Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egér probléma (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu



Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6001) november


november
tag

Sziasztok!

Van egy Logitech G203 egerem és azt vettem észre hogy mostanában olyan mintha a kurzor sokkal lassabban reagálna. Rádugtam egy sima egeret és ugyan azokkal a beállításokkal az sokkal gyorsabban mozog. Mi lehet a baja? Windows 10 Pro 21H1-es rendszert használok.

(#6002) egymegegy1 válasza november (#6001) üzenetére


egymegegy1
tag

Próbáld ki másik gépen ha van rá lehetőséged. Esetleg egy alapos tisztítást is eszközölhetsz az sosem árt. Egyébként van egy teszt erről az egérről itt prohardveren. A dipi beállítások és jelzések nem teljessen fedik a valóságot , valahogy úgy kell elképzelni hogy pl 400dpi g203-nál csak 350/370.

(#6003) kriszwells


kriszwells
aktív tag

Üdv! Nekem egy G305-ös Logitech egerem van, és nálam az a probléma, hogy pár napja azt vettem észre, hogy folyamatosan, mintha elvesztené a jelet. Gyakran duplán kattint, ahol csak egyet akarok, illetve szöveg kijelölésnél nem jelöl ki, mert mintha húzáskor elengedném az gombot. Illetve a duplakattintásnál pl. PS vagy Lightroomban, ha csúszkát elhúzom adott értékre, akkor visszaáll az eredeti 0-ás értékre (ugye LR-ben a csúszkán duplakatt. az alapértelmezett visszaállítás). Köszönöm!

*Azt hozzátenném, hogy a jeladója eddig kb. 40 centire volt tőle egy USB hosszabbítóban, most beleraktam a gép USB csatlakozójába, ami így kb. 70 centire van (ez csak nem sok neki)?
Esetleg az lenne-e gond, hogy az USB csatlakozó nem jól adja le a feszültséget? Mellette van a billentyűzet jeladója, ha még beledugok egy pendriveot vagy külső HDD-t, akkor sokszor a neten is lelassítja, vagy le is kapcsolja, aminek a vevője szintén usb-ben van, igaz a gép másik oldalán. :))

[ Szerkesztve ]

Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA

(#6004) Locutus


Locutus
veterán

Az mitől lehet, hogy g pro wireless a belső memóriában tárolt 800dpi-vel sokkal gyorsabb, mint ha szofveresre állítom át, ahol viszont szintén 800dpi van beállítva?
Ezt csak win11 óta kezdte csinálni...

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#6005) Breszko


Breszko
csendes tag

Sziasztok!

Van egy Logitech G602-es egerem amiben nem rég kapcsolót cseréltem (meg is oldotta a problémáját), viszont valószínűleg nem bírta a szétszerelést a benne lévő szalagkábel, és most ez adta meg magát (eléggé meg volt törve benne alapból is).
Kettő van benne, egy kisebb és egy nagyobb, nekem a nagyobbra lenne szükségem, ami az egér felső felét köti össze az alsóban lévő nyákkal.

Van esetleg valamelyikőtöknek tippje, hogy honnan tudnék ilyet minél gyorsabban (vagy akár bárhogyan is) beszerezni?

Egyetlen helyet találtam idáig, ahol PS4 DualShockhoz lehet kapni, ránézésre a 14 pines talán jó lenne nekem is, de ebben se vagyok teljesen biztos.

[ Szerkesztve ]

(#6007) K1LLMy53Lf


K1LLMy53Lf
senior tag

Sziasztok,

eltört a görgő tengelye a Logitech G403as egeremben. Tudtok valami helyet, ahol ezt mo-on be lehet szerezni vagy csak aliexpress van, mint opció?

előre is köszi a segítséget :R

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#6008) Dtomka


Dtomka
veterán

Sziasztok!
Van egy Razer Deathadder Elite egerem. A probléma az, hogy a jobboldali mikrokapcsoló problémás, duplán kattint. (néha)
A kérdésem, tudok bele venni mikrokapcsolot és ha igen melyiket és honnan?
A segítséget előre is köszönöm.

(#6009) Zaied válasza Dtomka (#6008) üzenetére


Zaied
addikt
LOGOUT blog

Japán Omron, Kailh GM8.0/4.0.
Japán Omron TME vagy falcoon.
Kailh kapcsolót aliról mondjuk.

(#6010) De4d válasza Dtomka (#6008) üzenetére


De4d
őstag

Hasonló problémája van nekem is az egérnek. Korábban már kétszer is tudtam vinni javításra, itt a ph-n valakihez, de már évekkel korábban. (Aki ki is cseréli)
Nem tudja valaki ki fogalkozik még ezzel Budapesten? Esetleg látogatja ezta fórumot jelentkezzen!

Minden jó, ha a vége jó!

(#6011) (ex)Cat


(ex)Cat
senior tag

Adott egy már nem garanciás Gladius II. A hülye fejemmel rányomtam a FW frissítésre az Armoury Crate programban és persze nem sikerült neki. Innentől nincs Aura Sync, semmiféle sebesség, egyéb állítási lehetőség. A Crate csak annyit érzékel belőle, hogy valami hiba van, próbáljam a FW frissítést, de eddig minden kísérlet kudarcot vallott. Az ASUS programokat már leszedtem, újra telepítettem, az ASUS odaláról a GladiusII Fix Toolst elindítottam, de nem változott semmi, beszéltem az üf. szolhálattal, akik nagyjából uazt javasolták amit én is próbáltam, de semmi. Végül azt mondták, hogy vigyem el "bármelyik" szervizbe, majd ott megjavítják. Ötlete nem tudtak adni, hogy hova, csak annyit, hogy "rengeteg szervíz van" .

Van valakinek vmi elképzelése, hogy
1. Hogy lehetne esetleg manuálisan a Crate programot megkerülve leszedni a FW-t és ezt valahogy feltölteni az egérbe?
2. Ha ez nem járható út, akkor vmi olyan szerviz ahol foglalkoznak ilyesmivel? Esetleg netán Szeged környékén?

(#6012) Dtomka válasza Zaied (#6009) üzenetére


Dtomka
veterán

Köszönöm a választ. Melyiket vegyem? Inkább kapcsoló csere mint egér...
#6010 De4d
Szerintem nem lehet olyan nagy dolog, simán Te is megtudod csinálni.

[ Szerkesztve ]

(#6013) De4d válasza Dtomka (#6012) üzenetére


De4d
őstag

Nincs hozzá felszerelésem, és annyira nem is próbálkoznék vele :)
Volt itt korábban valaki aki megcsinálta, nem kért érte úgymond semmit, de ha valaki beválalná viszek neki viszek vendégem egy sörre vagy csokira (azt tudom aki csinálta nekem az a csokit szerette)

[ Szerkesztve ]

Minden jó, ha a vége jó!

(#6014) Zaied válasza Dtomka (#6012) üzenetére


Zaied
addikt
LOGOUT blog

GM8.0-át javasolnám.

Hát páran rám írtak mostanság szétégetett forr szemekkel mit lehet csinálni :) Az ólommentes forrasztás nem nagyon szokott menni a legtöbb embernek, főleg az újabb egereknél...

(#6015) FireKeeper válasza De4d (#6013) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

az nem én voltam véletlen? :D mostanában megint BP-n vagyok, tarifa változatlan :DDD

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#6016) De4d válasza FireKeeper (#6015) üzenetére


De4d
őstag

Á de de, írtam privátban :)

Minden jó, ha a vége jó!

(#6017) xrvman


xrvman
őstag

Sziasztok!
Nincs 1 hónapos Razer Basilisk V3, görgője, nem fut szabadon. Hiába váltom át, a felületen tactile - free spin - smart reel, csak kattogva görget.
Akár a gombbal, akár a Razer Synapse felületen váltom át, semmi, mutatja hogy vált, de érdemi változás nem történik..
Volt egy Razer Synapse frissítés és mintha azóta csinálná., ám nem tuti.
Másnak is van hasonló? (problémája)

(#6018) Dtomka válasza Zaied (#6014) üzenetére


Dtomka
veterán

Rendben, köszönöm!
Biztos nem olyan egyszerű, de kis ügyességgel megoldható.

(#6019) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Sziasztok!

Sajnos 2 egerem is jobb klikkes lett sőt a Razer Trinity balos is. Egyáltalán nem tartják ha nyomva tartom a gombokat. Ablakmozgatásnál és játékoknál meg úgy alapvetően borzasztóan zavaró.
Szeretem a Trinity vonalat és van is nekik már Naga Pro, ami Wireless. Afelé szeretnék menni, hogy már ne legyen kábel viszont legyen ott tartaléknak. Tudtok hasonló jó egeret? Sok gombos és Wireless? Naga Pro azért elég drága.

Azt azért hozzátenném, hogy lehet a firmware frissítés óta úgyhogy majd megpróbálok régebbit feltenni ha feltudok. Nem tudom egy takarítás segítene-e amellett. Nagyon nem akarnám szétszedni.

Olyan, hogy pl. játékban az íjjal úgy kell célozni, hogy nyomva tartom a jobb egérgombot. Ez úgy zajlik le most, hogy céloz, elengedi és vagy úgymarad vagy becélozza megint. Szóval klikk, majd elengedi magától hiába nyomom. Bal hasonló mikor fel kell húzni. Szintén elengedi egyből. Az eddig nem volt ilyen. Azért gyanús a firmware. Mondjuk nem is mai egér. De nem mindig jön elő. Ezért is gyanús, hogy nem biztos hogy (csak) hardver hiba.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6020) SpaceJam


SpaceJam
aktív tag

Nem kifejezetten probléma, csak más topikba nem illett a kérdés:

Okozhat input lagot az, ha nem közvetlenül az alaplapi USB-be van dugva az egér (Zowie), hanem egy Dell monitor 2.0-ás hubjába?

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#6021) Zaied válasza SpaceJam (#6020) üzenetére


Zaied
addikt
LOGOUT blog

Igen.

(#6022) tboj


tboj
tag

Sziasztok!

A Logitech G203-asom görgővel való klikkelése tönkrement. Milyen mikrokapcsolót kellene szereznem a javításához? Ha esetleg itthoni beszerzési forrást is tudnátok mondani hozzá, annak még jobban örülnék.

A bal klikkhez találtam japán omron kapcsolót itt a hardveraprón, de gondolom azok nem kompatibilisek a középső gombbal. (?)

Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

(#6023) tboj válasza tboj (#6022) üzenetére


tboj
tag

Aki esetleg tudja a választ, ne tartsa magában, de közben kutakodtam tovább és a legközelebbi amit találtam az az Omron B3F-1000 nevű kapcsoló, ami G602-esbe megfelelő. Gondolom ezek az egerek nagyrészt ugyanolyan kapcsolókat használnak és így a G203-assal is kompatibilis lesz.

Ehhez ráadásul találtam beszerzési forrást is helyben (Szeged) személyes átvétellel. Meg is rendeltem, max. 59 forintot bukok rajta, ha esetleg mégsem lesz jó bele. :)

Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

(#6024) SpaceJam válasza Zaied (#6021) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

És szimpla fél méteresnél kisebb USB hosszabbítóval? Nyilván nem a fény megnövekedett útjának hosszától aggódom. :D

neszetools.hu ● pc360.hu

(#6025) Zaied válasza SpaceJam (#6024) üzenetére


Zaied
addikt
LOGOUT blog

Egy monitor USB hubot írtál, ott előfordulhat.
Sima kábelen 5 méter fölött lehetnek komolyabb bajok.

(#6026) SpaceJam válasza Zaied (#6025) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Köszönöm, akkor a meghosszabbítás lesz a megoldás.

neszetools.hu ● pc360.hu

(#6027) Zaied válasza SpaceJam (#6026) üzenetére


Zaied
addikt
LOGOUT blog

Érdemes ott is a jóminőségű kábelekre támaszkodni.

(#6028) SpaceJam válasza Zaied (#6027) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Ilyen Delock-ot vettem, ez tűnt a a legjobbnak, ami nem túl hosszú USB 2-es kábel.

neszetools.hu ● pc360.hu

(#6029) Chosen


Chosen
addikt

Sziasztok!

Kapcsolót honnan érdemes beszerezni szerintetek, ami megbízható forrás? Hazánkból is lehet rendelni, vagy külföld mindenképp? Amikből egy-egy párt vennék kezdésnek:

OMRON D2FC-F-K Blue 50M
Omron D2F-01F (Japán Omron)

(#6030) Chosen válasza Chosen (#6029) üzenetére


Chosen
addikt

Utóbbira már látom is az ajánlott forrást innen apróról. Akkor előbbi kérdéses még. :)

(#6031) Thunder82


Thunder82
aktív tag

Sziasztok
Lenne egy nem mai darab Steel Series Sensei Wireless egerem ami ha bármerre húzom akkor olyan mintha elvesztené a jelet kihagy, nem pontosan követi amerre húzom és ezt elég durván csinálja. Kábelesen is ugyanez a probléma, ha rádugom.

- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R

(#6032) watador600


watador600
senior tag

Sziasztok!

Vettem egy Logitech G pro X Lightspeed egeret és olyan problémám lenne vele, hogy a középső gomb lenyomására olyan mintha jobb klikket nyomnék.

Kiváncsiságból elindítottam a G HUB makró felvételt és lenyomva a középső (görgő) gombot és a jobb klikket ugyan azt a funkciót vette fel.

Ezt tudom szerintetek a szoftverben valahogy módosítani vagy előfordulhat hogy hibásat kaptam?

Köszi!

Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"

(#6033) Livius


Livius
őstag

Sziasztok!

A családban, egy kb 5-6 éves vezeték nélküli (nem Bluetooth-os) Logitech egérnek elveszett a wireless USB receiver-je, ezt utólag valahol lehet pótolni az egérhez, vagy az egér mostantól max dísznek lesz jó?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#6034) Zaied válasza Livius (#6033) üzenetére


Zaied
addikt
LOGOUT blog

Logitech supporton tudsz kérni.

(#6035) Evome


Evome
aktív tag

Segítségre lenne szükségem az okosoktól.
Van egy videójáték amit szeretek elővenni minden év végén 4-5 napra, de sajnos kitiltották az A4 tech ekereket belőle, mert van egy széria (bloody mouse) ami scriptelhető.
Nos a játék semmilyen A4 tech egérrel bedugva, nem engedi hogy a szerverekre csatlakozzak. (nekem a x-748k modell van)

Van valami megoldás hogy a gép azt érzékelje hogy más fajta egér van nekem bedugva ? Van egy 1500ft-os tescos egerem, de azzal az alapvető játékbeli elemek nem mennek. (reflex / célzás/ nincsenek rajta extra kényelmi gombok)

Előre is köszönök minden segítőkész választ :R

Humans Killing Humans Since birth of Humans

(#6036) Krystal_s


Krystal_s
addikt

Sziasztok!
Sokszor óta alvóba teszem a gépet (notebook), amit egérrel szoktam ébreszteni úgy, hogy egyik gombra kattintok.
Vettem ma egy vezeték nélküli Logitech egeret, aminél semmi gombot nem kell megnyomni, apró mozdulatra már felébreszti a gépet. Nagyon zavaró. Véletlen hozzáérek, vagy elég az asztalhoz és már ébreszti a gépet,
Szerintetek ez normális? Kényelmetlen, hogy állandóan ki kell kapcsolni az egér alján lévő gombbal, amit csak körömmel lehet olyan pici.

(#6037) Lajtorja válasza Krystal_s (#6036) üzenetére


Lajtorja
aktív tag

Szerintem normális. Nem lehet hogy a korábbi egered teljesen aludt és csak kattinstásra kelt fel, míg az új már olyan "okos" hogy néha ránéz a szenzorra mozdult-e? Amúgy meg fordítsd hanyatt ha nem akarod hogy mozduljon :)

--- ---

(#6038) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Hello!

Ezt ide is belinkelem, mert nagyon gyanús, hogy a probléma forrása az egér körül van.

Szóval szerintetek mitől lehet? Mert ez nekem nagyon fura.

(#6039) Lajtorja válasza SunMount3r (#6038) üzenetére


Lajtorja
aktív tag

Csak tipp, de próbáld ki hogy polling ratet leveszed 500/250/125Hz-re.

--- ---

(#6040) SunMount3r válasza Lajtorja (#6039) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

A másik linken (a mi az előzőben van) írtam, hogy próbáltam azt is. 125-ön javult kicsit, de messze nem az igazi, még így is játszhatatlanul Lag-ol.

Kipróbáltam egy másik egérrel (CM Xornet) és ugyan az a helyzet. Tehát nem a G400s miatt van specifikusan úgy tűnik. Valami az USB kezeléssel nem stimmelhet? Mármint ahogy az egereket kezeli, mert mint írtam se bill.-zettel, se a Gamepad-el nincs ilyen probléma. De akkor mégis mi lehet?

(#6041) Aftereffect


Aftereffect
tag

Szeretem a nagy monitorokat, kb 15 éve TV-t használok annak. Volt egy 37"-os full HD Samsung 11 évig, amit lecseréltem egy LG 65"-os OLED TV-re. Minden jó lenne, de az egér laggol, késik. Ugyanaz minden, ami korábbi TV monitorral jó volt. A gépem 2016-is i7-es konfig, a vidókártya lehet gyenge benne, egy Quadro K620. Ha kicserném a videókártyát valami újabbra, nagyobbra, pl GeForce RTX 3060 az segítene, vagy nem ebben kell keresni a bűnöst, a TV ilyen?

(#6042) Zaied válasza Aftereffect (#6041) üzenetére


Zaied
addikt
LOGOUT blog

Aftereffect
A TV-vel van a baj 99%. Túl nagy az input lagja. Ha van Gamer mód a TV-n akkor arra át kell kapcsolni és az arra kijelölt porton kell használni.
Ha nincs ilyen akkor szívás laggolni fog. Túl sok képjavító algoritmus fut az lassítja le. Esetleg ha ki tudsz minden ilyesmit kapcsolni rajta, akkor kicsit jobb lehet, de nem biztos és az eredmény se biztos hogy tetszene.

