- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
Közben egy másik programmal telepítem és a pendriveot is kicseréltem kisebbre és most már úgy néz ki nem kell 9 óra míg felmásolja. Nem tudom most ez melyik érdeme... 1 óra alatt talán már felteszi a fájlokat.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Driveren kívül nem látok mást.
-
F_Zolee
nagyúr
Valaki tud tuti programot amivel pendriverról lehet telepíteni wint? Nem jött össze a mostani kísérlet. Winsetupfromusb-t használtam, fel is ment a win de nem jó valami, mert nem használható az usb port azt így még drivereket se tudok feltenni.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Köszi.
-
sanchomuzax
aktív tag
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
lazlora
üzenetére
ASUS support oldala, Asus ExpressGate Cloud OS letölt: http://goo.gl/j4nG9

-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
A lassú másolás oka lehet az is, hogy lassú az SSD. Nekem az Eee PC 901-ben kés SSD van. Az egyik 4GB normál sebességgel, míg a 16GB lassú írási sebességgel. Emiatt halál arra rendszert telepíteni. Ki is cseréltem egy normál sebességűre a 16GB SSD-t is (lásd).
A 701 4G-re nem emlékszem, az nagyon régen volt, gyorsan túladtam rajta.
-
válasz
lazlora
üzenetére
Asus support honlapja nem játszhat ?
Ott is van fent elvileg minden féle driver. Viszont ebben az x101-ben elvileg intel chipset van, szóval a win7-nek látnia kéne alapból. Egy linuxot esetleg nézz meg live-ban, hogy az látja-e a winyót, ha az sem, akkor lehet, hogy más a bibi. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Nem az enyém a gép és így nem hinném, hogy az illető örülne neki ha mást tennék rá. De a másolás ettől még nem oldódna meg szerintem ubuntuval se. Sajnos kénytelen vagyok xp-t tenni rá.
Este elindítom aztán reggelre talán felmásolja. -
sanchomuzax
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Éveket csesztem el arra, hogy hardver bővítéssel és installációkkal Windowst próbáljak az Eee-mre faragni, és frissen tartani.
Felesleges erőlködés volt.
Egy USB-re told fel a Lubuntu 12.14-t, bootolj be vele, és ha megtetszett, telepítsd fel a gépre a Live USB-vel egyből.
Nulla Linux ismerettel használom. Táltos a gép vele. Van alkalmazás áruház is, így nem kell megtanulni a Terminál használatát sem.
Lásd http://lubuntu.net
-
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
Lehet, hogy megdobta a hátast az " SSD " benne már. Próbaként egy lubuntut azért megpróbálnék felrakni rá, az elég igénytelen hardver szempontjából, elfut a régebbi gépeken is viszonylag sebesen. Még esetleg a ram-ot nézném meg valami teszt progival, bár ha a ram hibás, inkább kék halálozik mint lassú. Lubuntu-t pendrivera rakva telepítés nélkül is kipróbálható, és memtest is van benne.
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
Konkrét típusa mi is ?
Egyébként a háttértár lehet hogy már a végét járja, azért megy rá lassan fel az oprendszer. Szóval kérdésedre a válasz, nem feltétlen normális, de simán elképzelhető. Lehet, hogy inkább valami más rendszerrel kéne próbálkozni eleve, nem feltétlen windows-al, ha nem szükséges a használathoz kifejezetten a win. -
F_Zolee
nagyúr
Hello
Hozzám került egy ilyen "csoda". Az normális, hogy 1 óra alatt 15%-ig jutott a win telepítő másolása? -.-' 4G-s változat azaz 900mhz-es celeron 2gb rammal, 4gb "háttértárral".
Üdv.
-
sanchomuzax
aktív tag
Az Eee PC 901-esem megtáltosodott, mióta Lubuntu fut rajta. Megéri váltani!

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
üzenetére
Soha sem kaptam még szét ilyen kis cuccot, de gondolom ez a proci be van forrasztva a helyére. Szóval itt elég nehéz elképzelni egy mixet. Pedig milyen jól hangzik, hogy ebbe a lapba pl. 4GB mellé betenni azt a procit. (Pláne ha kezel egyáltalán 4GB-ot a memóriabusz...)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez kettő (mármint ami benne van), legalábbis az enyémben tuti kettő GB van. Az alsó részen közvetlen az akku síkjában van egy kis rácsos lap. _Elvileg_ (bár én ezt még soha sem bontottam ki onnan), ott lapul a memória, ami (szintén elvileg) ki is lehet venni és nagyobbra cserélni. (Mindjárt jön valaki és jól megcáfol...
) -
törölt tag
Sziasztok!
1011PX-em van, amire használom,arra nagyon jó. A Win 8-at megpróbáltam,de egy-két dologra azt írta ki,hogy a felbontás miatt nem fut rajt,úgy hogy vissza a 7,Ultimate, azzal pöpec. Egy próbát megért,nekem bejön az új felület. a kérdésem,hogy ebbe hogyan lehetne 2 Gb ramot teni,mert úgytudom,hogy integrálva van az 1 ,ami van?
Valamint hol tudnék venni tápkábel dugót? Csak a dugó kellene,mert autóstöltőm van, de nem jó hozzá egyik dugó sem.
Köszi -
Keeperv85
nagyúr
Az "egérgomb" nem zavar. Bár kicsit furcsa a nyomáspont is, de nem vészes. De ez a repedés kezd aggasztó lenni...
Szervizesek: én mobilos voltam. Ki kell javítani minden hibát, nem szabad figyelmen kívül hagyni semmit, akkor sem, ha az adott hiba nincs felírva. Ha ugyanis további ellenőrzéseket követően derül ki, hogy pl. el lett sunnyogva egy nem működő dolog, akkor visszadobják a cuccot. Rosszabb esetben ez az ellenőrzés van hanyagolva és ilyenkor a vevő a tesztelő. Na most amennyiben ezt megengedi valaki magának, azoknál a cégeknél én nem szívesen veszek többet semmit. A Nokia megengedte... nem véletlen tart ott vsz. ahol...
: -
gallus
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Azt hiszem ez a szervizeseken múlik. 50-50%
Azt biztosan tudom, hogy természetes használatból eredő kopásra nincs garancia

Mondjuk az egyik hangszóróm nem szólt, de nem vették észre
Ezek valószínű úgy dolgoznak, mint a gép.
Mi? Kijelző?... Kész! Kapcsold be! Fasza, vihetik! -
Keeperv85
nagyúr
Folyamatban van egy ilyen kiegészítő beszerzése is, mielőtt valami nagyobb baj lenne a vége.
Mondjuk az üdvözítő dolog, hogy komolyabb hibája még nem volt, mióta megvan. Amúgy most nézem a pontosság kedvéért, hogy már nem két év az a két év, mert az tavaly novemberben elkerülte... 
Csak attól tartok, hogy feleslegesen hívom ki a garanciafutárt ez miatt (Ipon-os), mert még nem befolyásolja a használatot. Ha viszont kettétörik a kijelző, akkor már azért lesz felesleges, mert tuti nem tudom megmagyarázni, hogy rendeltetésszerű használat közben lett olyan... (Egyébként tényleg: vigyázok rá, nincs a tetejénél fogva emelgetve, finoman csuktam le mindig... és mégis elfáradt valahogy az anyaga...)
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem akarok a zsebedben kotorászni, de célszerű beszerezni egy usb-s külső winyót, vagy egyéb háttértárat mindenképp, nem csak arra az esetre, hogy ha gariztatni kéne a gépet. A gép ugyanis mobil, bármikor bármi történhet vele ( ne történjen, de Murphy vicces fiú .... )
Bontott alkatrészek ügyében szerintem a hardveraprón is érdemes körülnézni, mert vannak hibás gépek, amit alkatrésznek eladnak. Egyébként ha garis, és nincs külsérelmi nyom azon kívül, hogy csak úgy berepedt, lehet hogy megér egy próbát .... -
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
De rég jártam erre.

Tud valaki esetleg olyanról, hogy valahol ezekhez a kis gépekhez lehetne kapni bontott alkatrészt? Jelenleg még nincs nagy baja a kis 1011px-emnek, rendíthetetlenül működik, de az egyik zsanérom körüli díszléc már korábban megadta magát, az "egér gombom" is lekopott, ám még ezekkel együtt tudok élni, azzal kevésbé, hogy a fedlap jobb sarkában egy csodás repedés kezdett el egyre beljebb kúszni a közepe felé...

