- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
idén azt hittem, hogy foci játok veszek, erre nem vizilabdát kaptam....? ennyi 6-7+ gólos meccsem szerintem sosem volt. Sokszor nem elég az 5-6 gól
. Kabaré ez a része. De tetszik. Messi 2 csillaggal is isten (számomra) a játékban.
Sima 4-4-2, meg 4-4-1-1gyel gyűröm a ranglétrát.Első héten a Challengers jutott... azt a vizsgadrukkot. 3W-2L. A poén, hogy mivel meglett az 1000 pont, hétfőn este még letolhattam a WL-t is
.A Power Curve egy kicsit vissza lett fogva. Nem baj ez.
Rohadtul bízom benne, hogy lesz Scream esemény, illetve esetleg visszatér a FUTmas... az tényleg OG feeling lenne.Az EVO-k egyelőre vérszegények. Azokkal nem vesződök.
Kitartást és jó szenvedést mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Kabaré ez a része. De tetszik. Messi 2 csillaggal is isten (számomra) a játékban. 
LendvaiFeri1
Kristof_94