SunMount3r
Én úgy olvastam hogy a stadia valami speckó algoritmust használ az irányításhoz, közvetlen küldi a jelet a vezérlőkről, így kerüli el a laggot. Nem lehet hogy simán nem támogatja ezeket az egereket, vagy nem működik rajta ez a szolgáltatás esetleg az adott játéknál nincs támogatás erre stadian keresztül?

[ Szerkesztve ]

(#6043) Aftereffect válasza Zaied (#6042) üzenetére


Aftereffect
tag

Köszi szépen a választ és a tippeket!

(#6044) SunMount3r válasza Zaied (#6042) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

A Stadia Topic-ban ezeken az alap részeken már túlvagyunk. Sokan játszanak ott is PC-s böngészőből egérrel és nekik nincs ilyen gondjuk. A Destiny 2-őt próbáltam amúgy (reg. nélkül is ingyenes, te is kipróbálhatod), de katasztrofális a szaggatás. Ott van az előző hsz.-eim linkjein, hogy a Stadia Fórumán is jócskán panaszkodtak hasonlóra, van akinél a lekérdezés levétele megoldotta, de nálam nem sokat javított. Még lenne az, hogy kipróbálom ezt: [link] Legalábbis próbálnám, de a teszt weboldal szerint nálam nem kapcsolódik ki a vsync, hiába írom be ezeket a Shortcut-ba. De szerintem csak van "valami" ettől függetlenül, ami ezt a Lag-ot okozza. Valami USB-s gubancra gondolok, vagy nem tudom már mire, hogy pont csak a Stadia-nál jön elő (legalábbis ott érzékelhető).

[ Szerkesztve ]

(#6045) Zaied válasza SunMount3r (#6044) üzenetére


Zaied
addikt
LOGOUT blog

Nálam jó minden egérrel.
Win 11 21H2
Chrome 97.0.4692.71
150Mbit otthoni optikai net

Bent a munkahelyen is jó volt minden gépen, csak ott üzleti és gyorsabb net van.

[ Szerkesztve ]

(#6046) SunMount3r válasza Zaied (#6045) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Én meg már nem tudom mire gondoljak. Valami USB-s "gubanc" lehet, hogy van a gépen, de ezt hogy lehetne kideríteni? De amúgy meg miért épp csak az egérrel jön elő? Bill.-zettel és a Gamepad-el is tejesen rendben van.

Arra gondolok, hogy pl. az egér mozgatása közben hírtelen valamiért extrán terhelődik a CPU, miközben fut a böngészőben a Stadia, ezért akad a stream is közben.

(#6047) Zaied válasza SunMount3r (#6046) üzenetére


Zaied
addikt
LOGOUT blog

A CPU terhelést pl egy HWinfo val könnyen kiderítheted, grafikonozható és rögzíteni is tud. Az USB kapcsolat sabilságát nem tudom hogyan tudnád kideríteni.

(#6048) SunMount3r válasza Zaied (#6047) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Gyors teszt a Task manager-el: Most, hogy fut pár app, meg a Chrome 2 Tab-al a rendszer alapjáraton 7-17%-os CPU terhelést mutat. Amint elkezdem mozgatni az egeret (és minél gyorsabban annál inkább) felmegy 45-57%-ra is a CPU terhelés. Amint nézem, főleg a Chrome és a System interrupts proecess-ek terhelése nő meg ilyenkor. Valami azt súgja ez sem teljesen normális...

[ Szerkesztve ]

(#6049) Zaied válasza SunMount3r (#6048) üzenetére


Zaied
addikt
LOGOUT blog

A Chrome amúgy is gépérzékeny, nem tulajdonítanék nekis semmi jelentősséget. Mondjuk nálam nem mozog így, de nem is kicsi gépek…

(#6050) Whysperer


Whysperer
addikt

Sziasztok. Tudnátok tanácsot adni nekem abban,hogy van egy mx518 egerem és egy mx 518 legendarym és a be vannak bidelve az egerek másra. Viszont játékban csak bidelve tudom használni a gombjaikat másra mint a alap settings. Na a probléma az ,hogy Játékba ez a jó ,de MAYA és Houdinibe meg a standard settings kell camerakhoz meg menübe mozgatáshoz stb stb. viszont a Logitech Settignsben hiába van a 2 profil. nem tudom hol vagy miért nem tudom azt állítani,hogy megmondjam a 2 logitech egérnek ,hogyha WOW van elindulva akkor ezt a progilt használja, ha Houdini akkro meg azt. Ezt merre találom ,mert akárhogy keresem nem találom.

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egér probléma (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.