Félek, hogy ennek jó vége nem lesz és az egyik lecsukást követően a kijelzőben folytatódik...

Még több mint két év gari van rá, de szerintem ezért nem fogják kicserélni, ráadásul nem tudom hová tegyem át a HDD-ről a cuccokat, amiket szeretnék megőrizni...

-
ZetorGumi
addikt
válasz
lukaszokni
üzenetére
Rendben.

Az SSD az meg fogja dobni a sebességét.

-
Crucio
aktív tag
Van egy új ASUS Eee PC 1015BX-BLK053W típusú notebook-ja egyik ismerősömnek, és azt írja a Windows, hogy a 2 GB-ból csak 1,6 GB RAM elérhető. Ez miért van?

-
ZetorGumi
addikt
válasz
lukaszokni
üzenetére
Persze.
Apróban van egy tag aki árul. Most ne kérdezd a nevét, mert ha főbe lőnének sem tudnám.
Van neki mindenféla vastagságban, szélességben, mindenben. -
A Super hybrid engine lényegében egy több profilos energia gazdálkodás manager program, a régi power4gear utódja. Jó kis program, részletesen lehet vele paraméterezni a profilokat, és egy gomb megnyomásával lehet váltani közöttük.
A Matrix storage elvileg raid driver, ártani nem árt ha felrakod, bár egy laptopban sok értelme nincs. -
gallus
aktív tag
Sziasztok!
Asus 1215n
Super Hybtid Engine mit csinál? Feltegyem?
És a Matrix Storage Manager Intel? -
ZetorGumi
addikt
válasz
lukaszokni
üzenetére
Hát akkor ott Gap pad van, nem hővezető paszta.
Nálam ebben elvileg paszta van, gyakorlatilag nemtudom, mert annyira nem szedtem szét, mert rájöttem, hogy n incs itthon paszta, ezért nem is bántottam. -
lukaszokni
aktív tag
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Felbuzdulva ezen hozzászólásom, szétszedtem az 1005HA-mat egy kis pasztázásra, de itt a hőelvezető réz lemezlén egy rózsaszín, 0,8mm vastag hőátadó bigyóka van.

A rögzítő csavar, plusz a réz lemez hajtogatása ennek a lapkának a fogadására van kitalálva, ergo egy pasztás réteg nem lenne elég vastag, h megfelelően lehessen leszorítani a lemezt - attól tartok. -
ZetorGumi
addikt
Hát ma egy kicsit szétugrott a 1201N-em.

Csak ennyire szedtem szét, mert poroláshoz elég.
Eddig 90-92 fok körül volt, (
) most 72-75 fok eddig.
Úgynézki rá fér már ez a kis porolás. 
Meg egy pasztázás is ráférne már, de azt azért nem csináltam, mert nincs itthon pasztám.
Ez a videó segített ebben. Ezt el is mentem, jó lesz majd akkor, ha lesz paszta, és megcsinálom azt is.
-
válasz
tpeter77
üzenetére
Nem biztos hogy van, de láttam már olyan drivert, aminek az eszközkezelőnél a wifi kártya beállításainál a speciális fül alatt a " kapcsolók " között ott volt a rádió, és át lehetett tenni on / off -ra a kapcsolót. Lényegében az fn + f2 gombokkal ezt csinálod, csak néhány drivernél itt külön is ott volt.
-
válasz
tpeter77
üzenetére
Ha nincs fent a hotkey gomb, szerintem nem működik az fn-sem. Akkor viszont nem tudod kapcsolgatni a wifit és lehet, hogy ezért nem működik. Próbáld meg megnézni az eszközkezelőben az eszköz beállításainál, hogy a rádió be van-e kapcsolva.
Aztán még az is lehet simán, ( bár ezt a konkrét gépet nem ismerem ) hogy van ebben a típusban kb 3-4 féle kártya, és nem jó driver van fent. ( ennek ellentmond mondjuk, hogy látszik az eszközkezelőben )
Az ATK-driver is fontos, az is okozhat ilyen gondokat. -
tpeter77
addikt
sziasztok
Hétvégén vásároltam egy új Asus eee pc R051BX netbookot, és feltettem rá a Win7 32bites Home Premiumot.
Wifi nem megy rajta, az Fn+F2 gombokat lenyomva nem kapcsol be a ledje.
Lehetséges, hogy a Biosban alapban tiltva lenne? Elfelejtettem megnézni, most meg távol vagyok a géptől.
Eszközkezelőben látszik a wifi, telepítettem illesztőprogit, a wifi Atheros AR9485 néven látszik, az illesztőprogi 9.2.0.514 verziójú.Eddig csak a LAN és a WLAN drivereit és a Wireless Console Utility progit tettem fel, igaz ez utóbbi reklamál hogy nincs ATK0100 driver, de ezt este pótlom.
Milyen progit kell még feltenni hozzá hogy minden jól menjen?
Hotkey progi még nincs feltéve, nem tudom szükség van-e rá.
Bluetooth drivert még nem installáltam, egyáltalán kell? (nem fogok blútúszozni a géppel). -
válasz
lukaszokni
üzenetére
SSD-vel szinte biztos, hogy gyorsulni fog, teljesen más világ. Nekem a laptopomba került SSD- nemrég, és ott nagyon jelentős a különbség. ( Az egy c2d ulv procis gép ) Csak mivel az asztalimban is az van, és hát ott nagyon sokat dobott, a laptopon már azért annyit nem. A kis 1005ha-ban meg ugye 1 magos atom van, szóval gondolom, hogy ott kevésbké jön ki a különbség.
Ha viszont nem jön be, vagy kevésnek tartod a gyorsulást, még mindig megvan a lehetősége, hogy vagy átdobod egy asztali gépbe, vagy valóban eladod. Végülis, ha kisérletezős vagy, egy próbát megér, de nyugodt szívvel nem merem mondani, hogy húde sokat hoz. -
válasz
lukaszokni
üzenetére
Szerintem ha még a memória bővítést nem lépted meg, és 1 gb-körül van benne, akkor azzal jóval nagyobbat tudsz gyorsítani a gépen, mint az ssd-vel. Legalábbis a költségekhez képest mindenképpen. Én a helyedben talán inkább memóriát bővítenék. SSD- a gép jelenlegi értékéhez képest elég durva beruházás, és az amúgy nem túl acélos belső miatt sem feltétlen fogod érezni az óriási különbséget.
-
válasz
Jano_023
üzenetére
Az a helyzet, hogy a proci ahogy nézem 667-es fsb-n üzemel ezekben a gépekben, de ettől még a 800-as ramnak is menni kell benne, csak lassabban fog ketyegni. Sebességben különbséget úgysem veszel észre. Viszont azt tudni kell, hogy nagyon finnyásak ezek a kis gépek a ram márkára, szóval ha teheted, próbáld ki a gépben előbb, mert jártam már én is úgy, hogy az adott gépben nem ment. Az a tuti, ha everest-el nézd meg, hogy milyen márkájú modul van benne, és olyat vegyél ha tudsz.
Egyébként megéri bővíteni, szárnyra kapnak ezek a kis masinák is a több ramtól. -
Jano_023
őstag
Hali, nem találtam a fórumban a választ remélem tud valaki segíteni. Van egy EEE PC 1005HA-m és szeretnék bele ramot tenni még. 1 modul hely van és ha jól tuom 2GB-ig megy bele.A kérdésem milyen ram megy bele ? Belemegy a 800-as ?
-
uzsidoboz14
csendes tag
válasz
mandriva11
üzenetére
Üdv olyan kérdésem lenne hogy van egy eeepc 701se em
(jó kis régi darab
)1. win 7tet fel lehet e rá operálni?

2. wifi nem talál hálozatot . egy usbesl probáltam az se talált a windowsoa programjával csak ha feltelepitetem egy külön programot hozá ami kezeli a wifi adapteremet(tp-linkes) esetleg windowsal vagy hardveres problémája lehet vagy ha fel teszek rá ugyszint egy külön kezelő programot akkor látni fog talán a beépitet wifi is hálozatot és ha igen hol találok ien programot? -
evans123
csendes tag
Hello lecseréltem az 1000H-ban lévő HDD-t egy SSD-re(samsung 840), az oprendszer símán felment rá stb., viszont azt csinálja, hogy hidegindításnál nem bootol be hanem csak fekete képernyőt kapok és áll az egész(tehát még a POST-os dolgok se láthatóak), ha soft kikapcsolom(nyomva tartom a bekapcsológombját) és utána bekapcsolom megint akkor símán elindul. Használat közbe semmi gond nincs vele, samsung programja se ír problémát az ssd-vel kapcsolatban. Bármilyen ötletet szívesen fogadok, előre is köszönöm.
-
DeliDezsi
csendes tag
Természetesen kipróbálltam mindent amit javasoltál. Pl a live update. 2 fajta driver kereső szoftvare. plusz elvittem egy heji informatikushoz, hogy véleményezze a gépet, Miután minden csődöt mondott akkor döntöttem
a szervíz mellett. Most élesített telókamera mellett használom és várom az eseményt. :-( -
válasz
DeliDezsi
üzenetére
Szia !
Mindenképp próbáld meg reprodukálhatóvá tenni a hibát, a szervíz nem variál sokat, ha nem tudja reprodukálni, küldi is vissza, nincs idejük sajnos annyi, amennyi kéne egy normális hibafeltáráshoz.
Nekem anno egy picit zörgő ventilátort visszaküldtek beolajozva. Jó is volt még 1 hétig
Mondjuk második körben cserélték a ventit, szóval megoldódott a gond, csak az is ilyen nem teljesen egyértelmű dolog volt, nem mindig zörgött.
Ja, nem tudom hogy állsz a szoftveres hiba kizárásával, legutóbb írtam pár dolgot, azokat megcsináltad ? -
DeliDezsi
csendes tag
Üdv bocs, hogy eddig nem irtam. de nem volt ithon a kicsike. A szervíz mellett döntöttem és beigazolódott a félelmem. visszajött ugyanúgy hibásan. Bekapcsolás után max 10 percel jelentkezett a megállás. Most azon vagyok, hogy kükönböző alkalmakkor videóra veszem a hibajelenséget és elküldöm a szervíznek. hátha tesznek/javasolnak valamit.
-
válasz
balpeter04
üzenetére
Ahogy Norti írja, lehet hogy akkor ez a probléma, hogy az AMD-s van fent. Ilyen tapasztalatom nincs, de voltam már úgy asus termékkel, hogy a gyári driver volt az igazi. Szóval egy próbát megér, lehet hogy megoldja a gondjaidat.
-
válasz
balpeter04
üzenetére
Az AMD-vel csak problémád lesz, tapasztalatból tudom, nem a Brazoshoz készült (hiába írja, hogy jó a benne lévő GPU-hoz). Használd az ASUS oldalán lévőt, az stabil.
-
Mivel a Win8 állítólag beéri kevesebb erőforrással, valószínűleg ugyanúgy fog futni rajta, maximum a játékok teljesítménye lesz gyengébb, mert a vgakhoz még nem tudtak értelmes drivert írni W8-ra

