Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carvus
senior tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Ne sajnáld, Konami tett érte, hogy sok játékost elveszítsen, én is agyaltam rajta az első fikaáradat után, hogy visszatérjek a sötét oldalra, egész jó áron hozzá lehetett volna jutni, de aztán jobban beleolvastam topikjába, és dejavu érzésem volt, anno miért hagytam abba a fifát...
Engem továbbra is leköt arra pár meccsre, amit napi/heti szinten játszok, most is tök fasza meccseket tolok a válogatott eventen, mostanra már csak az igazi
hülyékfanatikusok maradtak a játéknál Magyarország, Lengyelország, Montenegró, Szerbia csapatok jöttek szembe.
Ti meg fifázzatok csak, aztán majd, HA kikalapálják ezt, akkor felüdülve jöhettek vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Revolve 810 G1 - i5-G3 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest