenshez igazítsak.

(#1345) iTzTiGeR


iTzTiGeR
tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy (számomra) elég érdekes dologban.
A probléma a következő lenne: Eddig egy Microsoft Sidewinder x5-öt használtam géphez. Néha mikor TV-re van kötve gép akkor tabletről vezérlem kurzort. Itt már tapasztaltam egy olyan hibát, hogy ha bármiféle telepítést akarok csinálni, vagy megnyitom a feladatkezelőt, tehát bizonyos dolgok ha előtérbe kerülnek akkor nem tudtam irányítani a kurzort tovább a tablettel, csak az egérrel. Ezt elkönyveltem az app hibájának. Viszont, szegény egerem elhalálozott, helyette lett egy Asus Strix Claw. A gond az, hogy ugyanazt a hibát tapasztalom mint a tabletes kontrolnál, azzal a különbséggel, hogy a kurzort mozgatni tudom az egérrel, viszont semmiféle kattintást nem érzékel a windows. Ha átváltok más programba a telepítésből/feladatkezelőből/bármiből aminél előjön a hiba, akkor megint működik az egér. Van bármi ötletetek mitől lehet ez?

(#1346) depzoo


depzoo
tag

Sziasztok!

Setpoint (?) problemam adodott.

Vadonatuj gepem van most szereltem ossze, windows 8.1 x64.

A regi logitech g400s viszon valamiert nem latszik a setpointban, annyit ir setpoint hogy no device dugjak be valami logitechet.

Tobbi win7 x64-es gepen siman megy.

Valakinek otlet?

Koszonom.

Ryzen + Vega (?)

(#1347) jaffa 2843 válasza depzoo (#1346) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

LGS kell neki.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1348) depzoo válasza jaffa 2843 (#1347) üzenetére


depzoo
tag

Bocsi rosszul irtam, azzal probalom hasznalni.

Most meloban vagyok de idokozben talatam egy ilyet hatha ez fog segiteni:

[link]

Ryzen + Vega (?)

(#1349) depzoo válasza jaffa 2843 (#1347) üzenetére


depzoo
tag

Nem sikerult a linkelt megoldas.

Legujabb LGS van fent es No Devices Detected.

Bakinek barmilyen otlet?

Ryzen + Vega (?)

(#1350) flanki válasza depzoo (#1349) üzenetére


flanki
aktív tag

ha átrakod a kompatibilitását a setpointnak win7-re, úgy próbáltad már?

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egér probléma (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.