Azt azért ajánlott előtte megnézned, hogy mindenhez legyen driver az ASUS oldalán.
-
Ukraan
aktív tag
Erre valaki valamit, srácok?
-
hege1989
tag
Ha van valakinek X101CH gépe az tudna pár szót mondani róla?
Megéri megvenni? Megállja a helyét még ma is? 2GB-os darabot néztem ki.
Ha Win7, office, PDF olvasó, chrome(2-3 lap) megy egyszerre(átlag tanulás)
még nem lassul nagyon be? Köszönöm! -
válasz
balpeter04
üzenetére
Én megnézném még másik böngészővel is, nem tudom mit használsz, de mindegy is, valamelyik másikkal próbáld meg. A 3 gb simán elég kell hogy legyen, a cpu terhelés nem vészes, meg a ram kihasználtság sem.
Ubuntu is jó amúgy, nem akarlak lebeszélni róla, bár a Brazos nem tudom mennyire működik patentul alatta.
Amivel próbáltam, minden jól ment mondjuk. -
gallus
aktív tag
válasz
balpeter04
üzenetére
Asztaliban volt brazosom, de szerintem mindegy.
Feladatkezelőt ha nézed, nem dolgozik valami indokolatlanul sokat?
Vagy lassú a neted
-
válasz
balpeter04
üzenetére
CPU terhelést nézz, meg hogy a hűtés rendben van-e ( mennyire meleg a proci )
Egyébként a Facebook, meg az Index szerintem a föld két legrosszabbul optimalizált oldala. A Youtube meg flash, ami hát .... erősíti a fenti párost. Szóval simán lehet, hogy nem birja a vas. Egyébként régebben mentek ezek párhuzamosan ? Ja, esetleg másik böngészőben ?
Valamint Ram nem fogy el ? ( Winyónak ha dolgozni kell, már régen rossz ) és ez is köszönhető a tuti oldal optimalizálásnak. -
balpeter04
aktív tag
Szervusztok!
1215B - AMD E-450 APU Dual-Core @1.66 Ghz360p-s YouTube videoklip, Facebook és Index megnyitva. A rendszer akadozik, egyszerű linkekre kattintva a zene meg-megakadozik, tetű lassú az egész. Legfrissebb ATI Catalyst van feltéve, Teljesítménycentrikus üzemmód, Super Hybrid Engine-ben is High Performance van beállítva.
Frissnek mondható (szeptemberi) Win7 telepítve, rendszeresen karbantartva (CCleaner, töredezettségmentesítve hetente), netezésre és tanulásra használom így a védelemről a Microsoft Security Essentials gondoskodik (ő is frissen van tartva).Ötlet, hogy mi lehet a probléma?
Már lassan megőrülök, hogy alap dolgokra nem tudom használni a gépet, pedig nagyon szeretem mert kényelmes és amire használnám tökéletesen elég. -
sanyi101
csendes tag
Tisztelt Fórumozó társak! Segítségeteket kérném abban, hogy az EEE PC 1015B netbook hátlapját tisztítás céljából hogyan lehet leszedni? Előre is köszönöm.
-
válasz
hege1989
üzenetére
A hardver alapján nem tűnik gyengének, ha van benne megfelelő mennyiségű ram ( 2 gb mondjuk, 1 gb egyértelműen kevés már ) akkor a windows 7 és a többi dolog is szépen el fog futni rajta. A púposodással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de biztos jön mindjárt valaki

-
hege1989
tag
Ha valakinek van esetleg Asus EEE PC X101CH típusú netbookja az meg tudná mondani, hogy a billentyűzet feletti részen a ház fel van-e neki kicsit púposodva? Egyszer már volt vele problémám és most újra láttam ilyet és csak az érdekelne, hogy ez egy típushiba vagy csak véletlen?
Egyébként mennyire használható ez a masina(win7+offoce+net)?
-
válasz
mighawk
üzenetére
Gyanús, hogy az akksi miatt lesz. Ha működik, és nem szeretnél rá szánni különösebben pénzt, akkor végülis ( ha nem melegszik, meg ilyenek ) akkor talán nem lesz baja. Bár nem véletlen, hogy a gyári akksi annyiba kerül.
Nagy gyakorlatom utángyártottban nincs, szóval nem tudom, hogy a visszajelzéseknek mennyire kell működni ( elhasználódás, kapacitás, stb. )
Egyébként meddig megy el arról az akksiról kb ? -
mighawk
csendes tag
Szia!
A töltővel tökéletesen működik a gép, úgy volt használva vagy egy fél évig. Nemrég döntöttem el, hogy jó lenne bele egy új aksi.
Az aksi amúgy utángyártott. Lehet ez a probléma? A sarukat megnéztem, azokon nem látszik semmi különös. De, ahogy említettem az aksi feltöltődött, csak éppen nem érzékeli a gép az akkufeszültésget. A telepmérőben azt írja, hogy a teljes fennmaradó energia ismeretlen és hogy a telep kisülés alatt van.
Ja még annyi, hogy azt megfigyeltem, hogy mikor töltőre helyezem a gépet, akkor pár másodperc múlva felvillan a töltést indikáló led egyszer, de azután semmi.Esetleg valami egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- 4 hónapos, vadi új állapotú HP Envy x360 120Hz OLED Laptop 14-fc0000nh eladó, 2028. 09.-ig gari
- Acer V3-731 17"-os laptop, notebook alkatrésznek, vagy felújításra
- Szép Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 4000 8GB FHD
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10750H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

..de mellé az az 1GB ram elég sovány... 
)
: