Új hozzászólás Aktív témák

• superTibcsi

aktív tag

Vannak itt 1215n tulajok?
    Kíváncsi vagyok másnál is előjött e ez a hiba. :B

Mit sz@ptam ma....
    Kaptam egy youtube linket. Chrome böngészőt használok, de mint kiderült ennek semmi köze nem volt a hibámhoz. Indítanám a videót, erre a flash player bővítmény összeomlott. Na hurrá, gondoltam behalt a böngésző. Újraraktam, a hiba teljesen ugyanaz. Felraktam a Firefox-ot is, szintén zenész. A legfurcsább az volt hogy internet Exploreren meg tudta nézni a videót.
    Flashplayer uninstall, hiba megmaradt, sőt, már az Explorer sem játszotta le a flash videókat. Hurrá!!!
    Rendszer visszaállítás nem vált be. Oké, mondom majd földhöz vágtam a lapost.
    Utolsó remény: Windowst újraraktam a patríciórol. Chrome telepít -> flash player összeomlott. :@@@@ Explorerrel viszont újra mentek a flash-ek. Flash player megint újratelepít: megint nem megy az eploreren se a jutyúk!!!!!

6 órámba telt rájönnöm erre az x-aktákba illő rejtélyre.
    Kapaszkodjatok meg. Optimus-nál amikor elindítasz egy youtube videót, autómatikusan átvált az ion videókarira.
    6 óra múlva rájöttem hogy a flash player 10.2-es verziója- amit a chrome automatikusan lefrissít- BUGOS!!! Amint átvált ION-ra, lefagy. :W :W :W

Nagy nehezen túrtam a neten egy 10.1-es flash player-t, és láss csodát MŰKÖDIK.

Kész vagyok a mai délutántól.
    Bocs a hosszúra nyúlt mondandómért.
    Remélem segít másnak is, aki hasonlóan járt.

Új hozzászólás Aktív témák