Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125

nagyúr

válasz ZetorGumi #4316 üzenetére

Köszi.

Ehhez csupán annyit; mielőtt ez nem volt fent, a wifi bekapcsolója, plusz a monitor fényerje gombok ugyanúgy mentek, visznt a hangerő szabályzás már nem.
    Leszedtem az Asus oldaláról, de valami nem okés.
    Bekapcsolás után egyszerre ez az üzenet fogad;

"Can't get WMI ASUSManagment Object"

S, bezárni és okézni sem tudom, újra és újra feljön.

Tipp?

Illetve még valami;

Régebbi emberkék ismerhetik a storym az 1005-össel, én voltam az akinél ráborult a narancslé. Volt szopás ezerrel, szar volt a billentyűzet - kicseréltem, frankó lett. Meghalt az egérgomb panel - kicseréltem, faxa lett. Aztán egy hónap teljesen hibátlan használat után megszűnt létezni a touch pad és az egérgombok. Itt már úgy voltam, h vele, h felgyújtom az egészet - mind a mai napig a szekrénybe be volt rakva.. - nem volt használva. A mai napon gondoltam 1 esélyt adok még neki mielőtt alkatrészként szétárulom. Szétkaptam, az egérpadot és a touch padot is teljesen, alkoholos ronggyal végigtöröltem minden csatlakozót és kábelt, összeraktam, s lám jó lett. :D

Viszont, nagy a gyanúm, h a hosszú állás alatt a bios memóriáért felelős elem megadta magát/lemerült, mert egy részből folyton elfelejti az időt, néha a dátumot is. Más részből néha csak akkus indítás során egy fekete hátteres kép fogad, - talán a bios-ba innen tudnék belépni, de a lényeg, h sima F2-re továbbmegy és betölti a Win7-et. Valószínűnek tartom emiatt lehet ez is.
    Kérdés; hol van ebben az elem?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák